Na Arsenalovoj temi,rasprava oko toga da Bendtner ocekuje prinovu u porodici.To su topnička jaja napravila!
Bendtner dominira!
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Paja naravno???Johnyx95 je napisao/la:Na Arsenalovoj temi,rasprava oko toga da Bendtner ocekuje prinovu u porodici.To su topnička jaja napravila!
Bendtner dominira!
xD
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Nova reinkarnacija neponovljivog cikija.
Nick je ovaj put @cikcanga2 .
Nick je ovaj put @cikcanga2 .
Zola in, Zola passes, Zola scores !
*p!p!t@* je napisao/la:Paja naravno???Johnyx95 je napisao/la:Na Arsenalovoj temi,rasprava oko toga da Bendtner ocekuje prinovu u porodici.To su topnička jaja napravila!
Bendtner dominira!
xD
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Arsenalisation
- Kontakt:
ehheh jest da je link namjerno htio da nasmije al hayd da stavim
Drugi tim Bayerna je pojacan sa 19-godisnjim Austrijancem Denizom Mujicem. Momak igra u napadu, a visok je 184cm.
Po prezimenu je ocigledno da je pravi Austrijanac.
PostPostao/la JetSet_Hantraga dana 17 jul 2010, 14:35
Drugi tim Bayerna je pojacan sa 19-godisnjim Austrijancem Denizom Mujicem. Momak igra u napadu, a visok je 184cm.
Po prezimenu je ocigledno da je pravi Austrijanac.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
kosewsko hill je napisao/la:Nije fazon javno govoriti kad ti je menstruacijagavran je napisao/la: JOŠ 5 DANA 17 SATI I 6 MINUTA
A C A B !
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
ahamzmaj_Bosne je napisao/la:Šta ima brutalnih odgovora na ovom forumu![]()
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
O PletikosiSlatinash_7 je napisao/la:pravo im je pojacanje.Statiska ne laze a ima pravo dobru 63 utakmice 74 gola samo sto nije napadac nego golman pa mu ne ide to bas nesto u prilog
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
seven je napisao/la:nemanja je napisao/la:imaš nešto protiv MiletaMartex je napisao/la: Ma kakav Borac nemoze njemu ni Dodik pomoci
vjerovatno, ništa efikasno
i to sto kazes 
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
ahJohnyx95 je napisao/la:Na Arsenalovoj temi,rasprava oko toga da Bendtner ocekuje prinovu u porodici.To su topnička jaja napravila!
Bendtner dominira!
hahahaahhaahahahhaahahah
Virtu4l na temi od Borca i ispadanju od Lozane.Kao da je sramota ispasti od kluba koji se borio za opstanak u drugoj ligi Švicarske.
Anal-iticar na temi FK Laktašianaliticar_ je napisao/la:Moze al u kriketu....Ted Mosby je napisao/la:Kakvo je kod vas stanje, kakvi su planovi? Može li se očekivati brzi povratak u elitu?![]()
Oni su vec u eliti kada je u pitanju kamena sa ramena ili potezanje konopca na ledini...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cartman je napisao/la:Pogrijesio si temu, ima posebna tema za NFSBIH.jask0tz je napisao/la:Našao sam zakon gangstersku igru MAFIJA.COM.HR! Možeš ovajati ulice što ti donosi novac. Možeš se boriti s drugim gangsterima. Možeš pokrenuti vlastitu bandu sa drugim igračima. Možeš se opremiti oružjima, autima i psima. grafika je zakon. Registriraj se na http://mafija.com.hr/?affiliate_guid=1395870!
FK Pjetlovi
ahahhaahhahahah, ne mogu doc sebi hahahhahahreds je napisao/la:Cartman je napisao/la:Pogrijesio si temu, ima posebna tema za NFSBIH.jask0tz je napisao/la:Našao sam zakon gangstersku igru MAFIJA.COM.HR! Možeš ovajati ulice što ti donosi novac. Možeš se boriti s drugim gangsterima. Možeš pokrenuti vlastitu bandu sa drugim igračima. Možeš se opremiti oružjima, autima i psima. grafika je zakon. Registriraj se na http://mafija.com.hr/?affiliate_guid=1395870!![]()
![]()
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
hahahah koji je cartman ovdje kralj isporeds je napisao/la:Cartman je napisao/la:Pogrijesio si temu, ima posebna tema za NFSBIH.jask0tz je napisao/la:Našao sam zakon gangstersku igru MAFIJA.COM.HR! Možeš ovajati ulice što ti donosi novac. Možeš se boriti s drugim gangsterima. Možeš pokrenuti vlastitu bandu sa drugim igračima. Možeš se opremiti oružjima, autima i psima. grafika je zakon. Registriraj se na http://mafija.com.hr/?affiliate_guid=1395870!![]()
![]()
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
Ako Emir prekucava temu o neugodnostima, Cartman garant prekucava temu o najsmjesnijim postovima_amel_13_BHf_ je napisao/la:hahahah koji je cartman ovdje kralj ispoCartman je napisao/la:Pogrijesio si temu, ima posebna tema za NFSBIH.jask0tz je napisao/la:Našao sam zakon gangstersku igru MAFIJA.COM.HR! Možeš ovajati ulice što ti donosi novac. Možeš se boriti s drugim gangsterima. Možeš pokrenuti vlastitu bandu sa drugim igračima. Možeš se opremiti oružjima, autima i psima. grafika je zakon. Registriraj se na http://mafija.com.hr/?affiliate_guid=1395870!![]()
![]()
Emir_ZENICA je napisao/la:I ja na zidu imam poster Pamele,koji me podsjeca da imam nesto nedovrseno u zivotulejla je napisao/la: Terry jos uvijek kod sebe u kuci drzi na zidu dres u kojem je promasio penal, on ga podsjeca da ima nesto nedovrseno u karijeri.![]()
![]()
FK Pjetlovi
Sam da se zna da nisam ostala duzna.lejla je napisao/la: Terry ce podic pehar Lige prvaka, a ti Pamelu je.bat neces.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba