Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Federer17

Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la Federer17 » 17 dec 2016, 18:56

Anatomija je napisao/la:Jao sto se na Avangardi i hrsport.net raspravlja o našima :bih:
Ucite kolegice, nece se medicina zavrsit' gledajuci utakmice nekih tamo 18-ogodisnjaka. :P

Anatomija
Kontakt:

Post Postao/la Anatomija » 17 dec 2016, 19:05

Federer17 je napisao/la:
Anatomija je napisao/la:Jao sto se na Avangardi i hrsport.net raspravlja o našima :bih:
Ucite kolegice, nece se medicina zavrsit' gledajuci utakmice nekih tamo 18-ogodisnjaka. :P
Kolega ispitne obaveze su završene , uzeo se mali godišnji zbog ovih dečkića :)
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.

Carpe diem!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 dec 2016, 20:33

Ne zanimaju me rezultati ostalih selekcija na ovoj temi :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 17 dec 2016, 21:39

Sto Doncic ne igra za Slovence?
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 17 dec 2016, 21:43

Kaunas je napisao/la:Sto Doncic ne igra za Slovence?
Pa neće nikad ni igrati za njih. :D :D

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 17 dec 2016, 21:48

Kaunas je napisao/la:Sto Doncic ne igra za Slovence?
Jer je u ovim godinama već toliko kvalitetan da je gubitak za veliki Real Madrid da ne može računati na njega 15tak dana.
Samo naprijed Saraj'vo!

UserNAME2
Kontakt:

Post Postao/la UserNAME2 » 17 dec 2016, 22:00

Slovenci kao djeca izgledaju prema ovim francuzima, sta je ovo ovako jbt led....tesko cemo mi s njima ali sreca ako budemo prvi necemo ih vidjeti prije borbe za medalje..

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 17 dec 2016, 23:12

Koliko je jaka ova generacija jedva čekam Mundobasket sa Alibegovicem, Muticem i Sikirasom. Ova generacija 98-99 veoma jaka na razini Evrope dosta dobrih igrača i kvalitetnih reprezentacija, polufinale bi bilo odlično.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 17 dec 2016, 23:26

Wandelanoite je napisao/la:Koliko je jaka ova generacija jedva čekam Mundobasket sa Alibegovicem, Muticem i Sikirasom. Ova generacija 98-99 veoma jaka na razini Evrope dosta dobrih igrača i kvalitetnih reprezentacija, polufinale bi bilo odlično.
Za to bi morali biti medju prvih pet?

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 17 dec 2016, 23:32

ASD je napisao/la:
Wandelanoite je napisao/la:Koliko je jaka ova generacija jedva čekam Mundobasket sa Alibegovicem, Muticem i Sikirasom. Ova generacija 98-99 veoma jaka na razini Evrope dosta dobrih igrača i kvalitetnih reprezentacija, polufinale bi bilo odlično.
Da i bit cemo 99% samo su Njemci bolji od nas i Francuzi su 50-50 protiv ostalih 70-30 za nas omjer.

Ovi sto spominju Hrvate i Srbe tj. njihove forume nek se ne osvrću na komentare tih bijednika Hrvati ce se boriti za ostanak u A diviziji i tesko da ce ostati, a Srbi eto ovo veceras je dovoljan dokaz da oni u ovoj generaciji nemaju talenta za Evroligu, krivo mi je samo sto nece bit drugi da ih razbijemo 20+ razlike.
MES QUE UN CLUB!

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 17 dec 2016, 23:52

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 15 mar 2020, 04:49, ukupno mijenjano 1 put.

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 18 dec 2016, 00:03

Wandelanoite je napisao/la:
ASD je napisao/la:
Da i bit cemo 99% samo su Njemci bolji od nas i Francuzi su 50-50 protiv ostalih 70-30 za nas omjer.

Ovi sto spominju Hrvate i Srbe tj. njihove forume nek se ne osvrću na komentare tih bijednika Hrvati ce se boriti za ostanak u A diviziji i tesko da ce ostati, a Srbi eto ovo veceras je dovoljan dokaz da oni u ovoj generaciji nemaju talenta za Evroligu, krivo mi je samo sto nece bit drugi da ih razbijemo 20+ razlike.
Prije će biti da nešto drugo ne štima u reprezentaciji Srbije, a itekako da imaju talenta u ovom rosteru.
Samo naprijed Saraj'vo!

Chstal
Kontakt:

Post Postao/la Chstal » 18 dec 2016, 00:08

ASD je napisao/la:

Nemoj tako pricati, jedan srpski igrac vec igra Euroligu ove godine i Aba ligu. Radanov je velika buducnost Zvezde takodjer. Oni su nas prije 2 godine u ovoj generaciji dobili 40 razlike. Samo sto imaju debila za selektora koji ne pozove centra i igra sa suterima na poziciji 4. Takodjer, su dosli bez 3-4 igraca u ovoj generaciji.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 18 dec 2016, 00:28

Ako računaš nošenje vode i peskire kao igranje Eurolige onda ok, taj igrac ja ti garantujem nece dobacit do nivoa nekog prosječnog igrača Evrolige, sto se tiče Radanova slažem se da im je najbolji igrac i možda igrac koji ce i napraviti nesto. Porediti taj Eurobasket s ovim mogu samo totalne neznalice i neko ko ne prati ove mlađe kategorije, mi smo na taj Eurobasket došli kao kandidati za B diviziju, a došli do četvrtfinala s 4 igrača u ekipi, a na ovaj dolazimo kao prvaci u 99' godištu, učesnici Svjetskog prvenstva, s najboljim igračem trenutnog Eurobasketa i jos 6 dobrih igrača koji u svakoj ekipi mogu imati mjesta. Došli smo i mi bez Sikirasa koji TOP 3 igrača ove ekipe tako da i mi imamo hendikep isto kao i oni sa Aranitovicem, došli smo bez Mutica i Alibegovica koji bi imali 20 minuta na parketu sigurno. Realno kvalitetniji smo od njih u ovom uzrastu za 10 koševa razlike.
MES QUE UN CLUB!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 18 dec 2016, 00:36

Srbima fale Plavsic, Aranitovic i jos 2 momka iz Amerike.
Oni ce od ovih generacija (99 i 98) imati vise koristi od 97 i 96.
Sto se tice poredjenja nas i njih u ovoj kategoriji sa najjacim rosterom, to je "u par deka".
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 18 dec 2016, 00:46

Srbe ocigledno jbe ovaj selektor. Fura neki small ball a ne ide im :)

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 18 dec 2016, 00:50

Kaunas je napisao/la:Srbima fale Plavsic, Aranitovic i jos 2 momka iz Amerike.
Sto se tice poredjenja nas i njih u ovoj kategoriji sa najjacim rosterom, to je "u par deka".
Koga ce imat u 99? Pa mi u ovoj generaciji mozemo igrat sa sedmoricom 99' i borit se za zlato lagano.
MES QUE UN CLUB!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 dec 2016, 01:37

uvjeren sam da ova djeca ponovo idu do samog kraja, nevjerovatno je kakav karakter oni imaju

iako smo ostali bez Sikirasa, njegov izostanak se za sada ne osjeti, a mislim i da nece, tu su Talic, Maric, Gegic, Antunovic (poenterski prije svega), koji su do sada pokazali koliko znace za ekipu

Njemacka, Francuska, kvalitativno jaci, ili fizicki jaci, nista ne znaci, nismo mi bili favoriti ni na proslom EP, niko nas nije vidio kao takve, cak ni mi sami, pa djeca osvojise! povuci ce kod nas Dzanan i Sani kada najvise budu trebali, ni sekunde ne sumnjam u to.. ne znam koliko njih ce uspjeti u seniorskoj kosarci, al u ovim omladinskim kategorijama, ova djeca imaju nevidjeni karakter, sampionski mentalitet.. mi smo Svabe za Svabe :mrgreen:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 18 dec 2016, 02:01

Kaunas je napisao/la:Srbima fale Plavsic, Aranitovic i jos 2 momka iz Amerike.
Koga ce imat u 99? Pa mi u ovoj generaciji mozemo igrat sa sedmoricom 99' i borit se za zlato lagano.
Kazem uopste da su im 99 i 98 talentovanije od 97 i 96, ne da imaju nekog vanserijskog u toj kategoriji. A uostalom recimo da je Plavsic rodjen u decembru 98, Koprivica 2000, igra u Americi, Boris Latinovic 99 i tako dalje. Ima tu jos par likova i ima potencijala u '99.
Otisli smo daleko, tema je nasa reprezentacija a ne diskusija ko ima najbolju ekipu u komsiluku.
15.10.2013.

Zagalo
Kontakt:

Post Postao/la Zagalo » 18 dec 2016, 04:20

Treba se pripaziti Rusa u 1/4 finala.Doveli su rutomude.Igraju na snagu i razvaljuju.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.