FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A Slavisa? Dolazi li on za SD-a?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
19FKS46 je napisao/la:A Slavisa? Dolazi li on za SD-a?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Eh moj Mortem onda imamo dvojicu koja rade isti posao. Sta ce nam onda raditi Choo, ili u suprotnom Ilievski? Nadam se da ce Ilievski imati veće pravo glasa sta god se pitalo.MortemHz je napisao/la:Pa pitat ce se za sve. Nece moci proci nista bez njega, predsjednik kluba.HeraklitMracni je napisao/la:koji ce biti njegov zadatak ?? uglavnom nece biti afera punac i ostalo ...
Sabrine mi moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BORD DIREKTORA
Član Dino Čolaković
Član Elvir Krajina
Član Alen Hujić
Član Lim Meng Kwong
Član Ken Choo
Ovim tijelom kao Šef borda direktora rukovodi gosp. Alen Hujić.
Ilievski ce biti iznad njih koliko sam ja shvatio. Predsjednik skupstine.
Član Dino Čolaković
Član Elvir Krajina
Član Alen Hujić
Član Lim Meng Kwong
Član Ken Choo
Ovim tijelom kao Šef borda direktora rukovodi gosp. Alen Hujić.
Ilievski ce biti iznad njih koliko sam ja shvatio. Predsjednik skupstine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- muhamedhulk
- Kontakt:
pa imamo sd-a
rukfaŠ 
ilievski bi bio predsjednik skupstine, a ne kluba. vjerovatno bi se trebao pitati oko stvari vezanih za potencijalne projekte, a ne za svakodnevno desavanje u klubu. moje predvidjanje.
ilievski bi bio predsjednik skupstine, a ne kluba. vjerovatno bi se trebao pitati oko stvari vezanih za potencijalne projekte, a ne za svakodnevno desavanje u klubu. moje predvidjanje.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Treba pitat komšinice da nam objasne kako naš Klub funkcioniše. Vidite da su prije naših insajdera saznali ko će biti postavljen na koju funkciju.
Je li živ Babuka???
Je li živ Babuka???
SARAJEVO
Nekada se zamislim i pitam se, da li smo mi najgori po pitanju odnosa prema legendama. Nadam se samo da oni koji omalovažavaju igračke legende tipa Sušića, Pašića, Hadžibegića i ostale samo pojedinci.Lakoste je napisao/la:Safet Susic i Faruk Hadzibegic su osobe koje spadaju medju 5 najvecih klupskih legendi. To su notorne cinjenice. A ovi sto sebi daju za pravo da kazu ko je klupska legenda ko nije...![]()
Izbor predsjednika kluba bitna je stvar samo zato što bi nastavili poslovati normalno, bez zastoja. Ali svi mi veoma dobro znamo ko je kod nas predsjednik i čije se odluke moraju provoditi. Ali, naravno, i na poziciji predsjednika skupštine moramo imati sposobnog čovjek akoji će operativne zadatke sa ljudima ovdje obavljati kvalitetno. Dobro bi bilo da se to što prije završi bez nekih odgađanja radi ovog ili onog, kako bi stručni štab znao s čim ulazi u pripremni period.
Ne vjerujem u insajderske priče, ali kada mi jedan od forumaša nešto kaže onda ... Možemo se nadati lijepim stvarima u budućnosti..
S obzirom da je do play off-a ostalo samo da se odigra četiri utakmice, nadam se da će se čelni ljudi u klubu opredijeliti za popularizaciju našeg nogometa, ni u kojem slučaju se utakmice ne smiju stavljati u rane popodnevne sate. Svaka utakmica na Koševu će biti derbi i treba ih maksimalno iskoristiti da se privuče mnogo više raje nego što je to bilo u prvom dijelu sezone. Naravno da rezultati i igre najviše utiču i na posjetu ali ja vjerujem da ćemo ovu formu s kraja polusezone nastaviti i na proljeće, red je jednu sezonu da odigramo drugačije od drugih. A dobro smo počeli.
-
nukleusmember
- Kontakt:
ne znam kolike ovlasti ima predsjednik skupštine po statutu?po nekoj logici stvari njegovo bi bilo samo da daje i oduzima riječ al' eto neka ga,ni za ovog hujića nisam nešto puno čuo,prestao sam više pratiti te likove,u zadnje vrijeme me nešto i ne zanina da budem iskren,dodjem na tekmu,navijam,otplješćem, pojedem svoje košpe i razgulim,taman da ispadnemo u kantonalnu ligu ne mogu da se opterećujem,šećer ću dobiti
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Capodecina
Pape, Paja, Hadžija... možete da ih gotivite ili ne, ali jedno je sigurno, ti igrači su upisani zlatnim slovima u istoriju FK Sarajevo.
Nepobitna činjenica je da su oni igračke legende našeg Sarajeva. Ko je kome dao više, klub njima ili oni klubu, nije toliko važno
koliko je važno da je ta generacija igrača svojevremeno na najbolji način predstavljala bordo klub, baš kao i ona Hasetova.
Možda smo više očekivali od njih (od pojedinaca) u teškim trenucima, rat i ovaj period poslije, pa im to kao 'zamjeramo'...
treba nekad gledati i drugu stranu medalje, pa se i zapitati da li su uopšte imali priliku da nešto više urade iako su možda htjeli.
Ne znam, različito razmišljamo, ali ja jednostavno ne mogu sebi dozvoliti da nepoštujem te ljude.
Nisam znao kako se zovem, a znao sam da fudbaler koji se zove Safet Sušić igra u klubu kojeg sam ludo zavolio već nakon prve
utakmice odgledane sa zapadne tribine stadiona Koševo. To su moji uzori iz djetinjsta, danas bordo legende...
Nepobitna činjenica je da su oni igračke legende našeg Sarajeva. Ko je kome dao više, klub njima ili oni klubu, nije toliko važno
koliko je važno da je ta generacija igrača svojevremeno na najbolji način predstavljala bordo klub, baš kao i ona Hasetova.
Možda smo više očekivali od njih (od pojedinaca) u teškim trenucima, rat i ovaj period poslije, pa im to kao 'zamjeramo'...
treba nekad gledati i drugu stranu medalje, pa se i zapitati da li su uopšte imali priliku da nešto više urade iako su možda htjeli.
Ne znam, različito razmišljamo, ali ja jednostavno ne mogu sebi dozvoliti da nepoštujem te ljude.
Nisam znao kako se zovem, a znao sam da fudbaler koji se zove Safet Sušić igra u klubu kojeg sam ludo zavolio već nakon prve
utakmice odgledane sa zapadne tribine stadiona Koševo. To su moji uzori iz djetinjsta, danas bordo legende...
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
A brate ne mogu sad svi u klub. Ebote pa gdje su Susic i Hadzibegic bili 90ih i poslije rata kad je klub bio u teskih problemima. Ima ih za sad dosta u klubu na celu sa Calom i dosta. Kakav ba Susic i bakraci
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- Capodecina
Ne kažem da se trebaju sada gurati u klub, ne znači da ako si bio dobar fudbaler da ćeš biti dobar predsjednik, trener ili direktor.
Ono što hoću da kažem jeste da su ti igrači igračke legende koji su uspješno predstavljali klub i možda bi najbolje bilo da tako
i ostane. Drug stvar '90-e, pa ne znam fakat šta su trebali tada, ljudi se skrasili u drugim, civilizovanim i sređenim zemljama,
daleko od sukoba, nepravde, korupcije, politike... šta su trebali, boriti se protiv toga? Ma dajte molim vas...
Ono što hoću da kažem jeste da su ti igrači igračke legende koji su uspješno predstavljali klub i možda bi najbolje bilo da tako
i ostane. Drug stvar '90-e, pa ne znam fakat šta su trebali tada, ljudi se skrasili u drugim, civilizovanim i sređenim zemljama,
daleko od sukoba, nepravde, korupcije, politike... šta su trebali, boriti se protiv toga? Ma dajte molim vas...
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
Pa neka ih sad tamo gdje su se skrasili, sta ce ovamo u divljini?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Kome jos nedostaje Boro Elcic nedjeljom 
Vala meni nedostaje.19FKS46 je napisao/la:Kome jos nedostaje Boro Elcic nedjeljom
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MaroonKrajina
- Kontakt:
Make Sarajevo Great Again 
Igracke legende su naseg tima i Susic i Hadzibegic a i drzave i sire cak al ljudske nule su to su cinjenice. Kaze neko otisli vani sta ce ovdje,pa nisu lopte donirali Sarajevu,nit jedan jedini ulog kupili,a sad se nasli pametovat kad su namirisali pare,neka ih tamo gdje jesu i nek govore da im je PSG drazi od Sarajeva. Bazdarevic kod kona je veca ljudina od obojice to je cinjenicapasica je napisao/la:Pa neka ih sad tamo gdje su se skrasili, sta ce ovamo u divljini?
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Susic nikad nije ni rekao da bi se vratio u Sarajevo , dok za onog smrada faruka nemam komentara ... on je jugosloven .
Njemu je marka ko ajfelov toranj,nedaj boze da je doniro koju loptu il bilo sta drugo,to znaju oni koji su blizi sa njim,isto ko i Pasic kad je trebalo ostavit navijace prvi je bio,pa onda lafo da tuzi klib za ovu zemlju u Butmiru a dugovo drzavi milione,kao ugrozen je jer je druge vjere,iskesira mu Tan pare preko Dine i ovih sto ih pljujemo i on se ucuta pare u dzep i vozdra,a da se iskesira prije za ulog pa da te legende uzmu klib pod svoje ma jol lakse je laprdat i gledat kako se klub gusi i tone na dno,sva sreca pa mi navijaci obicni koji nismo legende izvukosmo klub,sto BP sto Horde Zla sto Pitari. Nek nauce od Semjona kako se voli klub bez interesaHeraklitMracni je napisao/la:Susic nikad nije ni rekao da bi se vratio u Sarajevo , dok za onog smrada faruka nemam komentara ... on je jugosloven .
Legende kluba netreba nazivat pogrdnim imeni a posebno SAFETA SUSICA (najbolji igrac DRZAVE u zadnji 50 godina)
UzHASETA RAHMETLI NAJVECE IME STO SMO IMALI u klubu. ON nije dao pomoc lovu (osim 400k njemacki maraka za transfer)
Plus on je FK SARAJEVO kao i grad SARAJEVO PREZENTOVO vise nego svi igraci FK SAREJVO ZAJEDNO
Nije nista tuzio (kao paja za zemlju,zukic za 50k km onaj sto nas je tuzio za stan iz 1987) i on je smatro da je to dovoljno sto se tice njegove strane. Al isto ako je mogo DZENAN, kurcic ibraka faruk sa grbavicr i cickovo ulje dobit neku fuknkciju zasto recimo nebi mogo i susic hadzibegic iskrene legende kluba. Meni licno makedonac izgleda bolja opcija trenutno al nebi imo nista protiv da jednog dana hadzibegovic i susic budi il sd ili trener i cak bi im dao plate sto niko nikad nije imo u FK SARAJEVO na tim mjestima.
UzHASETA RAHMETLI NAJVECE IME STO SMO IMALI u klubu. ON nije dao pomoc lovu (osim 400k njemacki maraka za transfer)
Plus on je FK SARAJEVO kao i grad SARAJEVO PREZENTOVO vise nego svi igraci FK SAREJVO ZAJEDNO
Nije nista tuzio (kao paja za zemlju,zukic za 50k km onaj sto nas je tuzio za stan iz 1987) i on je smatro da je to dovoljno sto se tice njegove strane. Al isto ako je mogo DZENAN, kurcic ibraka faruk sa grbavicr i cickovo ulje dobit neku fuknkciju zasto recimo nebi mogo i susic hadzibegic iskrene legende kluba. Meni licno makedonac izgleda bolja opcija trenutno al nebi imo nista protiv da jednog dana hadzibegovic i susic budi il sd ili trener i cak bi im dao plate sto niko nikad nije imo u FK SARAJEVO na tim mjestima.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Davali su pare poslije rata, samo sto su se krale. Nisu ljudi idioti.
UPRAVA NAPOLJE!