Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
i sudija sere
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Bez IzraelaBoltDevil je napisao/la:Ako kojim slučajem (ne d'o Bog) izgubimo, da li se gleda koš razlika između ove 3 repke samo (BiH, LIT, LAT) ili se gleda ukupna koš razlika (i sa Izraelom) ?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Joj, ovog Gegica, majko mila..pa gdje srljas cijelu utakmicu. Bolji smo 100x, samo da ne zurimo
Daj idi na faul na 12 i 15, najbitniji im igraci.
Jedan grad, jedna ljubav!
Strautins 
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Nevjerovatno...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
**** vam trica mater latvijsku više
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Pa yebote 88 trica su pogodili... Da poslije ove utakmice probaju jos 100 puta ne bi ih ovoliko ubacili...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Gegicu, mamlaze, ne srljaj
Ljudi imaju vise koseva za tri poena, nego za dva. Prvi put da ovo vidim.
Jedan grad, jedna ljubav!
Joj Maricu hebem ti tvoje iskakanje svaki napad

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Još uvijek imamo pozitivan rezultat. Umor se osjeti, nadam se da ćemo izdržati do kraja.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
je ko petica invalid 
Prolazimo li dalje ako izgubimo ovo..?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e nakon onakve trece cetvrtine da ovako lose odigramo u nastavku ne mogu da vjerujem..
Smijemo max 10 razlike izgubit za prolaz...Okolele je napisao/la:Prolazimo li dalje ako izgubimo ovo..?
15.10.2013.
ko je broj 5?
momku dati adresu travnickog fkulteta dok jos nije kasno
momku dati adresu travnickog fkulteta dok jos nije kasno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sanii 
- legenda reala
- Kontakt:
Sto ga vise gledas sve si sigurniji da od njeg nece biti nistaFederer17 je napisao/la: To ne govorim na osnovu yt-a, niti na osnovu 2-3 utakmice koje sam pogledao, nego na osnovu sigurno preko 80% odgledanih utakmica otkad se zna za tog momka.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.