NBA/EL SS.ba takmičenje - POSTAVLJANJE TIPOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston

beka23
Kontakt:

Re: NBA/EL SS.ba takmičenje - POSTAVLJANJE TIPOVA

Post Postao/la beka23 » 17 dec 2016, 23:59

Minnesota - Houston (reg. vrijeme) 2 1,72

Rakete ovu sezonu igraju (neocekivano) fenomenalno, imaju cak 7 pobjeda zaredom, a sinoc su uspjeli i oboriti rekord u postignutim tricama za jednu utakmicu. S druge strane, njihovi vecerasnji protivnik je najvece razocarenje sezone, 7-18 skor za jednu od najtalentovanijih ekipa lige je blago receno lose. U prilog ovom tipu ide i medjusobni omjer ovih timova - u posljednjih 10 meceva Roketsi ostvarili su 9 pobjeda. Vjerujem da Bradi i drustvu neki poseban problem nece predstavljati ni cinjenica da igraju BTB utakmicu, buduci da su sinoc lagano dobili New Orleans.

Damian Lillard 28.5 OVER 1,85

Jednostavno neizbjezan tip veceras. Lillard igra fenomenalnu napadacku sezonu, 5. je najbolji ofanzivac lige (27.7 PPG), a veceras njegov Portland gostuje u njegovom rodnom gradu. U posljednjih par susreta biljezi odlicne brojke protiv GSW-a, ukljucujuci i partije sa 51 i 40 (2x) poena. Naravno, tu je i povoljan matchup, Curry, kao sto svi znamo, nije tip igraca koji mari nesto posebno za odbranom.

0/1

Bonus tip: Kristaps Porzingis 20.5 OVER 1,85

0/1

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 17 dec 2016, 23:59

bonus tip: Golden State - Portland (228.5) 2 @1.63

omjer: 7/11
bonus: 1/3

Jakobsen91
Kontakt:

Post Postao/la Jakobsen91 » 18 dec 2016, 13:07

G. Hayward 21.5 UNDER 1.85

Utahi i Memphis bi veceras trebali odigrati utakmicu na jako mali broj poena, jer se radi o dvije mozda i najbolje odbrane u ligi. U takvom tipu utakmice tipujem prvog strijelaca Utah, Gordon Haywarda under 21,5 poen. Hayward u sezoni ima 22 pts u prosjeku, a u posljednje 4 utakmice prosjecno biljezi 21 pts. Protiv Memhpisa u sezoni vec ima jedan medjusobni kad je zabio svega 13 poena. U prosloj sezoni tri meca protiv ove ekipe, i prosjecno nesto vise od 16 pts. Dakle, u utakmici na mali broj poena ocekujem Haywarda ispod 22 pts.

B. Beal 21.5 OVER 1.85

Beal u sezoni prosjecno biljezi 22 pts, a u posljednjih pet utakmica tri puta je prebacivao ovu granicu. Ovaj par igram iz jednostavnog razloga, Wall ide na Paula, tako da ce Beal imati mnogo laksi match-up i nadam se nesto veci broj suteva iz igre. Za Clipperse ne igra Mbah Moute, koji je strasan defanzivac, sto bi trebalo znaciti i nesto veci broj poena na obje strane parketa. Sve u svemu , Beal igra jako dobru sezonu i nadati je se da bez vecih problema moze prebaciti ovu granicu.

H. Barnes 19.5 OVER 1.85

Harrison Barnes je veliki potrosac lopti u ekipi Dallas Mavericska, a u ovoj sezoni prosjecno postize 20 pts za 17 suteva iz igre. Forma mu je takodjer na tom nivou, te u posljednjih pet utakmica ima nesto vise od 20 pts u prosjeku. U dvije od tih pet utakmica vidjen je blowout, a u jos dvije Dallas je igrao sa jako dobrim defanzivnim ekipama, kakve su sigurno Detroit i Utah, sto bi trebalo znaciti da je njegova forma i vise nego dobra. Nowitzki i Barea ne igraju ni veceras, sto znaci dosta suteva za odlicnog Barnesa.

N. Vucevic 12.5 OVER 1.85

Nikola Vucevic ne igra najbolju sezonu, cak stavise jedno je od vecih razocarenja, medjutim, granica danas je premala da ne bih probao njegov over. Nakon par utakmica pauze vratio se u prethodnoj, te je odmah Brooklynu utrpao 21 pts. Vucevic je ofanzivno odlican centar, ali je defanzivno dosta limitiran. U prosloj sezonie je odigrao jedan mec protiv Toronta, te je postigao 17 pts. Za igrace klase Vucevica 13 pts ne bi trebalo biti puno, s toga igram over.

Bonus par: J. Valanciunas 10.5 OVER 1.85

Omjer: 5/11
Bonus: 1/2

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 18 dec 2016, 15:32

I.Thomas (21.5) VIŠE @1,60
Vratio se nakon sto je propustio 4 tekme i zabio 26 protiv Orlanda. Tad je granica isto bila 21.5 a meni je to za ovakvog igraca premala granica. Njegov prosjek ove sezone je 26 poena, sto je puno vise od ove granice. Ova granica mu nece biti jos dugo, i ubrzo ce se vratiti na nekih 23,5 - 24,5.
Covjek uzima po 20 suteva i prosjecno ima 7-8 slobodnih po tekmi. Glavni je igrac Bostona i igra u fantasticnoj formi. U 22 odigrane tekme, on je samo jednom (!) ostao ispod 20 poena i ubacio 18 poena protiv GSW u 28 minuta igre. Prosjecno igra po 33 minuta, sto u vecini slucajeva bude dovoljno da ode preko ove granice.
Vec su jednom igrali protiv Miamia i ubacio im je 25 poena uz sut 7-23 (2-10 trica i 9-9 slobodna).
Dragic je dobar defanzivac, Miami je 2. najbolja momcad po branjenju PG, ali ja jednostavno ovo moram odigrati. Samo jednom je isao ispod 20, a zabijao je Houstonu 20 (vs Beverley) i Chicagu 23 i 25 (vs Rondo), a obojica su takoder dobri defanzivno. Jos kad vidimo da je i proslu protiv Dragica otisao na 25, jednostavno ga moram odigrati.

Omjer 5/11
Bonus 2/3

bugojanac1234
Kontakt:

Post Postao/la bugojanac1234 » 18 dec 2016, 16:26

PHILADELPHIA - BROOKLYN (217,5) UNDER @ 1,70

Spustise mi granicu od 219,5 na 1.59 dok sam pisao analizu samo sto sam oznacio par :rol: . Ajde mkoze i ova granica, nije problem. Igraju dvije od 4 najlosije ekipe lige i ne vjerujem da ce se nesto bas raspucati veceras. Zasto ? najvise zbog tradicije. rezultati utakmica u filadelfiji 95-89, 103-98, 97-95, 87-94, 91-99, 101-105. vjerujem da ce i jedni i drugi zeljeti pobjedu veceras i igrati malo jace odbrane, a mislio sam ovde i staviti pobjedu filadelfije jer u medjusobnim stalno dolazi pobjeda domacina. Ipak mi je ovo nekako sigurnije, ako ne budu produzetci trebalo bi doci lagano, Sretno

OMJER : 9/14
BONUS TIP : 3/3

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 18 dec 2016, 16:36

Boston/I.Thomas (21.5) OVER @1,60

Jasno mi je da je protiv Orlanda bila ova granica jer se tek vratio od povrede, pa da su bili sumnjicavi. Ali Orlandu je utrpao 26 poena i pokazao da povreda niej ostavila traga na njemu. On ima apsolutno sve ovlasti u Bostonu i nije ga briga hoce li imati postotak iz igre 50% ili 20%, on ce uzeti svojih 20+ sutva pa kud puklo da puklo. U prosloj tekmi protiv Heata zabio je 25 poena i vjerujem da ce opet biti oko te brojke.

Omjer 6/12
Bonus 0/2
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 18 dec 2016, 17:17

MARCIN GORTAT 10,5 MANJE (1.85)

Peta napadačka opcija u Washingtonu ide na Deandre Jordana koji je zaključao Whitesidea neku noć, pa što ne bi i dosta limitiranijeg ofanzivca Gortata. Uzima malo šuteva iz gore navedenih razloga, sad će mu i tih malo šuteva biti vrlo teško pogoditi. Ovaj mjesec je na 10,5 poena, upravo koliko mu je i margina, s tim da je zadnje dvije sedmice na 9,1. Ja ga pored Jordana ne vidim na 11+.

RUDY GOBERT 10,5 MANJE (1.85)

Slična situacija ko i kod Gortata, s tim da Goberta igram iz razloga što će se puno potrošiti braneći Marca Gasola i ne vjerujem da će pretjerano zapinjati u ofanzivnom dijelu. Naravno, ni činjenica da ide na najboljeg defanzivca na svojoj poziciji u ligi. Vratio se i Favors i Utah će imati dovoljno napadačkog Arsenala i bez Goberta. On će svoju zadaću morati obaviti na drugom dijelu parketa.

OMJER: 9/13
BONUS: 1/3
Viva la France, as they say in Rome.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 18 dec 2016, 17:21

I Thomas(21,5) Over @1,6

Kolege prije mene su objasnili i mene uvjerili da je ovo prolazan tip, ispast ce da prepisujem ali jednostavno moram odigrati ovaj tip jer sam uvjeren da prolazi a vjerujem da ce do vcrs granica narasti za poen ili dva. Kao sto smo vec culi ima veliku minutazu i uzima veliki broj suteva i samo neka njegova katastrofalna suterska noc moze sprijeciti da predje ovu granicu. Zeljan je dokazivanja nakon povrede i pokazao je da nije uticala na formu, jednostavno ovo je tip koji se mora uzeti jer ce i ako bude imao losu noc doci blizu ove granice a nadati se da ce imati bar solidnu. Evo i dokaz da je granicica jos uvijek 21,5 jer ocekujem uskoro da nas dragi wwin podigne na 22,5 :mrgreen:
slika

Dallas-Sacremento pobjednik prve cetvrtine bez nerjesenog 1 @1,83

Iako statistika govori da je Dallas najnefikasnija ekipa lige u prvoj cetvrtini ipak sam se odlucio za ovaj tip jer kao sto ne postizu tako i ne primaju puno poena pa su ipak u plusu sto se tice vodstva na kraju ovog perioda. Gosti postizu u prosjeku 26 poena u prvom periodu sto je za 6p vise od Dallasa ali isto tako primaju dosta pa u prosjeku nisu u velikoj prednosti, takodje ovaj podatak im popravljaju utakmice kod kuce jer su u gostima mnogo losiji gdje prosjecno zaostaju 2 poena, ocekujem i veceras da losije udju u utakmicu bez suspendovanog Cousinsa.

Skor: 8/11
Bonus: 2/3
This time next year we'll be millionaires.

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 18 dec 2016, 17:39

K.Lowry (21.5) VIŠE @1.85
Kyle je uz DeRozana glavni igrac Toronta i uzima svojih 15ak sigurnih suteva. Zadnjih 10 tekmi igra u jako dobroj formi, i na prosjeku je od 24 poena. 7/10 tih tekmi je isao preko ove granice.
Igraju protiv Orlanda koji prima dosta koseva, zadnjih 5 tekmi u prosjeku primaju 115 poena. Ono sto je meni vaznije je koliko Toronto zabija, a to je prosjecno 118 u zadnjih 5 tekmi.
Granica na poene u ovoj tekmi iznosi 217,5 sto je stvarno dosta, dok je granica na Toronto 111,5 i budu li blizu toga, vjerujem da Lowry u svojih 35-37 minuta moze otici preko.
B.Beal (21.5) VIŠE @1.85
Veceras se Sastaju Washington i L.A.Clippersi. Dva glavna igraca Wizardsa, Beal i Wall su u sjajnoj formi, i ja ovog puta biram Beala. Glavni razlog je taj sto ce Walla veceras cuvati C.Paul koji je odlican defanzivno, pa ce Beal imati nesto laksi posao (sto ne znaci da Wall nece otici preko granice).
Beal u zadnjih 10 tekmi igra odlicno i na prosjeku je od 24 poena. U igri provodi po 35 minuta i uzima nekih 16 suteva od koji skoro polovica bude za 3p. Obzirom da je Paul puno bolji defanzivno od Redicka, vjerujem da Beal moze nastaviti sa dobrom formom. Na ovoj tekmi se takoder ocekuje 200+ poena (granica 215,5) i svakako Beal ima kvalitetu da ubaci barem 22 kao i ovi igraci koje cu navesti. Ovo su samo neki od igraca koji su u zadnjih 15ak tekmi zabijali preko 20 protiv Clippersa:
E. Fournier 24
C.J. McCollum 25
K. Thompson 24
S. Kilpatrick 38 uz produzetak
D. DeRozan 27
G.Hayward (21.5) MANJE @1.85
Veceras se sastaju dvije ponajbolje obrambene ekipe lige, i tu se ocekuje manji broj poena, granica 185.5. U zadnjih 5 medusobnih susreta pada svega 180 poena.
Hayward je glavni igrac svoje ekipe, ali Utah se polako kompletira i Hayward se ne mora vise toliko ispucavati i uzimati po 20 suteva. Prije nekih mjesec dana su vec igrale ove dvije ekipe, i Hayward je ubacio 13 poena uz sut 4-14. Vjerujem da ce danas biti nesto bolje raspolozen ali da ce svakako ostati ispod ove granice. Prosle sezone protiv Memphisa je zabijao 18, 14 i 18. Prije dvije sezone je ubacivao 21, 15 i 21. Znaci u zadnjih 7 meceva protiv Medvjeda nije prelazio ovu granicu, sto takoder ide u prilog ovom paru.

Omjer 5/11
Bonus 2/3

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 dec 2016, 17:44

B.Beal 21.5 OVER 1.85

Igra zaista u vrhunskoj formi i na prosjeku je 22.5p na 16 uzetih suteva u mjesecu decembru. S obzirom da LAC ne brani bas najbolje ovu poziciju vjerovatno da ce imati mnogo prostora za manevar. Njegovog kolegu Walla bi mogao zamarati Paul u odbrani tako da ocekujem da najvise napada zavrsava upravo Beal.

D.Cousins 28.5 OVER 1,85

Ovo se na prvi pogled cini kao jako siguran par ali s obzirom da je sve stvar srece onda cisto da iznesemo argumente zasto bi trebao doci. Gay je jos uvijek pod znakom pitanja a cak iako nastupi, Boogie ne bi trebao imati mnogo tezak matchup s obzirom da Dallas zbog povrede Boguta pati sa zastitom reketa. Mana su mu jaaako losi procenti za jednog centra koje biljezi poslednjih nekoliko utakmica.

Omjer: 6/13
BP: 1/2
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 18 dec 2016, 17:57

Washington-LA Clipers 2. cetvrtina bez nerjesenog 2 @1,68

Htio sam staviti pobjedu na Cliperse u prom poluvremenu jer dominiraju prvom dijelu ali preniska kvota pa sam se izmedju prve dvije cetvrtine odlucio za drugu, razlog i vise nego ocigledan gosti su medju najefikasnijim u ovom periodu u ligi a sto je jos zanimljivije bolji su na gostujucem terenu gdje u prosjeku imaju +6 u ovoj cetvrtini za razliku od domacih utakmica gdje su jedva u plusu po ovoj statistici. Gosti s druge strane takodje imaju bolju statistiku u gostima pa mi ovaj par dodje kao da sabiram 2+2, bez puno razmisljanja mislim da ce gosti ovaj period rijesiti u svoju korist, po mom misljenju i sa 5+ poena.

8/11
2/3
This time next year we'll be millionaires.

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 18 dec 2016, 19:20

J. Wall (21.5) Under @1,85

Ide na CP3, znamo svi kakvu odbranu igra, te tu nemam nešto posebno da dodam. Wall je ovu granicu prešao 3 puta igrajući protiv Clippersa na zadnjih 10 mečeva.. Tačno je da igra u sjajnoj formi, kao i njegov suigrač Beal, ali mislim da Beal ima večeras dosta lakši matchup od Walla, mada se ja ne bi ni na njega oslonio, tako da bi radije oprobao under sa ovim.. Mislim da je vrijeme da ga neko ohladi, a kud bolje prilike, nego kada ga CP3 čuva..

Omjer: 9/13 + 2/3
Zadnja izmjena: MirsoNi, dana/u 18 dec 2016, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

iNFY
Kontakt:

Post Postao/la iNFY » 18 dec 2016, 19:22

Orlando (+5.5) - Toronto 2 1.86

Orlando kuci zadnjih mjesec dana je pobjedio bruklin,dallas i pelikane bez holidaya a izgubio 7 tekmi u tom periodu. Toronto dolazi poslije iznenadnog poraza od Atlante i Orlando bi trebao biti lagana pobjeda jer je Derozan opet u formi kad na pocetku sezone a Lowry standardno odlican. Takodje zadnjih 10 duela Orlando je samo jednom slavio.

9/13

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 18 dec 2016, 19:49

Whiteside 17,5 vise @ 1,85
-Heat ce se veceras sastati sa Bostonom i to ce biti njihov drugi mec u ovoj sezoni..Igram na centra Majamia, Whitesidea minimum 18 poena..sto se tice njegove forme, obicno se moze pretpostaviti protiv koga ide preko a protiv koga ispod ove margine..probleme obicno ima protiv timova koji imaju fizicki dominantne centre, poput Jordana, Goberta, Gasola..a Boston definitivno ne spada u te timove.. u toj prvoj utakmici ove sezone izmedju ova dva tima igrao je 37 minuta i ubacio 25 poena...

Cousins 28,5 vise @ 1,85
-sve dok je Bogut ne igra, Dallas ce imati velikih problema da zatvori centre protivnickih ekipa, jer Mejri to definitivno ne moze..npr u prosloj utakmici im je Gobert dao 16 poena, a on nije centar sa nekom posebnom tehnikom, kakav je npr Cousins.. Kingsi su prije par sedmica razvalili Dallas sa preko 30 razlike, a veceras ocekujem dosta neizvjesniji duel..Cousins je u tom mecu igrao 33 minuta i dao 24 poena, a apsolutno nije forsirao kako zna.. vjerovatno Gay opet veceras nece igrati, tako da ocekujem Cousinsa na standardnoj minutazi od 36+ minuta i 30+ poena..

Bonus tip: Vucevic 12,5 vise @ 1,6

omjer:8/13
b.t. 1/1

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 18 dec 2016, 19:55

P. Gasol 12.5 manje (1,85)
U prosjeku Gasol igra 26 minuta i postize 12 poena to znaci negdje oko granice. I vcr ga ocekujem da ce ici manje tj.ispod ove granice jer to nije vise onaj stari Gasol i godine uzimaju svoje. U prilog ide i to da je prosli mec izmedju ova dva tima postigao 9 poena u 22 minute koje je proveo na terenu.

M. Gortat 10,5 vise(1,85)
U posljednja 5 meceva izmedju ova dva protivnika 4 put je isao preko ove granice i to svaki put dobro preko, tako ga i ocekujem vcr. u prosjeku postiye 11.1 peona i igra oko 35 min. vcr. ce vjerovatno dobiti manju minutazu al ocekujem da ovu granicu predje bez veliki problema.

B.Bogdanovic 15.5 vise (1,85)
Njegov prosjek ove sezone je 15 poena za 28 odigrani minuta po mecu. Vcr. ga ocekujem da ce ici preko ganice jer proslu utakmicu ga nije toliko isao sut i odigrao je nesto manje ispod svog prosjeka, pa ga vcr.ocekujem nesto odmornijeg i pribranijeg.

G. Hayward 21.5 manje (1.85)
Hayward ove sezone za 35minuta u prosjeku postize po 22 poena, tj. negdje oko ove granice, al vcr. ga ocekujem manje iz razloga sto se rijetko kada naigrao protiv odbrane Memphisa u prilog ide i to da u posljednji 5 meceva izmedju ova 2 tima nije bio ni blizu ove granice.

BONUS TIP
Orlando (+7.5)- Toronto 2(2.19)

OMJER
5/11

BONUS TIP
1/2
Zadnja izmjena: fukara1919, dana/u 18 dec 2016, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 18 dec 2016, 19:55

D.Williams 14.5 OVER 1.85

Deron još uvijek na solidnoj margini i dokle god je tako i ne podignu ga na 15,16 poena ja cu ga igrati.
Ovu granicu na poslednjih 7 meceva je prebacio 6 puta,ostao ispod samo protiv Houstona kad je ubacio 9,proslu protiv Kingsa odigrao odlicno i zabio 20 poena,mislim da je ovo dobra granica i da bi trebao preko.

M.Gortat 10.5 UNDER 1.85

Na zadnjih 8 tekmi tri puta prebacio granicu pet puta ostao ispod,večeras ga pod kosem ceka ona zvijer u liku Jordana koji ce ga vjerujem odlicno zatvoriti i ne vjerujem da ce ubacit vise od 8 poena,zadnjih 5 tekmi 4,9,7,16,12 ,i veceras ce glavnu rijec u napadu voditi Beal i Wall dok je Marcin tu samo da pokupi ostatke.

R.Gobert 10.5 UNDER 1.60

Njegov glavni zadatak veceras nece biti postizanje poena nego zaustavljanje Marca Gasola ,u takvoj situaciji ocekujem koji licnu gresku vise nego inace i dosta vecu potrosnju u defanzivi,u odlicnoj je formi na zadnjih 8 je 6 puta isao preko granice i to 6x uzastopno ali vrijeme je i za jedan under,proslu protiv Grizlija zabio 6 poena nadam se da ce toliko i veceras.

D.Cousins 28.5 OVER 1.85

Dosta visoka granica obzirom da je na zadnjih 7 utakmicu prebacio samo 2x (28,36,24,28,16,31,22),veceras kontra Dallasa koji s pozicije centra prima prosjecno oko 20 poena ali nema Boguta tako da ce tu jos vise da puše.
Caspi i Gay su GTD ali sa njima ili bez njih mislim da je vrijeme za jednu dobru partiju i 30+,sretno.

OMJER 9/11
BONUS 1/3

AnkleBreaker
Kontakt:

Post Postao/la AnkleBreaker » 18 dec 2016, 20:09

Orlando (+3,5) - Toronto 2 1.61

Orlando kuci ima samo jednu pobjedu u zadnjih 7 meceva. Slavili su zadnju protiv slabasnog Brooklyna. Toronto u gostima dobio zadnja cetiri meca i to Philu, Boston, Milvoki i Houston. Zadnje 3 ekipe dosta kvalitetnije od Orlanda. Toronto je u zadnjih 7 meceva kod Orlanda dobio njih 6. Lowry u zadnjih par meceva konstantan za razliku od pocetka sezone, a i DeRozan je ponovo upao u formu.

M.Gasol 19,5 Under 1.60

Ide na reket Utaha i Goberta koji je jedan od najbolji defanzivaca u NBA-u na poziciji centra. Utah u prosjeku prima oko 96 poena na prosjeku sto je najmanje u ligi. Svoje protivnike drze na 43% suta iz igre. Ocekuje se utakmica na malo poena i u takvoj situaciji vjerujem da Gobert moze zadrzati Marca na manje od 20 poena.

Omjer 9/13 Bonus tip 1/3
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 dec 2016, 20:20

Isaiah Thomas 21.5 više (1.60)

Ne razumijem zašto je ovdje granica ovako mala. Lik zabija 26 poena po utakmici, skoro 5 poena više. Mislim razumijem da je imao neku povredu, ali potpuno oporavljen, yebem ga zabio je 26 preksinoć. A zabio je i 25 poena Heatu u prvoj utakmici sa 30% šuta iz igre. Ubjedljivo je prva napadačka opcija Celticsa, ima potpunu slobodu, i ako bude neka bliska utakmica večeras mislim da će lagano preći ovih 21.5 poena.

Goran Dragić 19.5 više (1.85)

Ovo igram iz istog razloga iz kojeg sam sinoć igrao Lovea. Čovjek je napokon u odličnoj formi, po prvi puta uživa u igranju košarke poslije jako dugo vremena, i očekujem da večeras nastavi sa dobrim partijama. Ali, glavni razlog što igram ovo, je taj što je Isaiah Thomas (ne vlastitom krivicom) usporio Dragićevu karijeru nekoliko godina, i nema šanse da se neće maksimalno napaliti večeras. Pobogu u prvoj utakmici ove sezone protiv njega je imao laganih 27 poena i 17 asistencija.

Omjer: 6/11
Bonus: 0/3

iNFY
Kontakt:

Post Postao/la iNFY » 18 dec 2016, 20:38

Memphis (93.5) - Utah manje 1.60

Eh ako memfis bude dao preko ove granice a igraju protiv tima koji je jedan od najboljih u branjenu pozicije centra (4 od 30) i pg-a (6 od 30) onda ne znam sta reci vise.. Takodjer obje ekipe su u top 5 po "sporosti" igre.. Prosjek obje ekipe oko 94 napada po utakmici. Mozda bi logicnije bilo odigrati sve ukupan broj koseva under ali ja ocekujem da Utah pobjedi zato igram ovaj tip.

9/13

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 18 dec 2016, 20:52

Bradley 18.5 UNDER 1.85

Prvo sam mislio Ajzeu igrati over, ali posto je kvota na 1.6, odlucio sam se uzeti njegovo saigraca Bradleya. Ova granica je nabijena par poena vise upravo zbog toga sto omaleni Ajzea nije igrao i ocekujem da u skorije vrijeme padne za poen, dva. On je na prosjeku od 18 poena ove sezone, i u zadnjih 8 utakmica ima 4 overa i 4 undera na ovu granicu. Bitno je naglasiti da je u zadnjoj utakmici kada se ajzea vratio, on ubacio svega 12 poena. Ove sezone igrao jednom protiv Miamia u ubacio tacno 18 poena uz 39 provedenih minuta na parketu. Veceras ga ocekujem na nekih 32-33 minute, uz nesto manji broj uzetih suteva i da ostane ispod zadate margine.

BONUS TIP C.Paul 18.5 OVER 1.85

OMJER 10/14
BONUS 2/2
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “NBA/EL SS.ba takmičenje”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.