FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Po nekoj logici, ako su ga platili 1,3m Sarajevu,u ovoj jadnoj ligi, onda bi iz PAOK-a trebao otići za minimalno 2M, ako ne i vise. Možemo uzeti 400 000 nekako valjda samo od tih 20%.
Sabrine mi moje!
joker90 je napisao/la:Pod gasom!Sabinho je napisao/la:SARAJ'VOOOOO, ZA TEBE ZIVIMOOOO, NEKA ZNAJU SVI DA BICEMO TI MI DO SMRTI ODANI!!!!!!!!!!!!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ibraka levat, uz to uzeo i sva prava od Leotara za sicu(solidarnost).Bordomen je napisao/la:ja nisam ni znao da smo se ugradili u njegove transferestreetstyle je napisao/la:Napomena , ode li Cimi u sassuolo , 20% od transfera ide FKS
ako je istina
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da se negdje spominjalo da bi oni trazili 5-6 miliona eura za njega ali mozda je to malo previse za njega.BosnianKingdom je napisao/la:Po nekoj logici, ako su ga platili 1,3m Sarajevu,u ovoj jadnoj ligi, onda bi iz PAOK-a trebao otići za minimalno 2M, ako ne i vise. Možemo uzeti 400 000 nekako valjda samo od tih 20%.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sa 4 bi mi dobili više nego uhljupi za ĐekuMortemHz je napisao/la:Mislim da se negdje spominjalo da bi oni trazili 5-6 miliona eura za njega ali mozda je to malo previse za njega.BosnianKingdom je napisao/la:Po nekoj logici, ako su ga platili 1,3m Sarajevu,u ovoj jadnoj ligi, onda bi iz PAOK-a trebao otići za minimalno 2M, ako ne i vise. Možemo uzeti 400 000 nekako valjda samo od tih 20%.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zato nas je sa Jesicem vratio nekih pet godina nazad.pasica je napisao/la:Ibraka levat, uz to uzeo i sva prava od Leotara za sicu(solidarnost).Bordomen je napisao/la:ja nisam ni znao da smo se ugradili u njegove transferestreetstyle je napisao/la:Napomena , ode li Cimi u sassuolo , 20% od transfera ide FKS
ako je istina
Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- Evolution87
- Kontakt:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kakva je ono greska, otkud ja u anketi za forumasa godine ba?Evolution87 je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=11916 za mortema
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Volio bi da Cimi ode u jači klub, zaslužio je, drago bi mi bilo zbog njega, ali i zbog nas jer bi sigurno i mi dobro profitirali i kad bi te pare uložili u pojačanja, bilo bi odlično.
Nije bosnjak, to mu je plus odmah, a vidjet cemo za ostalo ako dođe..KenChoo je napisao/la:http://****.ba/mobilna/vijesti/iznenadjenje-na-kosevu-valentin-ilievski-predsjednik-skupstine-fk-sarajevo/122923 - Sport Centar
Pročitajte.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
belosevic28
- Kontakt:
Istina je za Cimirota, samo sto sam ja mislio da je 15 % , svejedno , imat cemo hajra od njegovog transfera aBd.
Ovo za novog predsjednika , dolazi od gurbetskog portala , tako da ne bih ja to ''plaho'' uzimao za ozbiljno jos...
Ovo za novog predsjednika , dolazi od gurbetskog portala , tako da ne bih ja to ''plaho'' uzimao za ozbiljno jos...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Cuj Ilievski, jel ovo nas neko zajebava?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
belosevic28
- Kontakt:
Odma to napada, pljuje, hvata se za glavu...a garantujem da nikad nisu ni culi za lika hahahah
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Vidim neki su upoznati s radom ovog čovjeka, pa nama ostalima pojasnite zašto ne?
po meni dobra opcija. Biznismen, ima pare vec i zvucno ime plus njemacka disciplina.joker90 je napisao/la:Nije bosnjak, to mu je plus odmah, a vidjet cemo za ostalo ako dođe..KenChoo je napisao/la:http://****.ba/mobilna/vijesti/iznenadjenje-na-kosevu-valentin-ilievski-predsjednik-skupstine-fk-sarajevo/122923 - Sport Centar
Pročitajte.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:Odma to napada, pljuje, hvata se za glavu...a garantujem da nikad nisu ni culi za lika hahahah
Covjek gigant poslovnog svijeta u BiH ono baca palmfejse.. Amin da bude tacno pa da ovaj makedonac postane predsjednik. Ta pozicija je revijalna al itekako bi dobro doslo imat covjeka sa ovakvim vezama poput Ilievskog. Uz njega jos Slavisu na SD, pa to bi bila fantazija
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Halalite na upadu
Taj Ilijevski je direktor Messer BH Gasa i covjek upravlja sa desetinama miliona maraka, prije par godina bio je kandidat za direktora Gasproma za cijelu jugoistocnu evropu, ali komentari u skladu sa bh. mentalitetom ...
Taj Ilijevski je direktor Messer BH Gasa i covjek upravlja sa desetinama miliona maraka, prije par godina bio je kandidat za direktora Gasproma za cijelu jugoistocnu evropu, ali komentari u skladu sa bh. mentalitetom ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.