napokon da Zlatan pogodi zicer
brdo gresaka na sredini toliko pogresnih pasova STRASNO
defanzivno gotovo savrsena utakmica ali pasovi prema naprijed kriminalni i Herrera i Pogba su puno grijesili
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ma opušteno brate, vidimo i mi da lošu igru uvijek nadoknadi trkom, što svi navijači, pa i mi, cijene.delinjo je napisao/la:ja konstantno citam ovdje Herrera najbolji...ja ne znam koji to fudbal ljudi prate kad je on najbolji...klasicni alibi igrac koji trci i trkom nadoknadi nesto presijece,ali nekonkretan u pm ...pa njegov sut svaki zavrsi na tribini ...ali haj
Owenov jedan gol donio titulu EPL-aSepterra je napisao/la:Zar vas išta više iznenađuje?
Mislim da se neke stvari vrlo lako u našoj igri daju procjeniti. Ja sam znao i da ćemo ga uvaliti prije kraja poluvremena (više intuicija) ali i da ćemo vrlo vjerovatno primiti gol u intervalu koji protivniku najviše odgovara da se razigra (između 63-73 minute) te da ćemo se vratiti - jer momci imaju obraz i nisu htjeli da iznevjere Mourinha prije svega a ni nas.
Pogba nama vrijedi 100 miliona. Svaka priča o njegovoj vrijednosti van naših potreba je irelevantno. Zlaju smo zato doveli za DŽa dao je više golova nego Owen za 3 godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.