MortemHz je napisao/la: sa druge strane trofej u Tuzlu jos nije dosao. Pozdrav
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
mi smo svoj klub prodali za novac i dalje je naš jer navijamo za njega i volimo ga isto kao prije vi ste svoj dali misketu za 0 kmZeljo92 je napisao/la:Ima jedna stvar u koju ne da ne vjerujete nego ne mozete vjerovati da vi nemate vise svoj klub, pa gdje vam je pamet da prodate svoj klub???
- Hrasno1921
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la:MortemHz je napisao/la: sa druge strane trofej u Tuzlu jos nije dosao. PozdravTuzla i trofej.
Stiže titula 2019 ali u Federalnoj lizi.
- MocMahale444
Franto sve piše jos da nije ateista pisao bi bozicne i bajramske turnire.Esport je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:MortemHz je napisao/la: sa druge strane trofej u Tuzlu jos nije dosao. PozdravTuzla i trofej.
![]()
![]()
![]()
![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne kontas ti mali, brukas se samo.fks74 je napisao/la:mi smo svoj klub prodali za novac i dalje je naš jer navijamo za njega i volimo ga isto kao prije vi ste svoj dali misketu za 0 kmZeljo92 je napisao/la:Ima jedna stvar u koju ne da ne vjerujete nego ne mozete vjerovati da vi nemate vise svoj klub, pa gdje vam je pamet da prodate svoj klub???![]()
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Hrasno1921
- Kontakt:
treba tebe sprcitiZeljo92 je napisao/la:Ne kontas ti mali, brukas se samo.fks74 je napisao/la:mi smo svoj klub prodali za novac i dalje je naš jer navijamo za njega i volimo ga isto kao prije vi ste svoj dali misketu za 0 kmZeljo92 je napisao/la:Ima jedna stvar u koju ne da ne vjerujete nego ne mozete vjerovati da vi nemate vise svoj klub, pa gdje vam je pamet da prodate svoj klub???![]()
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- Hrasno1921
- Kontakt:
ja kada to napisem to je onda tako
1921'
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Jos da vama i pravopis stigne ..Esport je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:MortemHz je napisao/la: sa druge strane trofej u Tuzlu jos nije dosao. PozdravTuzla i trofej.
![]()
![]()
![]()
![]()
- Hrasno1921
- Kontakt:
DJeee su ovi Misketovi podanici?? sprcim vas kolektivno
1921'
Ma nisu za 0 KM. To je sve filozofija, ne kontamo mi tofks74 je napisao/la:mi smo svoj klub prodali za novac i dalje je naš jer navijamo za njega i volimo ga isto kao prije vi ste svoj dali misketu za 0 kmZeljo92 je napisao/la:Ima jedna stvar u koju ne da ne vjerujete nego ne mozete vjerovati da vi nemate vise svoj klub, pa gdje vam je pamet da prodate svoj klub???![]()
SARAJEVO
Ne kontate vi nista, mi kontamo. Blago se nama, tesko se vamafico je napisao/la:Ma nisu za 0 KM. To je sve filozofija, ne kontamo mi tofks74 je napisao/la:mi smo svoj klub prodali za novac i dalje je naš jer navijamo za njega i volimo ga isto kao prije vi ste svoj dali misketu za 0 kmZeljo92 je napisao/la:Ima jedna stvar u koju ne da ne vjerujete nego ne mozete vjerovati da vi nemate vise svoj klub, pa gdje vam je pamet da prodate svoj klub???![]()
- Osttribine
- Kontakt:
Doduse za pojedince si u pravu, medjutim onaj vas bivsi najtrof... ovaj, najuspjesniji predsjednik kluba je isto ovako govorio ( premier lizi, bijedimo/pobjedjujemo valjda itd.)NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jos da vama i pravopis stigne ..MocMahale444 je napisao/la:MortemHz je napisao/la: sa druge strane trofej u Tuzlu jos nije dosao. Pozdrav
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne smiju vise Hrasnom ni da repliciraju, a fol bi ga tukli.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
PO ZAKONU.irfo je napisao/la:Azmir Husic : " Dino, znamo svi kako ste osvojili titulu prosle godine"Hrasno1921 je napisao/la:lutko ne skreci sa teme, mojne mi druge price ...
SRETAN BROJ - 1725
- Hrasno1921
- Kontakt:
Sve same ckapi, napravim profil na fb. i krenem od ovih 37. na spisku da saljem poruke sa sadrzajem "imas li sta protiv mene" da se nadjemo? onaj kazandzija kaze nemam druze sta ti bi, onaj mali sto odrzava stranicu pogleda i blokira, onaj sto je jucer polagao kamen temeljac ko za ferhadija dzamiju kaze nemam brate ali nisu neke stvari uredu, kazem ne interesuje me, onaj mali sto ima sestru u dojcland pravda se ko ko beglijin amidza ...
Jucer sa Mufticem na stadionu niko da pogleda a ne da bije, sve same ckapi, trenutno cuclaju haribo bobe, javit ce se kasnije sa 789.laznog profila, jer inace bojkotuju ali eto vole da ulijecu s vereman na vrijeme na najaci i najposjeceniji sportski portal, jace od njih dzaba ...
do tada jugooo jugoooo
Jucer sa Mufticem na stadionu niko da pogleda a ne da bije, sve same ckapi, trenutno cuclaju haribo bobe, javit ce se kasnije sa 789.laznog profila, jer inace bojkotuju ali eto vole da ulijecu s vereman na vrijeme na najaci i najposjeceniji sportski portal, jace od njih dzaba ...
do tada jugooo jugoooo
1921'
to su sve internet huligani aka klosari ko i ovi ovde "haha" J.e.b.enjaši..
@Joker90 Popio je pa ga ignorisemo, manje je luckast kad je trijezan 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.