johnnyHZ je napisao/la:pa normalno kad necitas i nepratis situaciju....mi,navijaci uopste nisamo trazili rezultat ove sezene neki senzacionalan... meni je dovoljno sto se tjeraju gamad iz kluba,sto igraci ne potpisuju na 1+1 ,sto se pripreme rade u sjajnim uslovima a ne ko proslih sezona,to seto svaki navijac zna sta se desava u klubu....sto se dug VRACA a ne gomila,to sto se sstadion dovodi u red,to sto imamo napokon godisnje karte,sto se publika pokusava vratiti na stadion......rezultati u zdravoj okolini sami do sebe dodju mozda ne ove godine,mozda ne i iduce .... ali kada klub NEBUDE u minusu ,kao sada,tek tada mozes pricati o rezultatu,jer rezultat je PROLAZAN,a dug ILI SE GOMILA ILI SE SMANJUJEblue1987 je napisao/la:znam sasvim dovoljno i ne treba mi neki nepismeni krelac da objašnjava kako i šta. nauči pravopis pa se onda javljajjbt na ovom forumu nema 10 razumnih i realnih osoba
jos jedna stvar,sve kontam,drago mi je sto je doslo par ovih sa strane igraca,koji nisu iz bih,oni bar nemaju mentalitet taj straha od gostujucih utakmice.....
Sve se slazem sa tobom,ali sta me je sinoc razocaralo u govoru gos.Blekica,a i mnoge druge navijace sa kojim sam pricao je kad ga na Hajatu pitaju do kada ce u klubu ostati ljudi u upravi za koje navijaci traze da napuste klub on poce jednostavno da muca ne zna sta da kaze,a to su Bajak,Alihodzic,Merdanovic grobari kluba.idea: