FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja ne znam šta pojedini hoće. Čovjek uspješan u svom poslu, zna znanje. Sigurno da ima i mnoge veze u svijetu, što bi nam mnogo značilo i to je velika prednost, a uz to ima i mnogo iskustva, što je sjajno. Dajte mi jedan razlog zašto ne? Da li je bolji Ilievski ili vugla Hujić? Ja ne znam šta hoćete, možda Joana Laportea.. Dajte više, odvadite.
Novi predsjednik sa sobom donosi i nove sponzore.FrancescoTotti je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Odma to napada, pljuje, hvata se za glavu...a garantujem da nikad nisu ni culi za lika hahahah![]()
Covjek gigant poslovnog svijeta u BiH ono baca palmfejse.. Amin da bude tacno pa da ovaj makedonac postane predsjednik. Ta pozicija je revijalna al itekako bi dobro doslo imat covjeka sa ovakvim vezama poput Ilievskog. Uz njega jos Slavisu na SD, pa to bi bila fantazija
Vjerovatno će zahtjevati i ozbiljniju poslovnu politiku.
Ja ne bih mao ništa protv da ovog Ilijevskog postave. Ovaj je mnogo jači od Hujića u svijetu biznisa i poznanstava. Ima para koliko hoće tako da mu klubske i ne trebaju. Pomagao je SFK 2000 ako se ne varam ima neku funkciju vezanu za žensku ligu šampiona.
Već ranije je bila priča da su naši imali davno namjeru postaviti čovjeka koji ima pare i konekcije.
Već ranije je bila priča da su naši imali davno namjeru postaviti čovjeka koji ima pare i konekcije.
SRETAN BROJ - 1725
Hrasno1921 je napisao/la:Halalite na upadu
Taj Ilijevski je direktor Messer BH Gasa i covjek upravlja sa desetinama miliona maraka, prije par godina bio je kandidat za direktora Gasproma za cijelu jugoistocnu evropu, ali komentari u skladu sa bh. mentalitetom ...
@pitic, tacno, trenutno je i glavni sponzor SFK 2000.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- Burberry46
- Kontakt:
Ovaj renomirani svjetski proizvođač industrijskih i medicinskih plinova posluje sa oko milijardu eura godišnjeg prihoda.Valentin Ilievski rođen je 16. oktobra 1968. godine u Kumanovu, u Makedoniji. Formalno obrazovanje stekao je na Mašinskom fakultetu u Njemačkoj.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Hajde sto ne znas ti sta pojedini hoce, nego ne znaju ni oni sami. Seru ovdje iz dana u dan i nista im zivo ne valja.KenChoo je napisao/la:Ja ne znam šta pojedini hoće. Čovjek uspješan u svom poslu, zna znanje. Sigurno da ima i mnoge veze u svijetu, što bi nam mnogo značilo i to je velika prednost, a uz to ima i mnogo iskustva, što je sjajno. Dajte mi jedan razlog zašto ne? Da li je bolji Ilievski ili vugla Hujić? Ja ne znam šta hoćete, možda Joana Laportea.. Dajte više, odvadite.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ja mislim ako naši uspiju ovog čovjeka postaviti za Predsjednika možemo se nogama u stražnjicu udarati od sreće. Ovakvi ulaze samo gdje je čisto i gdje im niko neće smetati da posao i rezultate podignu na veći nivo.
SRETAN BROJ - 1725
Ti i Aca ovdje upadate kad treba "smiriti" i vise ste dobronamjernih komentara bacili nego par sto bace bombu pa se izvlaceHrasno1921 je napisao/la:Halalite na upadu
Taj Ilijevski je direktor Messer BH Gasa i covjek upravlja sa desetinama miliona maraka, prije par godina bio je kandidat za direktora Gasproma za cijelu jugoistocnu evropu, ali komentari u skladu sa bh. mentalitetom ...
Ako je on sponzor SFK taman ono sto da nek upravlja gdje da ide
Hadzibegic(spominjali ga neki) nije ovome ni do koljena sa svih aspekata.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Hvala na informacijama, nadam se iskreno da je pravi čovjek a ne prevarant i ublehaš kao ovi što su nas do sada vodili...bumo vidjeli, ako mu Adžo vjeruje onda bi trebalo biti udure.Hrasno1921 je napisao/la:Halalite na upadu
U pravu si Saba. Polako, da vidimo da li će oupšte i biti postavljen ili je još jedna bomba od strane debila s ovog portala. Čovjek u pogledu CV-a ubija i zašto da ne? Još ako dođe Vukičević što neko reće, mi bi ubijali i to bi izgledalo strogo profesionalno.Sabinho je napisao/la:Hajde sto ne znas ti sta pojedini hoce, nego ne znaju ni oni sami. Seru ovdje iz dana u dan i nista im zivo ne valja.KenChoo je napisao/la:Ja ne znam šta pojedini hoće. Čovjek uspješan u svom poslu, zna znanje. Sigurno da ima i mnoge veze u svijetu, što bi nam mnogo značilo i to je velika prednost, a uz to ima i mnogo iskustva, što je sjajno. Dajte mi jedan razlog zašto ne? Da li je bolji Ilievski ili vugla Hujić? Ja ne znam šta hoćete, možda Joana Laportea.. Dajte više, odvadite.
Joj kakvi smo mi to je da bog sakloni,pola pojma nema ko je lik a popljuje se,sta hocemo mi? Ibrakovic ne valja otjeramo ga,onda Dinokia i Kusturicu isto tako sa razlogom,al bukvalno kao da su dusmani najveci ipak su nesto uradili za nas klub. Pa jel nam pamet kratka kad su se ulozi nudili nasim ljudima ko je kupio uloge i koliki je odziv bio? Tu smo se pokazali da znamo da samo pametujemo,evo vam primjer kona kako kupuju i na svaku akciju se odazovu,dok vi prizivate nekakve lazne legende koje su imale priliku da kupe bar neki ulog al nisu ni to niti bilo kad lopte donirali,dok je Bazdarevic njima pripreme placo,doniro opremu itd. eto to su nase kvazi legende koje prizivamo a neke ljude koji su nam valjali na najgore nacine pljujemo. Vazno je da su te legende sr... kad je dosao Tan jer su ugledali milione pa odlucili da pokazu koliko vole klub. Kad se sjetim kad su igraci kukali kako nemaji sta da jedu,pa smo plakali ovdje da neko hoce doc koji milion uloziti,kako cemo trpit lose rezultate da klub ima zdrave temelje,pa molili dan kad nas iz Vogosce ne tjerat sa treninga itd al dobro kontam neki Sarajevo prate par godina izgleda. Ne treba se odricat nikog ko je makar nesto uradio za nas tim i ko je nas navijac
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 17 dec 2016, 17:19, ukupno mijenjano 2 puta.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Nadam se da ce doci Ilievski. Čovjek je jako, jako ozbiljna faca.
Hujić ne može više ponuditi nego što je već ponudio. Treba postaviti mnogo jačeg čovjeka...Neka Hujića u Bordu i dalje...
SRETAN BROJ - 1725
Bordomen je napisao/la: Ako je on sponzor SFK taman ono sto da nek upravlja gdje da ide

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Da je vecina protiv Ilievskog, on bi dosao i stavio ga na avatar i pisao "sir Ilievski", ovako tesko da ce sta reci..dynamodresden1 je napisao/la:Gukni majkle.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Iako meni lično zvuči nestvarno da neko kao Makedonac sa takvim beton CV-em dođe kod nas, ova me slika malo ohrabrila da je to ipak možda moguće...MCMXLVI je napisao/la:Bordomen je napisao/la: Ako je on sponzor SFK taman ono sto da nek upravlja gdje da ide
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Da li je sve ovo (Ilievski, Vukicevic) znak da su se u upravi kluba napokon dozvali pameti, ili da je adzo zaprijetio nogom?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- TobeYarabi
- Kontakt:
znaci, moglo bi nesto i biti od togaMCMXLVI je napisao/la:Bordomen je napisao/la: Ako je on sponzor SFK taman ono sto da nek upravlja gdje da ide
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amco46, Bajroni, bordobijeli, Google Adsense [Bot], HordasFks, J1897, jurisicduska, kogmagie46, misstianopenaldo, mnon46, rimljanin90, Rule_hz, SarajevoForza, Suki46, umrobihzbogtebe1946, Vrhbosnian i 79 gostiju.