NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma i u odbrani i u napadu.HOU je udvajao Townsa sa Rubia barem 3min prije kraja regularnog dijela i oni se uopste nisu prilagodili.Za to je kriv i Thibs sto ovog nije izveo i uveo sutera.Ma katastrofa,sve u svemu.Gledam sve ekipe i oni su uvjerljivo najgori.Clutch je napisao/la:Kako dopustise Houstonu povratak na kraju, koliko gluposti i miskomunikacije u odbrani.NEZALAGANJE je napisao/la:Definitivno najjadnija ekipa lige.
@JHam Ne uhvatite li PO ove godine sa ovako losim POR,necete nikad.
Thibs?NEZALAGANJE je napisao/la:Ma i u odbrani i u napadu.HOU je udvajao Townsa sa Rubia barem 3min prije kraja regularnog dijela i oni se uopste nisu prilagodili.Za to je kriv i Thibs sto ovog nije izveo i uveo sutera.Ma katastrofa,sve u svemu.Gledam sve ekipe i oni su uvjerljivo najgori.Clutch je napisao/la:Kako dopustise Houstonu povratak na kraju, koliko gluposti i miskomunikacije u odbrani.NEZALAGANJE je napisao/la:Definitivno najjadnija ekipa lige.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- KingJamesMVP
- Kontakt:
A preći će ali ne znam oće li ove sezone. Početkom iduće sezone vjerojatnofilip13 je napisao/la:KingJamesMVP je napisao/la:Kod Bucksa dolazi na broj 8. I onda u lov na Shaqafilip13 je napisao/la:james na 1 poen od 8. mjesta njboljih strijelaca svih vremena,prije 32. rođendana
vjerovtno će i njega preci,manje od 1200 mu za to treba
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Clutch Dobro si vala.I ja svasta lupam.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko je pisao da ce Lakersi u PO, hoce al malo sutra. Nije sve ni u treneru..
Taman su gdje trebaju bitituzlak1987 je napisao/la:Ko je pisao da ce Lakersi u PO, hoce al malo sutra. Nije sve ni u treneru..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ingram izgleda ko neuhranjeno dijete.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
niko nije ni rekao da će ući u play off.. nego da će se boriti za osmu poziciju.
nakon fenomenalnog starta to je itekako bilo realno, ove povrede glavnih igrača su nas totalno izbacile iz ritma...
sa svim tim povredama, lakerse pogodi baš i najgušći raspored i npr. sinoć cavsi igraju svoju 25. a lakersi svoju 30. utakmicu, najviše od svih u ligi..
ja uopšte nisam zadovoljan ovakvim lakersima, više puta sam spominjao da nisam ljubitelj ove moderne košarke, sa pregršt trica, to sam govorio i kad se tek spominjao walton kao trener.. ja sam više grit 'n grind tip, sa jakim odbrana, old school low pace tempo.
e sad, dok smo pobijeđivali, primali smo 120, a davali 130.. to mi je bilo svejedno, jer smo pobijeđivali.. ali u porazima izlaze na vidjelo sve mane lakersa... primati 147, 130, 125 redovno iz dana u noć je neoprostivo...
nakon fenomenalnog starta to je itekako bilo realno, ove povrede glavnih igrača su nas totalno izbacile iz ritma...
sa svim tim povredama, lakerse pogodi baš i najgušći raspored i npr. sinoć cavsi igraju svoju 25. a lakersi svoju 30. utakmicu, najviše od svih u ligi..
ja uopšte nisam zadovoljan ovakvim lakersima, više puta sam spominjao da nisam ljubitelj ove moderne košarke, sa pregršt trica, to sam govorio i kad se tek spominjao walton kao trener.. ja sam više grit 'n grind tip, sa jakim odbrana, old school low pace tempo.
e sad, dok smo pobijeđivali, primali smo 120, a davali 130.. to mi je bilo svejedno, jer smo pobijeđivali.. ali u porazima izlaze na vidjelo sve mane lakersa... primati 147, 130, 125 redovno iz dana u noć je neoprostivo...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kako se zove ovaj dribling? Mislim da ga je Bodiroga cesto izvodio...Rokoko87 je napisao/la:![]()
Shammgod.SlevinKelevra je napisao/la:Kako se zove ovaj dribling? Mislim da ga je Bodiroga cesto izvodio...Rokoko87 je napisao/la:![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
a kako ces igrati kad u ekipi imas bezmozgase poput younga, williamsa ili clarksona? da ne spominjem bezmozgova i mrtvog 55-godisnjeg denga 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
shammgodSlevinKelevra je napisao/la:Kako se zove ovaj dribling? Mislim da ga je Bodiroga cesto izvodio...Rokoko87 je napisao/la:![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ni na PG nije najbolji... odmah mi padaju na pamet dvojica igraca koju ne volim - wall i conley... pa i CP3 je bolji defanzivac (nahajpano ko i rubio, al eto)...alemsa je napisao/la:Vjerovatno misli na PGs.
Jak je ove sezone na tom dijelu parketa, nea sta.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Sljedece godine mozemo biti samo bolji, a koiko god hvalili Townsa, Wigginsa, Russela, Ingrama, ne ocekujem da oni budu bolji od nas toliko da su sigurni za PONEZALAGANJE je napisao/la:Ma i u odbrani i u napadu.HOU je udvajao Townsa sa Rubia barem 3min prije kraja regularnog dijela i oni se uopste nisu prilagodili.Za to je kriv i Thibs sto ovog nije izveo i uveo sutera.Ma katastrofa,sve u svemu.Gledam sve ekipe i oni su uvjerljivo najgori.Clutch je napisao/la:Kako dopustise Houstonu povratak na kraju, koliko gluposti i miskomunikacije u odbrani.NEZALAGANJE je napisao/la:Definitivno najjadnija ekipa lige.
@JHam Ne uhvatite li PO ove godine sa ovako losim POR,necete nikad.
dok se ne rijesite nurke junacine necete biti boljiJHam je napisao/la:Sljedece godine mozemo biti samo bolji
Mislim da ova Minnesota još jednom pokazuje kakav sam babuka. Dok su svi masturbirali na Thibsa ja sam fino rekao da je ubleha. 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nikad se ne zna sta nosi iduca godina.To je sasvim nova prica,pogotovo kod timova koji vec godinama nisu u POu.Tom logikom POR sigurno nece biti ovako los,DAL ce imati bolju sezonu,a ovih ostalih 7 iz vrha ce i dalje biti bolji od svih ovih koji ce u lutriju.
koji si ti vizionarKawhi je napisao/la:Mislim da ova Minnesota još jednom pokazuje kakav sam babuka. Dok su svi masturbirali na Thibsa ja sam fino rekao da je ubleha.
moze biti on i dobar, ali kad u ekipi ima ovakvu grupu umisljenih likova koji se trebaju baviti rukometom, i ne moze nista da napravi
On ako se ne pokaze do trade deadlinea ja imam osjecaj da leti, I da ce se centarske.minute te dati Jokicu koji se pokazuje I vise nego dobar...KK_Bosna je napisao/la:dok se ne rijesite nurke junacine necete biti boljiJHam je napisao/la:Sljedece godine mozemo biti samo bolji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.