ti ljudi se glupiraju ali znaju vise o nogometu nego sto ces ti ikada znatiWolverine je napisao/la:mislio sam da su ciki i paja najgori, ali sam se prevario

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
ti ljudi se glupiraju ali znaju vise o nogometu nego sto ces ti ikada znatiWolverine je napisao/la:mislio sam da su ciki i paja najgori, ali sam se prevario
strucnjak, hvala sto si mi reko. imat cu to na umu ubuduce.juznjak> je napisao/la:ti ljudi se glupiraju ali znaju vise o nogometu nego sto ces ti ikada znatiWolverine je napisao/la:mislio sam da su ciki i paja najgori, ali sam se prevarionek si ti zlatan
Bravo, bravo, po tome ste onda bolji i od Reala.semafresh< je napisao/la:Isfur vise citati vase postove o tome kako se raspravljate dali je veci Arsenal ili Atletico, stvarno smijesno porediti ta dva klubaPa Athletic je institucija za maleni Patetico, mislim govorim bez provokacije, pogledaj poslije Barce i Reala ko je najveci Španski klub, osnivači lige.
@ Chologol,
mi imamo osvojenih kupova koliko vi navijača
Kako mi ide na zivce ta tradicija, to nijedan klub na svijetu ne radi i vi ste jedina iznimka.semafresh< je napisao/la:Sve je to zbog modernizacije fudbala, pa Bilbao ljudi cijene iz cijelog svijeta zbog njihove tradicije da samo Baskijci igraju u klubu. Znas ono "Against modern football", to je to brate, mislim Athletic je treći najveći španski klub bez obzira kad je zadnji trofej osvojen, pa vi ste nastali od nas
Bravo, jednom u 10 godinasemafresh< je napisao/la:Svaki navijač će svoj klub hvaliti makar bio zadnji u zadnjoj ligi![]()
Blue 18, kako god, ostaje žal sto Athletic nije prosao do Evrope a tako malo je trebalo, tako malo, sa slabijim timova kad je najvise trebalo prokocali sanse i zavrsili gdje i jesu, uglavnom ispred Madrižana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.