Srbi nista ne mogu pogodit
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Beduin je napisao/la:Za poluvrijeme postici 13 poena, pa toliko se davalo u samim pocecima igranja kosarke jbt. Rusi mi djeluju pravo zrelo, prave akcije i ulaze pod kos. Bice zanimljivo u nastavku, a pogotovo ako Rusija pobijedi.
Nisam gledao jucer Srb-Slo i Fra-Rus, ali citajuci vase komentare vidim da se Srbija mucila 3 cetvrtine sa Slovencima, a Francuzi cigle pogadjali, pa onda ni Francuska nije nesto Bog zna, osim te njihove fizike, kao ni Srbija.
Sa druge strane, mi smo se onako vratili protiv Izraela, a danas pojeli velesilu Litvaniju, tako da bi se i ostale reprezentacije trebale nas plasiti. Samo jos malo vise koncetracije pri izvodjenju slobodnih bacanja te u istrcavanju kontri da uposljavamo suigrace, a ne svaki put da solira nas igrac, i mislim da nema zime za nas.
Eki to da se selektor napada zbog losi rezultata? Cudno... Vidis kakvi smo mi bosanci gospode, mi to ne radimo.. Bogami Micic (jel ono tako se zva) prodje ko nista, upropasti U16 i odvede je u Diviziju BChstal je napisao/la:Beduin je napisao/la:Za poluvrijeme postici 13 poena, pa toliko se davalo u samim pocecima igranja kosarke jbt. Rusi mi djeluju pravo zrelo, prave akcije i ulaze pod kos. Bice zanimljivo u nastavku, a pogotovo ako Rusija pobijedi.
Nisam gledao jucer Srb-Slo i Fra-Rus, ali citajuci vase komentare vidim da se Srbija mucila 3 cetvrtine sa Slovencima, a Francuzi cigle pogadjali, pa onda ni Francuska nije nesto Bog zna, osim te njihove fizike, kao ni Srbija.
Sa druge strane, mi smo se onako vratili protiv Izraela, a danas pojeli velesilu Litvaniju, tako da bi se i ostale reprezentacije trebale nas plasiti. Samo jos malo vise koncetracije pri izvodjenju slobodnih bacanja te u istrcavanju kontri da uposljavamo suigrace, a ne svaki put da solira nas igrac, i mislim da nema zime za nas.
Francuzi su jaki. Srbija ocigledno ima problem sa selektorom Gurevicem, njega svi napadaju da je los trener.
Zbog kos razlike.guillermo je napisao/la:Pored toga sto vode skoro 40 razlike 4 igraca zakucana za klupu bez minuta
Vala trenutno je Stepanovic bolji od Glisica, ovaj nije nigdje igrao ove sezone ako ne grijesim.Chstal je napisao/la:Zbog kos razlike.guillermo je napisao/la:Pored toga sto vode skoro 40 razlike 4 igraca zakucana za klupu bez minuta
Sta je sad, opet nekog malca zale sto nisu priveli "lipoj nasoj"? Kad se samo sjetim price oko igranja Muse za HRVAnatomija je napisao/la:Jao sto se na Avangardi i hrsport.net raspravlja o našima