FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

franklampard8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la franklampard8 » 19 dec 2016, 10:40

Lakoste je napisao/la:Jok eto vi forumasi ste legende. Gadi mi se ova tema i pojedini forumasi.
Gadi mi se ovaj forum.
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 dec 2016, 10:40

Valencia je napisao/la:
PAPE1 je napisao/la:O cemu ti?Ko te salje?Ko si?O kakvoj ba plati pricas,trudeci se da ispadne kao da nesto znas valjas gluposti i to velike...
Da nisi jedan od uposlenika po kojem radi kandzija? :mrgreen:
Ili si mozda otpusten kao visak, kao nedovoljno dobar i sl.?

A ja sam ti Celikovac burazeru, nekadasnji Robijas, dok sam bio mladji. Ne placa me niko, sam sebi platu dajem.

I sta je od napisanog netacno?
Pogodio si, on ti je ovo prvo. Kad smo ovdje svi kolektivno yebavali upravi od do on se bas tad registrovao i poceo da nam otvara oci. I uglavnom pise kad je tema uprava, Sarajevo ga plaho i ne zanima..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 19 dec 2016, 10:57

jurisicduska je napisao/la:Najbolji fudbaler koji je ikad igrao u Sarajevu moje dijete ubjedljivo. Najbolji fudbaler je automatski legenda. Dolazili su navijači drugih klubova da gledaju Papeta, divili mu se širom Jugoslavije, ako dođe 10 hiljada 7 je došlo zbog Sarajeva a 3 zbog njeg. A kako ćete to vi znati, vama je Leon Benko vrh fudbaler, Safet je na 10% bio bolji od Benke duplo naprimjer . Skoro deceniju bio najbolji na terenu skoro uvijek.
Kad vec volis taj primitivni nacin komunikacije, obratis se fino u pp pa se upoznas sa sugovornikom, i onda mozes reci ko je dijete. Ti meni pokazes jesam li ili nisam dijete, ja tebe naucim malo kulturi i svi nesto dobijemo iz ovoga.

Sto se tice Papeta, ok, tvoje pravo. Ja nigdje nisam sporio da je to bila igracina, pa ne vidim cemu kopiras ove tekstove? Tebi je parametar to sto su ga dolazili gledati Vasine pristalice, isti ljudi kojima je taj Vaso prije rata uglavnom bio drugi klub (ako si fakat stariji ovo znas), toliko o njima. Ponavljam jos jednom, sto se mene tice nek mu spomenik dignu, ne vidim tu nista lose.
Al za mene nikad nece biti velicina poput Haseta i izazivati postovanje kao kad se spomene Keli. To je to, a vi pravite od njega i sto jeste i sto nije.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 19 dec 2016, 11:07

FrancescoTotti je napisao/la:Pogodio si, on ti je ovo prvo. Kad smo ovdje svi kolektivno yebavali upravi od do on se bas tad registrovao i poceo da nam otvara oci. I uglavnom pise kad je tema uprava, Sarajevo ga plaho i ne zanima..
U nekakvom je talu, znaci... neko njegov gubi poziciju... :mrgreen:

Ne volim FKS, blago je reci, ostalo mi od djecackih dana. I pored toga sto vas ne volim u okvirima BiH, drago mi je kada napravite nesto na evropskim terenima pa nas lijepo prezentujete. Volio bih da se FKS razvije, da stane na zdrave temelje i da bude model/primjer za ostale klubove u BiH. Na stranu lokalni animoziteti, svako jacanje FKS po automatizmu jaca BH fudbal i BHPL. Zbog toga zelim da FKS napravi iskorak i pokaze da se moze.

Najbolje bi bilo kada bi Valentin dobio adekvatnu platu koja ce ga natjerati da radi. Uz platu idu obaveze, ciljevi koje postavi vlasnik. Predsjedniku dati kandziju i neka tjera uposlenike da ostvare zacrtano. On je za to pravi tip. Zbog toga vjerovatno nije omiljen kod vecine uposlenika. Ipak, svaki uposlenik ima u minutu redovnu platu, regres i ostale zajebancije, svu potrebnu vrhunsku opremu, dobro auto na koristenje itd. Nema ljubavi, ali je sve uredno i radi kao sat. Tako frceraju zapadne firme i menadzeri sa zapada. Asocijalni tipovi, uglavnom, u radniku vide samo broj, razmisljaju iskljucivo o profitu. Boli ga briga za tvoju socijalnu situaciju, za kredit koji ti visi oko vrata, pusis otkaz kao iz sale ako si visak ili ne radis kako treba.

Nas mentalitet ne podnosi takav nacin rada, ali znamo itekako raditi kada nas kandzija oplete. Nasi ljudi na zapadu rade bez greske.

FKS treba covjeka koji ce uvesti celicni red i disciplinu. Nemam pojma kakve ovlasti ima novi predsjednik i sta se od njega ocekuje. Pratit cu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 19 dec 2016, 11:11

Valencia, kad si tu. Gdje zivi oaj Valentin, pretpostavljam da je zivotno obezbijedjen i da nema potrebu da hapa lovu. :D

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 dec 2016, 11:14

Normalno da neće biti niko nikad poput Haseta ali 10 godina nastupati za klub, biti najbolji strijelac u okvirima Jugoslavije, najbolji igrač Jugoslavije, reprezentativac, ne znam šta treba još da je legenda.

Hase pa Pape.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 19 dec 2016, 11:17

Trebo je poslat stucne i lopte :rol:

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 19 dec 2016, 11:19

Zip je napisao/la:Bitno da ne odmazu u razvoju FkS..
Sad da li mogu pomoci to je nesta drugo..

Oni su legende kluba i kao takve ih treba postovati.

Al dobro, kad neko nas ismijava nesto najvrijednije sto imamo rijecima KaNp, onda ne treba da se cudimo sto pljujemo i po legendama :)
"nesto najvrijednije sto imamo"
Rijec KaNp ismijava izjave i stavove da imamo kamp, jer kao sto Cala rece imamo 3 vrhunska terena za sada. Kada se kompletira sve sto je planirano onda ce to biti fantazija KaMp, ali za sada to jos nije. Raja sa razlogom gubi nerve jer gradnja ide sporije nego je planirano.

Pljuvanje po legendama je stvar pojedinaca. Valjda ima puno mladjarije koja nije gledala uzivo godinama Papeta, Paju, Radomira Savica, Vahidina, Husrefa, Sljivu, Antica, Petkovica, Hadziju, Calu i puno drugih. Za nas je prije bio dogadjaj zivota kad sam se rukovao sa Vahidinom i od uzbudjenja ko debil nisam mogao nista da kazem dok je moj stari pricao sa njim. Sada svako ima svoje vidjenje ko je i kako se definise "legenda".

1. Hase
2. Pape
pa svi ostali

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 19 dec 2016, 11:25

Legendo Rome,kad progledas mozemo nastaviti a dotad zaobidji me,vidim ja koliko tebe i takve zanima Sarajevo,eno Kosevo uvijek puno...Tema je FKS,ti celikovac i bivsi robijas nemas ovdje sta traziti,cuj generalnom direktoru Messer BiH ili Balkana dace neko platu da sredi nesto a usput se nece nista pitati,hehe...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 dec 2016, 11:34

Da, direktoru messera ce neko a zna se ko dati platu da iskandzija sve vas uhljebe i uhljupe koji ste do sad polahko al sigurno hapali lovu iz FKS. Da niste ne bi bilo potrebe da kandzija dolazi.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 19 dec 2016, 11:36

A Slavisa? Ima li sta od njega, ili patka marke "insajderska"?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 19 dec 2016, 11:39

Vidim da su ovi redovni lizaci gyzove uprave, mahom protiv ovog makedonca, to mi je prvi znak da dolazi adekvatna osoba na pravo mjesto.

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 19 dec 2016, 11:41

FrancescoTotti je napisao/la:Da, direktoru messera ce neko a zna se ko dati platu da iskandzija sve vas uhljebe i uhljupe koji ste do sad polahko al sigurno hapali lovu iz FKS. Da niste ne bi bilo potrebe da kandzija dolazi.
Ne provaljuj se,mozes ti puno bolje od ovoga....

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 dec 2016, 11:44

Hajde jos samo Slavisaaa :pray: :pray:

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 19 dec 2016, 11:52

Dolazak ovog makedonca bi bio pun pogodak jer se nadam da s njim dolazi veliki zaokret u politici vecinskog ulagaca,da s njim dolazi nesto drugo a ne dolazi on da radi za platu,u suprotnom je sasvim nebitno ko dolazi,ako se nastavi po starom...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 dec 2016, 11:57

Valencia je napisao/la:E cuj, Valentin vam predsjednik. :mrgreen: Ne mogu se nacuditi, sta mu se desilo da prihvati jednu takvu ponudu, da udje u blato BH fudbala. :crazy:

Valentina licno poznajem, blisko saradjujemo. :urnebes: Lik je profesionalac 101%. Sve po zakonu. O svakom pfeningu se vodi racuna. Brata rodjenog ce otpustiti ako ne radi dobro. Pravi kapitalista. I veoma dobar menadzer. Cini mi se da je pokupio nekoliko titula 'menadzer godine'.

On je ovakav tip covjeka... Gdje si prijatelju, kakav si, trebamo se naci, organizovati druzenje, nismo odavno... i molim te, zavrsi onu uplatu u naredna tri dana da ne saljemo tuzbu. :mrgreen:

Ako bude imao ovlasti, moze utegnuti Sarajevo. Ne boji se nikoga i kada je posao u pitanju ne poznaje prijateljstvo.
To maca :tokralju: :tokralju: :opaopa: :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 19 dec 2016, 12:01

Ako Makedonac dodje to ce biti jer frajer vidi izazov i zeli da se dokaze i usput napravi uspjeh. Kakva crna plata u Bosni gdje je cener velika plata a sad bi stranac dosao u Sarajevo za platu. To je vani normalna plata srednje klase koja ima visoko obrazovanje. Bilo bi lijepo da je drugacije ali ...

Makedonac i Slavisa - tandem smrti

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 dec 2016, 12:02

Lakoste je napisao/la:Valencia, kad si tu. Gdje zivi oaj Valentin, pretpostavljam da je zivotno obezbijedjen i da nema potrebu da hapa lovu. :D
Zivi u Njemackoj a i ovdje. Nisam bas siguran da li je Sarajevo ili Zenica ali svakako su blizu gradovi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 19 dec 2016, 12:07

Jedino u Sarajevu postajes legenda ako dajes humanitanu klubu. J*** vam taj mentalitet. Pljujete covjeka jer nije slao pare i davao opremu i ostalo da ratni profeteri sebi stavljaju u dzep. Je li Safet na terenu bio najbolji igrac? je li Sarajevo imalo korist od Sarajeva?????

**** vas taj mentalitet samo da vam je guzovace. Gadi mi se kako ljudi ovdje pljuju najvecu zivu legendu Sarajeva. Ne treba ni pisat na ovoj temi svakako stream navijaci vode glavnu rijec. :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 dec 2016, 12:10

1. Hase
2. Pape
3. Skaut

:kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dadox, Google Adsense [Bot], hansbosna, Inspiracija, johntravolta123, misstianopenaldo, pitar9876, trunks1946 i 78 gostiju.