FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 18 dec 2016, 14:54

đubrad nezahvalna ne cijeni sve sto je Azmir uradio za Slobodu
onakvog covjeka otjerase, bolje nismo ni zasluzili

plakat cemo mi za Azmirom
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 18 dec 2016, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 dec 2016, 14:57

carapa je napisao/la:Nemoj brate izvrcati rijeci.
Covjek je rekao "prijasnje" a ne prosla uprava.
Razlika je to ogromna.
Ne branim ga ali gledam realno. Svi ste prizivali malog Smajica, i sada kada je tu opet nije dobro.
Ajmo malo stati na loptu.
Ako se klub izvuce iz krize, a na dobrom smo putu ako se usvoji taj novi zakon, zasto ih pljuvati?
Normalno, svaki normalan navijac ce dozivotno cijeniti Husica, na neki nacin on je covjek koji je Slobodu spasio, ali nije imao snage, volje, srece ili znanja da Slobodu digne na visi nivo.
Ovi ako to uspiju treba im cestitati.
Sva prica tu zavrsava.
Glupo je pljuvati samo et onako da se pljuje.
Ako uradi sta oko reprograma i kluba podrzacu ga maksimalno.Dabogda on mene djelima svojim demantovao.
Ali govorim i ja kako jeste,bez njega kur.ac bi ista napravili.A pljuju ga u svakoj prilici.
Ako Senad i UO stabilizuju klub DODATNO rjese reprogram i izdignu klub ima stope da mu ljubim ba brate.Sloboda je najvaznija ali treba sagledati sve jbg.Ispade oni su sve za tri mjeseca med i mlijeko a covjek se tri godine yebavao sa dugovima i problemima a ispade najgori.
Sa ovim dokumentom sto im je poslao u skupstinu pljunuo ih je u facu za vjeke vjekova.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 dec 2016, 15:10

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel TC radio zgradu onu na B.Malti, sto se vec 10 godina nije zavrsila ?
Nije, to je radila firma još jednog velikog predsjednika Slobode :urnebes: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 18 dec 2016, 15:18

Ajde evo malo pozitive, Subic nam ostaje definitivno

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 18 dec 2016, 15:34

Sad kad zdimi u borac :urnebes: kuknjava

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 dec 2016, 16:13

Sariel je napisao/la:Sad kad zdimi u borac :urnebes: kuknjava
:lol:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 18 dec 2016, 17:46

Beduin je napisao/la:Jesam li ja jedini koji nije otvorio video i odgledao intervju sa Senadom TC? Fakat nemam volje slusati jednu te istu pricu, samo razlicitih ljudi. Bas su mi ubili volju i moral za Slobodom, sportom, Tuzlom, drzavom...

SamoZeljo1987 - jos se nista ne zna dok ne bude zvanicno. Samo ti mozemo odgovoriti sa "inshAllah".
Mislim da je to vec i zvanično, na fb stranici "Kladionica", koja ima neku saradnju sa wwinom, jutros sam vidio sliku dresa slobode gdje je wwin sponzor..zbog toga sam i pitao..

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 dec 2016, 17:58

samozeljo1987 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Jesam li ja jedini koji nije otvorio video i odgledao intervju sa Senadom TC? Fakat nemam volje slusati jednu te istu pricu, samo razlicitih ljudi. Bas su mi ubili volju i moral za Slobodom, sportom, Tuzlom, drzavom...

SamoZeljo1987 - jos se nista ne zna dok ne bude zvanicno. Samo ti mozemo odgovoriti sa "inshAllah".
Mislim da je to vec i zvanično, na fb stranici "Kladionica", koja ima neku saradnju sa wwinom, jutros sam vidio sliku dresa slobode gdje je wwin sponzor..zbog toga sam i pitao..
Ma dobro, vecina nas ovdje je znala za to posljednjih sedmicu dana, tacnije pricalo se o WWIN kao vjerovatnom sponzoru, ali ne zelimo o tome pisati i pricati dok se ne ozvanici saradnja. Znas kako to kod nas ide, preko noci se sve okrene u kontra smjeru.

Kad u medijima izadje zvanicno te vidim nove dresove, ja tek tada vjerujem.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 18 dec 2016, 18:07

Imal gdje te slike ? :D

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 dec 2016, 18:16

solinas je napisao/la:Ispade oni su sve za tri mjeseca med i mlijeko a covjek se tri godine yebavao sa dugovima i problemima a ispade najgori.
Sa ovim dokumentom sto im je poslao u skupstinu pljunuo ih je u facu za vjeke vjekova.
Jebga treba bit realan i rec da su od odlaska Husica solidan posao uradili, nismo se raspali, doveden je odlican trener, situacija u klubu se nije prenijela na teren i blizu smo lige za prvaka, isli smo na mini pripreme u ono etno selo kako se sjecam, ugovaraju vec pripreme Tuzla/Medjugorje/ Istra ili Turska, tako da su te stvari solidno odradili, jest da najbitnije tek slijedi pa cemo vidjeti sta ce dalje biti
Nad tobom sunce najljepše sja

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 18 dec 2016, 18:25

Sa pivare na kladionicu. Zato nama Bog neda titule

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 dec 2016, 18:28

pinoglavi je napisao/la:
solinas je napisao/la:Ispade oni su sve za tri mjeseca med i mlijeko a covjek se tri godine yebavao sa dugovima i problemima a ispade najgori.
Jebga treba bit realan i rec da su od odlaska Husica solidan posao uradili, nismo se raspali, doveden je odlican trener, situacija u klubu se nije prenijela na teren i blizu smo lige za prvaka, isli smo na mini pripreme u ono etno selo kako se sjecam, ugovaraju vec pripreme Tuzla/Medjugorje/ Istra ili Turska, tako da su te stvari solidno odradili, jest da najbitnije tek slijedi pa cemo vidjeti sta ce dalje biti
Ma sve to stoji druze,ali eto Senad je rekao da je najveci dug napravljen za vrijeme Azmira,Ibric na skupstinu donese dokument potpisan,dokle god je klub gradski nece traziti novac.Znaci u ovom formatu prakticno "nisi"duzan.
A jbg ko im je omogucio to sve...ko je povracao sve te dugove hotelima medjugorju restoranima pa sada mogu normalan trenazni proces da vode.
Ostalo im je reprogram da rjese i to realno nece oni rjesavati nego cekaju parlament. Ako ne prodje zakon dzaba sve.
Govorim samo da je previse bahat Senad a skoro sve cime raspolaze sada omogucio mu Azmir.
Kuka u medijima ostavio Azmir jednu platu i kirije pa sto ne dodje Senade 2013 da vidis rapsodije... :)
Razumijes li sta ti govorim druze....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 18 dec 2016, 18:49

klasik je napisao/la:
Nazalost nema , poslije sam ponovo trazio ali izgleda da su je izbrisali, uglavnom na stomaku je Wwin a na desnom ramenu Tuzlanski pilsner, crveni patrick dres.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 dec 2016, 19:16

solinas je napisao/la:
Ma sve to stoji druze,ali eto Senad je rekao da je najveci dug napravljen za vrijeme Azmira,Ibric na skupstinu donese dokument potpisan,dokle god je klub gradski nece traziti novac.Znaci u ovom formatu prakticno "nisi"duzan.
A jbg ko im je omogucio to sve...ko je povracao sve te dugove hotelima medjugorju restoranima pa sada mogu normalan trenazni proces da vode.
Ostalo im je reprogram da rjese i to realno nece oni rjesavati nego cekaju parlament. Ako ne prodje zakon dzaba sve.
Govorim samo da je previse bahat Senad a skoro sve cime raspolaze sada omogucio mu Azmir.
Kuka u medijima ostavio Azmir jednu platu i kirije pa sto ne dodje Senade 2013 da vidis rapsodije... :)
Razumijes li sta ti govorim druze....
Razumijem i iskreno nek se bahati zaboli me briga, i Azmir se bahatio ako cemo tako. Jbg takvi su uspjesni privrednici, nece doci i hvaliti nekoga prije nego ce pricati da je on glavni jer ego to ne dozvoljava. Stvarno mi je apsolutno nebitno da li ce on na sva usta hvaliti proslu upravu, pljuvati je, ili nece ni komentarisati. Nek se pokazu svojim radom. A odgledao sam intervju i nisam cuo da kaze kako je najveci dug napravljen za vrijeme prosle uprave.

Nije malo fer ni to ''sve mu je omogucio Azmir''. Sad sta god se pozitivno uradi necemo reci svaka cast, nego moze on kad mu je Azmir omogucio? Azmir jeste preuzeo klub pred gasenjem i izdigao nas iz svega toga, hvala mu a mi idemo dalje.
Nad tobom sunce najljepše sja

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 18 dec 2016, 19:30

klasik je napisao/la:
Nazalost nema , poslije sam ponovo trazio ali izgleda da su je izbrisali, uglavnom na stomaku je Wwin a na desnom ramenu Tuzlanski pilsner, crveni patrick dres.
To je već gotova stvar!!Prvi pravi plus nove uprave!cekamo nove dobitne ugovore i nove pobjede!
DRŽAVA TUZLA!!

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 18 dec 2016, 19:31

sloboda72 je napisao/la:http://tuzlalive.ba/novi-predsjednik-se ... a-sloboda/

SKUPŠTINA FK SLOBODA: Senad Mujkanović i zvanično predsjednik, izabrani i članovi UO

slika

ZULIĆ GLASAO A NIJE ČLAN SKUPŠTINE. (MARKIRAN U PRVOM REDU)
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 dec 2016, 19:37

Rekao je on to vec 2 puta, za zadnjoj presici za javnost kada su bili Jagodic i Karic. A i prije toga jednom na nekoj presici.
A onda dodje skupstina i izadje info da je Azmir potpisao papir za 3 mil.

Evo reci cu vam sta smo izgubili za sva vremena:
-Nade da cemo ikada u skorasnje vrijeme dobiti uslovan stadion za par pretkola EL. Senad je Imamovicev pupet predsjednik. On nece nista reci protiv stadiona ili traziti da se nesto uradi te praviti pritisak. On taj stadion i pravi sa Imamovicem i bitno mu je da mu firma dobije projekt pod jedan. Ako se Sloboda nadje u situaciji da igramo u Zenici njemu ce to biti okej.

-Izgubili smo nekog ko ce forsirati reprogram i da Sloboda ima cist racun. Isto mu to nije bitno jer je to gradsko. On ti ne smije reci nista jer je njihov covjek.

To su dvije stvari o kojima on ne prica sada niti ce ikada pricati jer ce pricati samo o onome sto mu odgovara.

Nije isto imati nezavisnog predsjednika i pupet predsjednika. To vidite i na primjeru OKK. Klub je izgubio i ono malo navijaca, ne nabija dugove ali je potonuo u mediokritetstvu.

Sto je vazno! Opcina je pokazala da kada hoce moze pomoci. Opcina je uvela ljude u odbor ovaj i sve kreirala, a ne Senad.Opcina sada dovede sponzora, prije ne.
Zasto to odjednom? Zato jer ce raditi samo za svoje saradbike, a Azmir je bio nezavisan. Da je Azmir pomogao njima u politici pomogli bi i oni njemu. Ovako su ga samo ebavali i cekali nekog svog. Sto ga je na kraju i otjeralo.
Iz toga mozemo vidjeti da je Azmiru bila Sloboda No1 za te tri godine, a opcini No1 vlast, a ne Sloboda. Sloboda im je se samo zadesila.

A tamo gdje nema ljubavi, ima dugova, ima stadiona koji ne zadovoljavaju uvjete, ima sredine tabele, ima ljudi koji ne smiju reci sta misle vec sute i rade kako ovima na vrhu odg. Eto to smo izgubili za sva vremena ;)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 dec 2016, 19:43

I prvi primjer toga ce vam biti da ce ove pare skinuti sto su bile odredjene za tribinu i prebaciti ih u rad galerije za narednu godinu. Ali to se suti.. A nece ni Senad nista reci.

Pare za tribinu su nazalost vec skresane za 600 hiljada u galeriju.

Za Evropu znaci ako dodje Jasmin i kaze nemojte pokusavat, nema uvjeta. Necu da me proziva niko tako ce biti. Zavrsiti ce Sloboda 5. ili 6.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 18 dec 2016, 19:44

tuzlak1987 je napisao/la:Rekao je on to vec 2 puta, za zadnjoj presici za javnost kada su bili Jagodic i Karic. A i prije toga jednom na nekoj presici.

-Nade da cemo ikada u skorasnje vrijeme dobiti uslovan stadion za par pretkola EL. Senad je Imamovicev pupet predsjednik. On nece nista reci protiv stadiona ili traziti da se nesto uradi te praviti pritisak. On taj stadion i pravi sa Imamovicem i bitno mu je da mu firma dobije projekt pod jedan. Ako se Sloboda nadje u situaciji da igramo u Zenici njemu ce to biti okej.

-Izgubili smo nekog ko ce forsirati reprogram i da Sloboda ima cist racun. Isto mu to nije bitno jer je to gradsko. On ti ne smije reci nista jer je njihov covjek.

To su dvije stvari o kojima on ne prica sada niti ce ikada pricati jer ce pricati samo o onome sto mu odgovara.

Nije isto imati nezavisnog predsjednika i pupet predsjednika. To vidite i na primjeru OKK. Klub je izgubio i ono malo navijaca, ne nabija dugove ali je potonuo u mediokritetstvu.

Sto je vazno! Opcina je pokazala da kada hoce moze pomoci. Opcina je uvela ljude u odbor ovaj i sve kreirala, a ne Senad.Opcina sada dovede sponzora, prije ne.
Zasto to odjednom? Zato jer ce raditi samo za svoje saradbike, a Azmir je bio nezavisan. Da je Azmir pomogao njima u politici pomogli bi i oni njemu. Ovako su ga samo ebavali i cekali nekog svog. Sto ga je na kraju i otjeralo.
Iz toga mozemo vidjeti da je Azmiru bila Sloboda No1 za te tri godine, a opcini No1 vlast, a ne Sloboda. Sloboda im je se samo zadesila.

A tamo gdje nema ljubavi, ima dugova, ima stadiona koji ne zadovoljavaju uvjete, ima sredine tabele, ima ljudi koji ne smiju reci sta misle vec sute i rade kako ovima na vrhu odg. Eto to smo izgubili za sva vremena ;)
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
DRŽAVA TUZLA!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 dec 2016, 19:57

tuzlak1987 je napisao/la:Rekao je on to vec 2 puta, za zadnjoj presici za javnost kada su bili Jagodic i Karic. A i prije toga jednom na nekoj presici.

Džaba pišeš kilometarske postove... Neće ljudi da svare neke stvari.. Isto kao sto ih bevba fura i karindja da je ovaj okk frankestajn ustvari Sloboda :urnebes:... Al ljudi to puše, jbg....retardiran narod.. Staš
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.