moze li se to staviti da je svaki dan kao nova vijest
kad je dosadno da gledamo kako vrijeme ide
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ja vidim TREBINAsocrates je napisao/la:TRBBINAbenko21 je napisao/la: hahahaaahhaahahah![]()
![]()
Nije problem, postavljat cu svaki dan. Krenuo sam bio ali iskren da budem malo sam zaboravio nakon treceg danaBordomen je napisao/la:gdje je ono brojanje vremena (stoperica) koliko vremena do sljedece utakmice
moze li se to staviti da je svaki dan kao nova vijest
kad je dosadno da gledamo kako vrijeme ide
Tvoje postove kad procitam (preciznije naletim na iste) dovoljno mi govore sve...zagor1987 je napisao/la:Ajde sine ti sve znas a veze sa zivotom nemas,ovdje si se blamiro 2 godine sa svojim tackicama...... i insajderskim info. Ja Susica ne volim za mene je Husref veca legenda milijardu puta a ne jado koji kaze da mu je PSG drazi,koji nam nikad u nicemu pomogao nije nek se jad na Bazdarevica ugleda. Sto se tice Saida mogo je teci da voli vise Dinamo od nas po tvojoj logici su mu vise para dali,al i dole je govprio vazda da je Sarajevo ispred svih i ako mu je Sloboda sve dala tj Bundesligu itd tako da ne pametuj smjesan si kao i uvijekfarukzidane je napisao/la:Imao je ponudu Zrinjskog, kad me vec vuces za jezik, veca nego nasa, stari njegov pristao, ali menadzer Saidov i irfan su uspjeli, ponavljam uspjeli nagovoriti Saida da dodje u Sarajevo i u tom momentu mu dali najvecu platu koju su mogli. Znam sve detalje, ama bas sve. Iz kluba je u onom momentu otisao jer je to zelio i takav je dogovor bio na pocetku. Jeste zahtjevao da Dinamo sarajevu plati 50.000e odstete ali ako se bude vracao u klub iz dinama ponovo, te pare sarajevo mora vratiti dinamu, sto se i desilo.zagor1987 je napisao/la:Kakvi smo gurbeti to nije normalno. Said nama nikad nije odmogao nit je pobjegao kao mnogi,vec nesto uradio za klub i bez ugovora sa nama donio nam novac,halalio je bio i neke dugove,igrao za sicu a licno znam da su mu neki nasi klubovi kad je bio debeo i kad kazete da ga niko nije htjeo,on je iste pdbio hladno i kod nas igrao za nista
Oprostio je tri plate, ako te i to zanima i to je tacno. U dinamu je po sezoni imao 220.000 eura cistih i sve ostalo placeno, a to mu je Sarajevo omogucili, a sad ti zakljuci da li bi prije iz sarajeva otisao ili iz Zrinjskog, celika, veleza, itd.
Da skratim, Sarajevo mu je vise dalo nego on sarajevu, kako god da okrenes, ali ni to nije problem.i nebitno je.
Ono sto je bitno, da voli klub kao sto vi ovdje pisete godinama, a ja odgovorno tvrdim da ga voli onoliko koliko od njega ima koristi, on bi, ako nista drugo, pola nezaradjenih para u ovoj sezoni, bar ako nista drugo kupio stolice u kampu ili,,,svejedno,,ili posto ovo moram napisati, kad je dolazio, a znao je da nece igrati pola godine sigurno, zasto je toliku platu i trazio???? A voli klub strasno, pustite vise suplje.
I da vas jos pitam, mrzite li Safeta Susica mozda, iz nekog razloga...????
Bas tako, nece biti nekih velikih promjenapasica je napisao/la:Nadaj se
Ajde daj nam koji mahalsku strucnjak si bio u tomefarukzidane je napisao/la:Bas tako, nece biti nekih velikih promjenapasica je napisao/la:Nadaj se
Samo prati forum, neko ce sigurno imati neku info...zagor1987 je napisao/la:Ajde daj nam koji mahalsku strucnjak si bio u tomefarukzidane je napisao/la:Bas tako, nece biti nekih velikih promjenapasica je napisao/la:Nadaj se
Sabinho je napisao/la:SARAJ'VOOOOO, ZA TEBE ZIVIMOOOO, NEKA ZNAJU SVI DA BICEMO TI MI DO SMRTI ODANI!!!!!!!!!!!!!
Pod gasom!Sabinho je napisao/la:SARAJ'VOOOOO, ZA TEBE ZIVIMOOOO, NEKA ZNAJU SVI DA BICEMO TI MI DO SMRTI ODANI!!!!!!!!!!!!!
@joker, pogodio si.Sabinho je napisao/la:SARAJ'VOOOOO, ZA TEBE ZIVIMOOOO, NEKA ZNAJU SVI DA BICEMO TI MI DO SMRTI ODANI!!!!!!!!!!!!!
droga19FKS46 je napisao/la:Zakleeet na bordo bijele bojeeeee, da vjecno cu ih bodriiit jaaaaaa, uvijek cu biti tu kraj tebeeee, nikada neces bitii saaaaaam.......
Vise od droge [emoji106]TobeYarabi je napisao/la:droga19FKS46 je napisao/la:Zakleeet na bordo bijele bojeeeee, da vjecno cu ih bodriiit jaaaaaa, uvijek cu biti tu kraj tebeeee, nikada neces bitii saaaaaam.......
ja nisam ni znao da smo se ugradili u njegove transferestreetstyle je napisao/la:Napomena , ode li Cimi u sassuolo , 20% od transfera ide FKS
Bordomen je napisao/la:ja nisam ni znao da smo se ugradili u njegove transferestreetstyle je napisao/la:Napomena , ode li Cimi u sassuolo , 20% od transfera ide FKS
ako je istina
Trenutno korisnika/ca: adoado, Google Adsense [Bot], OzmoodPinglewood, ubipara, Uvijeknapravojstrani i 18 gostiju.