Evo rezultata prvog kruga za prvih 20.
@rio, zamolio bih te da ne glumis komicara s mijenjanjem naziva teme

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vodi, ali je mene pitao da otvorim temu s anketom.Kawhi je napisao/la:Zar ne vodi @Virtu izbor?
Zašto nema playoffa?
Jesu li ovo Rusi namjestili?
Između Donnieja i Clutcha ipak Donnie.
Slažem se. Koja tuga, majke mi.Asteriks je napisao/la:Ovdje su jedino Donnie il Feld normalan izbor na osnovu prikazanog, ostale ne znam ali gaston![]()
Msm samo dokaz koliko je ovaj forum nisko pao.
Clutch je strasan forumas sto se NBA tice, po meni bolji nego Feld u INO fudbalu. Zgmiky je kladionicar, isto kvalitetan sto se tog pdf-a, bolje da su njega umjesto Gastona.Asteriks je napisao/la:Ovdje su jedino Donnie il Feld normalan izbor na osnovu prikazanog, ostale ne znam ali gaston![]()
Msm samo dokaz koliko je ovaj forum nisko pao.
Havarisao ?Asteriks je napisao/la:Realno havarisao si epl temu ispadima u zadnje vrijeme. Pojma neam gdje obitavas mimo iste ali ak cemo posteno Feld je za neke tata foruma u svim segmentima.
Još jedan dokaz da je forum spao na niske grane.Monolog je napisao/la:Glasao za Donnieja. Feld, Clutch i on su po meni bili najbolji ove godine. No, male su šanse da će neko od njih uzeti ovu titulu. Glas je otišao DD-u, jer je po broju glasova najbliži Gastonu, al' s obzirom da je cijeli kladioničarski podforum iza Gastonovih leđa - on će ovo 'ladno uzeti.
Malo gejasto, al' prihvatam kao kompliment.Asteriks je napisao/la:Bez obz na sve (znas o cemu pisem) jedino vam paradajz i keno mogu u neka razmatranja uci, ali ko zna mozda si dobar u nekom drugom fahu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.