Glupo je nekog cekat mjesec dana da odigra. Ako ne odigraju do pocetka iduceg kola ili nekog termina neka se samo upise 0:0 i bez bodova ikome.BigDaddy je napisao/la:ne znam koliko je pametno to 0:0, tako ce nekom u zadnjem kolu trebati bod i namjerno nece odigrati utakmicu. nek odigraju pa taman i za 20 dana, znam da je glupo kad ne mozes kompletirati cijelo kolo, tabele statistiku itd, al opet je bolje da se naknadno odigra utakmica nego da se pise 0:0. uostalom svi smo u nekim obavezama, evo ja i ti smo jedva uhvatili termin da odigramo, ti po danu na faxu a ja navece na poslu. jedino npr. u slucaju da se neko 2 dana ne javi na forumu, onda npr pisati rezultat 0:3.NKMramor je napisao/la:Weigl i Smalling suspendovani jedno kolo, Chelsea-Barcelona 0:0 p.f. (ako ne odigraju večeras do 00:00).
ovo su neke sitnice koje trebamo regulisat i objavit na pocetnoj stranici
FIFA 17 Liga - SS.BA
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- CROtorious
- Kontakt:
Re: FIFA 17 Liga - SS.BA
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
A čekaj, nisam sve rekao svakako, prvo da vidimo da li će odigrati. A svakako nisam spominjao da će neko dobiti bod(ove).BigDaddy je napisao/la:ne znam koliko je pametno to 0:0, tako ce nekom u zadnjem kolu trebati bod i namjerno nece odigrati utakmicu. nek odigraju pa taman i za 20 dana, znam da je glupo kad ne mozes kompletirati cijelo kolo, tabele statistiku itd, al opet je bolje da se naknadno odigra utakmica nego da se pise 0:0. uostalom svi smo u nekim obavezama, evo ja i ti smo jedva uhvatili termin da odigramo, ti po danu na faxu a ja navece na poslu. jedino npr. u slucaju da se neko 2 dana ne javi na forumu, onda npr pisati rezultat 0:3.NKMramor je napisao/la:Weigl i Smalling suspendovani jedno kolo, Chelsea-Barcelona 0:0 p.f. (ako ne odigraju večeras do 00:00).
ovo su neke sitnice koje trebamo regulisat i objavit na pocetnoj stranici
vidi ovaj primjer: ja i mirgerr igramo u zadnjem kolu, ja sam 1.na tabeli i imam bod vise od njega. i ja namjerno ne odigram tu utakmicu, i tako sebi obezbjedim titulu (naglasavam ovo je primjerNKMramor je napisao/la:A čekaj, nisam sve rekao svakako, prvo da vidimo da li će odigrati. A svakako nisam spominjao da će neko dobiti bod(ove).
Barcelona 1-2 Chelsea
Ja nisam mogao nesto uslikati nez je li Vedo.
Zadnja izmjena: Alminjo99, dana/u 16 dec 2016, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Ovaj rezultat na vrhu je važeći. Ovaj drugi se desio usljed pucanja konekcije.
ŠVRLJ
Ipak prvi bodovi za chelsea. Ima li kakvog izvjestaja?
Kad cemo ja i ti odigrati nasu utakmicu? Kakav si s vremenom za vikend?Alminjo99 je napisao/la:Barcelona 1-2 Chelsea
Za vikend sam slobodan. Može kad god hoćeš.BigDaddy je napisao/la:Kad cemo ja i ti odigrati nasu utakmicu? Kakav si s vremenom za vikend?Alminjo99 je napisao/la:Barcelona 1-2 Chelsea
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Eto sutra nekad po danu, cucemo seAlminjo99 je napisao/la:Za vikend sam slobodan. Može kad god hoćeš.BigDaddy je napisao/la:Kad cemo ja i ti odigrati nasu utakmicu? Kakav si s vremenom za vikend?Alminjo99 je napisao/la:Barcelona 1-2 Chelsea
Vakat je da se ovo kolo zakljuci i da se tabela aktualizira. Okrenimo se 3.kolu. je li iko dogovorio kakve prijateljske meceve?NKMramor
ako neko hoce sad prijateljske, ja sam slobodan
- CROtorious
- Kontakt:
Izgubise Arsenal od Evertona i sad popadale ocjene vecini igraca. Iduce kolo igraju sa City-em u gostima i tu im ne gine jos jedan poraz i jos malo padanja ocjena. Sve u svemu krasan nastavak sezone za Topnike.
Zadnja Klupa
I meni je aubameyangu pao rejting sa 89 na 83. Mada mislim da se to u igri i ne primjeti tolikoCROtorious je napisao/la:Izgubise Arsenal od Evertona i sad popadale ocjene vecini igraca. Iduce kolo igraju sa City-em u gostima i tu im ne gine jos jedan poraz i jos malo padanja ocjena. Sve u svemu krasan nastavak sezone za Topnike.

Borussia neumoljiva i protiv Barce! (FOTO & VIDEO)
U prvoj utakmici 3.kola SS.ba lige, Borussia je danas na domaćem terenu pobijedila veliku Barcelonu rezultatom 3:1. Već u samom početku utakmice domaćini kreću napadački - Aubameyang u 5. i 9. minuti šutira pored gola. U 11. minuti Marco Reus šutira s ivice kaznenog prostora i postiže prelijep gol. Samo 7 minuta kasnije defanzivac Bender uključuje se u napad i matira nemoćnog ter Stegena. u 29. minuti portugalac Guerreiro šutira sa 20 metara i postiže eurogol. Nakon ovog gola igra Barcelone se u potpunosti raspala, a Milioneri su smanjili pritisak.
Većih uzbuđenja nije bilo do sredine drugog poluvremena. u 67. minuti Luis Suarez sjajnim pogotkom daje novu nadu svom timu. No za preokret je bilo prekasno. U 85. minuti raspoloženi Aubameyang pogađa stativu, a u 90. šutira pored gola.
Ovom pobjedom Dortmund bar privremeno izbija na čelo tabele, a Katalonci ostaju zakovani za dno tabele bez ijednog boda
Kad ćemo mi našu odigrati?CROtorious je napisao/la:Izgubise Arsenal od Evertona i sad popadale ocjene vecini igraca. Iduce kolo igraju sa City-em u gostima i tu im ne gine jos jedan poraz i jos malo padanja ocjena. Sve u svemu krasan nastavak sezone za Topnike.
Aktualiziraj tabelu da je uslikamNKMramor
Reus nedostizan....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jeste. Azuriraj tabelu da uslika.. Boga pitaj kad ce sljedeci put biti prviBigDaddy je napisao/la:Aktualiziraj tabelu da je uslikamNKMramor
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ma tako i jest. Mozda nikad vise, zato valja imat uspomenumirgerr je napisao/la:Jeste. Azuriraj tabelu da uslika.. Boga pitaj kad ce sljedeci put biti prviBigDaddy je napisao/la:Aktualiziraj tabelu da je uslikamNKMramor![]()
- CROtorious
- Kontakt:
Kad god ti mozes? Osim danas od 15-17h jer igraju Hajduk - Dinamo.NKMramor je napisao/la:Kad ćemo mi našu odigrati?CROtorious je napisao/la:Izgubise Arsenal od Evertona i sad popadale ocjene vecini igraca. Iduce kolo igraju sa City-em u gostima i tu im ne gine jos jedan poraz i jos malo padanja ocjena. Sve u svemu krasan nastavak sezone za Topnike.
Zadnja Klupa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.