meni se zamanta od ovih golova a ne njimaChologol je napisao/la:Aj ba Admire dobro je, nije ni njima lako to gledat

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
meni se zamanta od ovih golova a ne njimaChologol je napisao/la:Aj ba Admire dobro je, nije ni njima lako to gledat
Stari Devile stariDevil je napisao/la:@Semafresh jesi onaj stari semafresh ili neki novi?
Hahahahhajuznjak> je napisao/la: meni se zamanta od ovih golova a ne njima
joj buraz cuj ti te grmljavine na tribinama to niko nema !!!!Chologol je napisao/la:Hahahahhajuznjak> je napisao/la: meni se zamanta od ovih golova a ne njima
Aj jos cemo ova dva od ove sezone i necemo vise![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Hhahahahaha, provala godinesemafresh< je napisao/la:Nijedan klub Španije nema navijače kao Athletic, sto jest jest, to je realnost i mnogi klubovi i sire od Španije bi voljeli imate takve lojalne navijače. San Mames je ispunjen i kad igramo protiv Real ili Amaterskog Kluba Boljakov Potok, pa na treningu bude po 12-15 hiljada, prema tome o toj temi nemojte potezati priču, zna se ko je best
Ma o cemu ti, pa njima je pun stadion jedino kad dolaze velikani (pri tom mislim i na Atleticojuznjak> je napisao/la:Herri Norte Taldea jesu dobri uz biris Norte ,Frente Atleti i Supporters Sur najbolji u Spaniji po meni .
Lave, uozbilji se, mani sentimentalnosti na forumsemafresh< je napisao/la:Polako Chologol, dobro pa nisi spomenuo svijet kao prosli put kad rece samo vi i Barca igrate isti fudbal, napadacki![]()
Znam dosta foruma i bloger gdje navijaci Atletico-a priznaju da imaju losije navijace od Bilbao-vih, a ovdje vi svoj klub stvarno dizete pa covjek bi reko cudo ovaj Atletico neosvoji sve sto se moze osvojiti, a ono negdje na sredini tabele
Da nebi ulazili u nepotrebnu raspravu jer kolko primjetim dobro ste naostrili zube protiv mene, recimo ovako da su i HNT i Frente Atleti sama elita Evropskog navijanja
Bravo, samo mi reci, jesi li iskreni naviajc tog kluba ili samo onako...?Erreala9 je napisao/la:Pozz napokon da nađem forum na kojem ima ljudi koji navijaju za one osrednje klubove u Španiji,u koji sam god ušao forum bili su samo navijači Barce i Reala,ali na ovome ima navijača velikog Atletica,Athletic Bilbaa,Deportiva a ja sam inace navijač Real Sociedada.Nakon što smo pauzirali iz Lige BBVA neke 3 sezone vracamo se da pomrsimo racune nekim klubovima,kako uprava misli ozbiljno najbolje pokazuje to da smo doveli jednog od najboljih napadača Primere Joseba Llorentea i jednog od najboljih krilnih napadača Lige Adelante Sutila iz Eibara!
Drug pratim ih od 2004.godine,ono kad je igrao u napadu Nihat Kahveci i Darko Kovačević,pa igrači koji i dan danas igraju za ovaj klub Xabi Prieto i Aranburu!pozzChologol je napisao/la:Bravo, samo mi reci, jesi li iskreni naviajc tog kluba ili samo onako...?Erreala9 je napisao/la:Pozz napokon da nađem forum na kojem ima ljudi koji navijaju za one osrednje klubove u Španiji,u koji sam god ušao forum bili su samo navijači Barce i Reala,ali na ovome ima navijača velikog Atletica,Athletic Bilbaa,Deportiva a ja sam inace navijač Real Sociedada.Nakon što smo pauzirali iz Lige BBVA neke 3 sezone vracamo se da pomrsimo racune nekim klubovima,kako uprava misli ozbiljno najbolje pokazuje to da smo doveli jednog od najboljih napadača Primere Joseba Llorentea i jednog od najboljih krilnih napadača Lige Adelante Sutila iz Eibara!
Ajd dobro je, samo nemoj nam sad nestatErreala9 je napisao/la: Drug pratim ih od 2004.godine,ono kad je igrao u napadu Nihat Kahveci i Darko Kovačević,pa igrači koji i dan danas igraju za ovaj klub Xabi Prieto i Aranburu!pozz
Ma necu drug,pravo sam zagrizao za ovoChologol je napisao/la:Ajd dobro je, samo nemoj nam sad nestatErreala9 je napisao/la: Drug pratim ih od 2004.godine,ono kad je igrao u napadu Nihat Kahveci i Darko Kovačević,pa igrači koji i dan danas igraju za ovaj klub Xabi Prieto i Aranburu!pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.