FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ovo je bilo danas totalno dosadno, ružno za oko i bez ikakve taktike. Intelektualac je odigrao 90 minuta, nadam se da je to samo zato jer u srijedu igramo sa Leipzigom, pa će nam trebati razbijači(Vidal i Sanches i Kimmich) da se borimo s njima.
Ova naša prva pozicija na tabeli je najviše odraz dobrog rada uprave, koja nam je omogućila širinu u klubu i najbolji individualni kvalitet igrača u čitavoj ligi. Danas i generalno ove polusezone Karlo nije impresionirao taktikom, ostao je u sjeni Nagelsmanna, Hasenhuttla, Kovača pa i Tuchela. Svi ti treneri su kud i kamo bolje vodili ekipe, ali jedini razlog zašto oni nisu na vrhu tabele jeste naša najbolja uprava na svijetu, kojoj ne može da parira ni Barcelona, ni Real, ni Mančesteri, a kamoli neko u Bundesligi.
Ako se nešto ne promijeni u Katru i ako kojim slučajem izgubimo od Arsenala, ne zaslužuje Karlo da vodi Bayern na individualni kvalitet igrača, jer onda će se timski duh raspasti.
Ova naša prva pozicija na tabeli je najviše odraz dobrog rada uprave, koja nam je omogućila širinu u klubu i najbolji individualni kvalitet igrača u čitavoj ligi. Danas i generalno ove polusezone Karlo nije impresionirao taktikom, ostao je u sjeni Nagelsmanna, Hasenhuttla, Kovača pa i Tuchela. Svi ti treneri su kud i kamo bolje vodili ekipe, ali jedini razlog zašto oni nisu na vrhu tabele jeste naša najbolja uprava na svijetu, kojoj ne može da parira ni Barcelona, ni Real, ni Mančesteri, a kamoli neko u Bundesligi.
Ako se nešto ne promijeni u Katru i ako kojim slučajem izgubimo od Arsenala, ne zaslužuje Karlo da vodi Bayern na individualni kvalitet igrača, jer onda će se timski duh raspasti.
Zanimljivo razmišljanje. Ja se iskreno nadam da je zbog togacoelho41 je napisao/la:Intelektualac je odigrao 90 minuta, nadam se da je to samo zato jer u srijedu igramo sa Leipzigom, pa će nam trebati razbijači(Vidal i Sanches i Kimmich) da se borimo s njima.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ocajna igra
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Smor živi od utakmice. Zaspao sam bio u jednom trenutku.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Alaba iz utakmice u utakmicu sve gori i gori. Njegova igra je sramotna.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Xabi starta i slijedecu. Carlo njega gotivi previse da bi ga ostavio na klupi.
PS.
Gledam City-Arsenal i ova žar igraca City-a kod izgubljenih lopti je nesto sto najvise fali u igri Bayern-a poslije odlaska Pep-a.
PS.
Gledam City-Arsenal i ova žar igraca City-a kod izgubljenih lopti je nesto sto najvise fali u igri Bayern-a poslije odlaska Pep-a.
Alaba je definitvno van forme, nadam se da će je ufatiti na proljeće kad se bude lomila sezona.Bundesliga je napisao/la:Alaba iz utakmice u utakmicu sve gori i gori. Njegova igra je sramotna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Centre forward
- Kontakt:
Poyy.
Malo je više dosadilo to oko Alonsa. Naravno da su on i ozbiljan fudbal na vi.
Ja u Carla imam puno povjerenje. Iskustvo, mentalitet, intelekt, ma sve je na njegovoj strani. 'talijani su '82 na SP iz šešira prošli grupu i onda izdominirali sve redom. Sa njima nikad ne znaš. Carlo je textbook toga. Ovaj period iza nas nije reprezentativan da se daju ozbiljni zaključci. Čvrsto vjerujem da ćemo se nekako provuć' do klempe, a tako je najslađe.
Godra mi je da je Lewa produžio ugovor. Ako zakuka (a hoće) uzet' za njega 100 miliona (nečega). Nije mi drago, igračina je, al' nekako vjerujem da će nas napustit' prije isteka ugovora. Uzet' te novce i pravac u Torino po Dybalu. Kuipit će Enes i FCA i Agnelli porodicu i Torino i Papu ako bude trebalo da malac dodje u Minhen. Kakva igračina i majstorčina. Buduća ZL. Milina ga je gledat' kad igra lopte.
PS: Ne znam šta je većini bilo ovdje kad je izvučen Arsenal, ono k'0 moglo je bolje i neka vaganja ?? Čemu defetizam. Uozbiljite se, ako je dotle došlo zaključaj AA il' pusti migrante na istu.
Malo je više dosadilo to oko Alonsa. Naravno da su on i ozbiljan fudbal na vi.
Ja u Carla imam puno povjerenje. Iskustvo, mentalitet, intelekt, ma sve je na njegovoj strani. 'talijani su '82 na SP iz šešira prošli grupu i onda izdominirali sve redom. Sa njima nikad ne znaš. Carlo je textbook toga. Ovaj period iza nas nije reprezentativan da se daju ozbiljni zaključci. Čvrsto vjerujem da ćemo se nekako provuć' do klempe, a tako je najslađe.
Godra mi je da je Lewa produžio ugovor. Ako zakuka (a hoće) uzet' za njega 100 miliona (nečega). Nije mi drago, igračina je, al' nekako vjerujem da će nas napustit' prije isteka ugovora. Uzet' te novce i pravac u Torino po Dybalu. Kuipit će Enes i FCA i Agnelli porodicu i Torino i Papu ako bude trebalo da malac dodje u Minhen. Kakva igračina i majstorčina. Buduća ZL. Milina ga je gledat' kad igra lopte.
PS: Ne znam šta je većini bilo ovdje kad je izvučen Arsenal, ono k'0 moglo je bolje i neka vaganja ?? Čemu defetizam. Uozbiljite se, ako je dotle došlo zaključaj AA il' pusti migrante na istu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ma prodat' blesana. Znaš šta je Alaba, onaj umišljeni teen balavac, jbga lova ga uzela, mlad, valja misliti da si iznad ostalih,Bundesliga je napisao/la:Alaba iz utakmice u utakmicu sve gori i gori. Njegova igra je sramotna.
a to je put u propast.
Uz njega može i Vidal, ne mogu trpit' tzv qurcobolje, neodgovorne ljude prema svom poslu.
Danas je ovaj Vidal svjesno izašao, idem se malo prošetati, ni na mapi lika,
i naravno nije prvi put, ovu sezonu je odigrao 5 utakmica kako treba, ostalo nije platu zaslužio.
Na njegovo mjesto Martina koji je 100 puta bolji igrač, ne ozbiljno Vidal nikako sa Rikijem ne može, a svakako dolazi Sule da bude stoper.
A gdje ih prodati nema zime, Englezi su tu, vjerujem da bi Pep dobro poteg'o u džep šejkova,
za Vidala se uvijek nađe budala, tako da bi se mogli štetočina riješit uz nepravedno visoku odštetu.
Iako smo pobijedili, ovo danas treba yebati mater svima, od trenera do igrača, osim Koste i možda još nekog pojedinca.
Protiv ovakvih protivnika se i igraju ovakve utakmice, sa dosta rezerve. U zdanjih x godina kad je Bayern odigrao protiv protivnika ove razlike sa maksimalnom posvecenoscu? Kad?Odigramo kuci, na 70%, jer nas poblika goni. Druga je stvar sto mi ne znamo, sad, igrati protiv ovih ekipa pa smo osudjeni do kraja utakmice gledat patnju. Vjerujte, protiv Lajpciga cemo bitibolji duplo jer njih shvatamo kao prijetnju (osim ako ne bude nekih Karlovih vratolomija sa sastavom i formacijom).
- muhamedhulk
- Kontakt:
bas ovo danas izgleda kao da se carlo 'igra', i tempira performanse ekipe. kao, cuvamo se za srijedu i rb. ono, italijanski, takticki.
sad za sad to ide nekako, pa vidjecemo dalje kako ce teci.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Danasnju igru/utakmicu ne vrijedi komentarisati, jer se zaspalo par puta u toku iste a osim toga niko nije ni očekivao nešto golemo osim rutinske pobjede.
Ne treba se previše uzrujavati, jer su ovo mahom nevažne utakmice (et' malo važnija slijedi u srijedu) tako da pravo lice ove ekipe još nije pokazano. Rezultati i forma većine igrača nije bajna, ali sezona počinje od februara, pa ćemo podrobnije znati gdje smo - šta smo.
Ne treba se previše uzrujavati, jer su ovo mahom nevažne utakmice (et' malo važnija slijedi u srijedu) tako da pravo lice ove ekipe još nije pokazano. Rezultati i forma većine igrača nije bajna, ali sezona počinje od februara, pa ćemo podrobnije znati gdje smo - šta smo.
Vom Jäger zum Gejagten
To je to otprilike....geronimo je napisao/la:Danasnju igru/utakmicu ne vrijedi komentarisati, jer se zaspalo par puta u toku iste a osim toga niko nije ni očekivao nešto golemo osim rutinske pobjede.
Ako bi se nešto malo opširnije osvrtali na utakmicu (ako je potrebno opšte
Opet se ponavlja kritika na račun istog igrača a to je Alonso. A eto ko biva drugi danas bili bolji...
Kod Coste je i dalje primjetno (ranije se o tome govorilo, samo sada me to sve više nervira) to ubacivanje lopte u šesnaesterac na pamet. Brojna dodavanja su mu napamet. Brzopleto to radi, bez da razmišlja. Na momenat opšte ne čita igru, ne uključuje mozak, nego radi stvari totalno ishitreno. Njegov tempo, dribling su sjajna stvar, ali razmišljanje (fudbalsko razmišljanje) je vrlo tanko. Postigao je gol i po tome je na neki način danas obilježio utakmicu. Gol je bio fantastičan i momak stvarno ima sjajan šut. Ali u velikim utakmicama će biti potrebno da malo više razmišlja, da strateški mudrije igra. Upravo zbog toga je on daleko od te svjetske klase. Danas se može još pohvalit nastup Neuera, jer je spasio kod slobodnjaka za Darmstadt, kada je i trebalo spasit te Thiaga koji je u prvom poluvremenu imao par interesantnih poteza a i imao je tu svježinu i volju, koju su drugi slabije imali. Eventualno još da su solidni bili Hummels i Martinez (u odbrani doduše i nisu imali previše posla). Ostali loši ili prosjek.... To su te neke negativne stvari.
A inače, za paniku ipak ne vidim poseban razlog, jer navikli smo od Carla da ekipa u bitnijim utakmicama bolje odigra i zna se da očekujem ovu ekipu skroz top kada bude najviše trebalo. Koliko god kod pojedinaca forma bila loša, velikim dijelom se i forma tempira.
Protiv RB Leipziga očekujem tijesnu, uzbudljivu utakmicu i skroz drugačiji pristup naše ekipe..
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Bild: Gnabry i Verratti, na ljeto, top transfer targets.
Umjesto Verattija eto Rudya
Koliko znam, Carlo je prvi dao sansu Marcu u PSGu?
Koliko znam, Carlo je prvi dao sansu Marcu u PSGu?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Tesko cemo ga dovesti, ali eto nadati se, produzio je ugovor sa PSG-om, bitan igrac... Kostao bi preko 50mil sigurno...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ne znam sto se potencira Verati pored zivih Sanchesa, Kimmicha, Thiaga, Vidala...nepotrebno, kad si se vec odlucio na spomenute.
Veci problem je zamjena za Lahma, jer nekad ce i on reci, to je to. I sta onda? Nadam se na ljeto desnom beku, napadacu, i mozda stoperu.
Veci problem je zamjena za Lahma, jer nekad ce i on reci, to je to. I sta onda? Nadam se na ljeto desnom beku, napadacu, i mozda stoperu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Rudy, Sule? Da bi igrali 4-3-3 od koje Carlo ne zeli odstupiti potrebn je neko da zamjeni Alonsa, a to ne moze biti svako.
-
schickeria
- Kontakt:
Thiago to moze odigrati.Popravio je defenzivu a kreativan je i dinamican kao i veratti.sljivo je napisao/la:Rudy, Sule? Da bi igrali 4-3-3 od koje Carlo ne zeli odstupiti potrebn je neko da zamjeni Alonsa, a to ne moze biti svako.
Ne vjerujem.u talijanov dolazak,preskup je
Igrat ce Rudy, ako nista, vec se prave paralele sa Alonsom 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.