FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
http://nogometne-vijesti.hr/komentari/a ... ecan-klub/#!
U najmanje 5 od 7 tacaka ista prica kao u Slobodi. Interesantni mentalni sklopovi svakako i prica koju svaki navijac Slobode treba procitati. U biti boje se pozitive bas kao i mi.
U najmanje 5 od 7 tacaka ista prica kao u Slobodi. Interesantni mentalni sklopovi svakako i prica koju svaki navijac Slobode treba procitati. U biti boje se pozitive bas kao i mi.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Almir Bekić, Amer Bekić i Said Husejinović u Tuzli... Trebali su ostat' u Sarajevu yeblo ih ono...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
jebte jes ti ozbiljan?tuzlak1987 je napisao/la:http://nogometne-vijesti.hr/komentari/a ... ecan-klub/#!
lik kaze otvoreno daj navijac dinama i onda onako usput popljuje sve u vezi hajduka, pa dinamo kroji prvenstvo kako hoce, zasluzene titule ljudima izbijaju iz ruku, mamic vedri i oblaci u hrv,nogometu, savezu,repci.
daj ba, u najmanju ruku neozbiljno prenijet ovde.
Nevjerovatno da se javljaju i neki drugi forumasi momci su poslali pa cemo odnjeti u toku sedmice.emirzlaTu je napisao/la:Zasluzio je,skoro nepokretan a svaku utakmicu na stadionu..RESPECT do neba,zasluzio je pomoc svakako...
Respekt do neba.
Na muci se poznaju junaci.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
To smo mi BOSANCI i HERCEGOVCI...hvala im svima u moje imesolinas je napisao/la:Nevjerovatno da se javljaju i neki drugi forumasi momci su poslali pa cemo odnjeti u toku sedmice.emirzlaTu je napisao/la:Zasluzio je,skoro nepokretan a svaku utakmicu na stadionu..RESPECT do neba,zasluzio je pomoc svakako...
Respekt do neba.
P.S.
Pravo si me obradovo,hvala Bogu nismo dotakli dno, kako bi covjek mogo zakljucit ovde sta se sve pise i kazemo jedan drugom...raja se prepozna u citavoj BiH ma odakle bili...pozdrav za sve koji se odazovu a i za one koji ne,jer sigurno ima raje koja bi htjela ali nisu u mogucnosti(nazalost)
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Nigdje ko u Bosni,na srecu i na zalost(zavisno sta je u pitanju).emirzlaTu je napisao/la:To smo mi BOSANCI i HERCEGOVCI...hvala im svima u moje imesolinas je napisao/la:Nevjerovatno da se javljaju i neki drugi forumasi momci su poslali pa cemo odnjeti u toku sedmice.emirzlaTu je napisao/la:Zasluzio je,skoro nepokretan a svaku utakmicu na stadionu..RESPECT do neba,zasluzio je pomoc svakako...
Respekt do neba.
P.S.
Pravo si me obradovo,hvala Bogu nismo dotakli dno, kako bi covjek mogo zakljucit ovde sta se sve pise i kazemo jedan drugom...raja se prepozna u citavoj BiH ma odakle bili...pozdrav za sve koji se odazovu a i za one koji ne,jer sigurno ima raje koja bi htjela ali nisu u mogucnosti(nazalost)
- RollingPaper
- Kontakt:
Imal kakvih bombiii
Ima kaze rubrika odlazak je bombastincna skrozRollingPaper je napisao/la:Imal kakvih bombiii
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- tuzlak1987
- Kontakt:
TaRgEt_ je napisao/la:Ima kaze rubrika odlazak je bombastincna skrozRollingPaper je napisao/la:Imal kakvih bombiii
Sisic zurück
tuzlak1987 je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Ima kaze rubrika odlazak je bombastincna skrozRollingPaper je napisao/la:Imal kakvih bombiii
- RollingPaper
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Ima kaze rubrika odlazak je bombastincna skrozRollingPaper je napisao/la:Imal kakvih bombiii
- Probisvjet
- Kontakt:
Ko je to?tuzlak1987 je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Ima kaze rubrika odlazak je bombastincna skrozRollingPaper je napisao/la:Imal kakvih bombiii
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Senade pisaj sarajevsku nejac.samirr je napisao/la:Senade obraduj nas titulom.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ko plitak potokProbisvjet je napisao/la:Senade pisaj sarajevsku nejac.samirr je napisao/la:Senade obraduj nas titulom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dok Alic bude u upravi mozemo biti sigurni da je okej, ako bude izasao onda se ne radi kako treba kako on kaze.
Rezimska televizija, namjestna pitanja... Oh wait, ova televizija je najvise suradjivala i sa Azmirom.
Nad tobom sunce najljepše sja
touchdown :lol:
- RollingPaper
- Kontakt:
Besplatne rostiljske kobasice na pripremama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.