Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Znači pobjeda nas vodi na pro mjesto a poraz manji od 10 razlike nas vodi na drugo mjesto dok poraz vise od 10 razlike ispadamo ?
FK Sarajevo !
Sa porazom do 6 poena smo takodje prvibadel62 je napisao/la:Znači pobjeda nas vodi na pro mjesto a poraz manji od 10 razlike nas vodi na drugo mjesto dok poraz vise od 10 razlike ispadamo ?
Jel prolazi Latvija ili Litvanija?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Jakobsen91
- Kontakt:
Litvanija sigurno prolazi, a i Latvija ako dobije nas preko 10. 

Francuzi su nevjerovatne atlete,ovaj mali kuca u dvokoraku a na sebi ima covjeka,samo ne njih
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
-
- Kontakt:
Doumbouya je strašan vec sada on i Dončić dva najveća Evropska talenta u zadnjih 15 godina.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Deoumbouya do sada imao dva monstruozna zakucavanja preko igraca, treba reci da je 2000 godiste.Wandelanoite je napisao/la:Doumbouya je strašan vec sada on i Dončić dva najveća Evropska talenta u zadnjih 15 godina.
ama sta 2000 izgleda ko da je 90-o strasni su 2,6,11,45 nezna se ko je bolji imacemo mi velikih problema s njima neznam na koji nacin ih mozemo dobiti nikako, izgubis loptu racunaj da si prmio 2 poena...Chstal je napisao/la:Deoumbouya do sada imao dva monstruozna zakucavanja preko igraca, treba reci da je 2000 godiste.Wandelanoite je napisao/la:Doumbouya je strašan vec sada on i Dončić dva najveća Evropska talenta u zadnjih 15 godina.
srbiji treba pobjeda oko 20 razlike da izbace francuze sa takmicenja
Ne znam ko je gori po nas, francuzi ili rusi koji oderase srbe i slovence po 30-40 razlike, nece nam biti lako
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Šta ste se prepali jbt. Nije u pitanju rat već košarka. Pa tako i oni razmišljaju o Musi i Gegicu, siguran sam da sa Rusijom možemo igrati bez problema, pa čak ih i dobiti jer je Musa taj koji može faktički sam odlučiti pobjednika.
Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Anfernee "Penny" Hardaway #1
irfo je napisao/la:Ne znam ko je gori po nas, francuzi ili rusi koji oderase srbe i slovence po 30-40 razlike, nece nam biti lako
Rusi su se sa četiri vezane trojke odlijepili na 40:51 i završili posao.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 18 dec 2016, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
Jel Srbi pobjedom prolaze?
15.10.2013.
Francuzima zonu igrat, kod njih ne postoji vajnski sut
Izresetali su Srbiju vanjskim sutemMElloo je napisao/la:Francuzima zonu igrat, kod njih ne postoji vajnski sut
Ova 35ica kod Francuza gradjom isti Durant.
15.10.2013.
ja gledam evo utakmicu i ne vidim da su ijedne trice daliChstal je napisao/la:Izresetali su Srbiju vanjskim sutemMElloo je napisao/la:Francuzima zonu igrat, kod njih ne postoji vajnski sut

misli na sloveniju,, skupiti reket, smanjiti izgubljene na minimum i ako ih nebude isao sut imamo sanse ali po redu prvo latvija,, vjerovatno rusija, njemacka i tek onda oni... dug je put do finalaChstal je napisao/la:Izresetali su Srbiju vanjskim sutemMElloo je napisao/la:Francuzima zonu igrat, kod njih ne postoji vajnski sut
Vjerovantno, nisu vise Francuzi kao sto su bili kamenjari. Sad u mnogome rade na sutu, jos im nedostaje MVP prije dvije godine.MElloo je napisao/la:ja gledam evo utakmicu i ne vidim da su ijedne trice daliChstal je napisao/la:Izresetali su Srbiju vanjskim sutemMElloo je napisao/la:Francuzima zonu igrat, kod njih ne postoji vajnski sutil je do mene sto gledam na dvije strane pa propustim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.