Toronto 1 (i hendikep)KingJamesMVP je napisao/la:Ajde neke zicere za NBA, neće me u zadnje vrijeme čamuge, ima li itko neki prijedlog
Memphis 1 (i hendikep)
Boston 1
Cousins manje
Anteto manje
Wade manje
Biraj

Toronto 1 (i hendikep)KingJamesMVP je napisao/la:Ajde neke zicere za NBA, neće me u zadnje vrijeme čamuge, ima li itko neki prijedlog
burazeru ti ako si istinski navijač bayerna onda ti ne bi trebalo biti drago da se ovakve stvari dešavaju, jača bundesliga jači bayern, jača borussija jači bayern, a ne da dominirate i uzmete bundesligu sa 20 bodova fore 8 kola prije kraja i onda u ligi prvaka naletite na barcelonu ili real i ljudi počiste pod sa vama i torpediraju vas za bavarskumdeebosna je napisao/la:Ma Tuchel glumi Guardiolu...
Ali mu nekako ne ide za rukom...nek se osloni na ono što zna,a ne da izmišlja neke taktike i rotacije u timu koje će ih odvesti u propast,meni lično ne smeta...živio Bayern
Podijeljeno izgleda.DarioTZ je napisao/la:I ja hocu da pitam , reg sam se na lutriju , kako ide to sa bonus , znal neko
Ma stigao je RB Leipzig...oni će biti glavni konkurent...mada ni njih ne simpatišem...mada si u pravu što se Bundeslige tiče.zgmiky je napisao/la:burazeru ti ako si istinski navijač bayerna onda ti ne bi trebalo biti drago da se ovakve stvari dešavaju, jača bundesliga jači bayern, jača borussija jači bayern, a ne da dominirate i uzmete bundesligu sa 20 bodova fore 8 kola prije kraja i onda u ligi prvaka naletite na barcelonu ili real i ljudi počiste pod sa vama i torpediraju vas za bavarskumdeebosna je napisao/la:Ma Tuchel glumi Guardiolu...
Ali mu nekako ne ide za rukom...nek se osloni na ono što zna,a ne da izmišlja neke taktike i rotacije u timu koje će ih odvesti u propast,meni lično ne smeta...živio Bayern
Po jedan na oba, šteta.gaston je napisao/la:Tiket 1 X
Bautzen - Aurebach ----oba daju gol (1.75) 96BadBoy ✓
Alaves - Betis ---- 1X (1.34) bluearmy ✓
Huracan - Talleres ---- 0-2 (1.47) KingJamesMVP
Toronto - Atlanta (NBA) ---- 1 (1.35) jopaa7
FMP - Zadar ---- 1 (1.41) Willy ✓
Angers - Nantes ----gost daje gol (1,60) delinjo ✓
Aalborg - Rodovre(hokej) ---- 5+ (1.40) Convicts1988 X
Kvota: 14.60
Tiket 2 X
Hofenhajm - Dortmund ---- 3+ (1.5) kakanj84 ✓
CSKA Moskva - Barselona (+6.5) ---- 1 (1.40) dnalydal ✓
Willem - Heerenveen ---- oba daju gol (1.69 ) MakiBaki ✓
Ruch - Wisla Krakow ---- x2 (1.31) PrinceofVeresija X
N. Batum(Charlotte) ---- 15.5 Over (1.85) Gaston
Galatasaraj - Milano ---- 1X (1.62) Civa ✓
Kvota: 13.93
Omjer: 8/10
gaston je napisao/la:Tipovanje za 17.12.2016 je otvoreno !
Da.gambler1899 je napisao/la:Još jedno pitanje ako se prijavi da li se može deaktivirati račun?
Gaston bruda, sta mislis dijele li jos taj bonus ? Posto niko ne odgovara ? I gdje im se salje poruka za taj bonus ? Btw ove podatke sto im damo, koji su bitni sto se tice fejkovanja, tj koje mogu fake, a koji moraju pravi ?gaston je napisao/la:Da.gambler1899 je napisao/la:Još jedno pitanje ako se prijavi da li se može deaktivirati račun?
Stas odigro, da spucam kontru ?BelminM23 je napisao/la:Mrtva Wisla x2 mi ne prođe, a danas na jednom igram snuker protiv Higinsa, a bratu odmah govorim igraj kontru dolazi, a i bolja kvota
Idemo NBA večeras, mora očepit haha
Mislim da će pregledati ličnu kartu, u slučaju podizanja novca, zbog matičnog broja koji moraš dati.ThrillerHz je napisao/la:Gaston bruda, sta mislis dijele li jos taj bonus ? Posto niko ne odgovara ? I gdje im se salje poruka za taj bonus ? Btw ove podatke sto im damo, koji su bitni sto se tice fejkovanja, tj koje mogu fake, a koji moraju pravi ?gaston je napisao/la:Da.gambler1899 je napisao/la:Još jedno pitanje ako se prijavi da li se može deaktivirati račun?
Ljudi daj citajte pravilakakanj84 je napisao/la:17.12
1 par
13:30
Crystal Palace-Chelsea 2 (1.65 )
Čisto igram ovaj par iz razloga sto su PLAVCI u strasnoj formi i ne vidim niti jedan razlog da ne dobiju slabasni Crystal.
Nadam se da ce Kosta i društvo riješiti tekmu već u prvom poluvremenu.
Sretno.![]()
5/8
Stavis transakcijski racun i zaobidjes procedurugaston je napisao/la:
Mislim da će pregledati ličnu kartu, u slučaju podizanja novca, zbog matičnog broja koji moraš dati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.