FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 19 dec 2016, 10:00

Quinlan je napisao/la:Brate dragi ne moras sam sebe citirat logično je da se sam sa sobom slažeš ;)
Slažeš li se Ti da su Ovo Dobre stvari za Želju?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 19 dec 2016, 12:41

Saluj Meho,saluj dok je jos sunca !

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 19 dec 2016, 13:08

Dakle kada zanemarimo nebitne stvari i botove koji nas konstantno podsjećaju na njih, možemo svoju pažnju usmjeriti na Jačanje Kluba.

_Generalni sponzor
_Glas u savezu
_Sportski direktor

Ovo su bitne stvari i ja se iskreno nadam kako u klubu čine sve da se konkretno pomaknemo sa mrtve tačke. GS bi nam osim finansijske inkcije donio još jedan medijski, infrastrukturni zamah uz dodatnu sigurnost koju Ime velike kompanije veže uz Želju kao najVeći klub.
Čovjek u savezu bi štitio naše interese a svjedoci smo kako su naši interesi bili narušeni na najjednostavniji način preko sudijske organizacije. Neupitno je trebamo li na tom polju ojačati jer je evidentno kako smo u trenutnoj konstalaciji snaga, samo glineni golubovi za skupinu lovaca, papaka koji nas rešetaju na nesportski način.
SD. Osoba iz svijeta fudbala koja bi brinula o Imidžu kluba i samim svojim imenom dala doprinos istom. Stručna, školovana, čestita pa dalje sportista, Željovac. U sprezi sa drugim organima kluba radila bi na jačanju Sportskog dijela i taj iskorak bi bio svojevrsni šlag na tortu a neophodan po samom smislu postojanja Sportskog kolektiva. Osoba koja bi bila svojevrsni kišobran stručnom stabu, kadrovskom osoblju, koja bi podnosila najveći pritisak javnosti dajući ostalima potrebni mir. Osoba ugledna i reprezentativna.

Ukratko stvari kojima se trebamo okrenuti. A ne, ko se krije iza kojeg nika, jesu li radnici počeli šalovati istok i kako će se tribina zvati, koliko će biti karta...itd.
To su sporedne stvari, skoro nebitne.

Očekujem da se na narednoj skupštini izjasne o ovim stvarima. Šta se radi u tom pravcu i koje korake poduzimamo.

UPRAVA NAPOLJE!

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 19 dec 2016, 13:58

Neandertalac je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Treba iskoristiti ovu trenutnu poziciju kluba, klub je narastao, svi pričaju o Želji. To će biti još izraženije sa tribinom jer dolazi novi element koji nas diže par levela. Novi članovi, veće interesovanje.
Sa tim usporedo možemo dodatno narast ako;
-dobijemo generalnog sponzora
-ojačamo svoj položaj u savezu.
-pojačamo Stručni kadar sa Sportskim direktorom.

_GS

Pravi trenutak za to iz ugla eventualnog ulagača. Sada smo u žiži javnosti. Generalni znači; Ime firme na dresu.
Ime firme na ulazu u stadion. Nove reklame, najmodernije oko terena. Plus, dobija ogromno medojsko interesovanje cijele zemlje pa šire što Željezničar kao veliki klub može.
Cijena. Izgradnja Juga i sanacija terena. Oko 2 mil za koje pare bi GS bio u toj ulozi 4 godine ili 500 000 po sezoni.
Megamix to može.
Željo će kako sam već naveo rasti, neka raste još više. Zato i takva cijena u koju je ukalkulisano da će su izdići pa samim tim i cijena raste.

-Savez

Idealan trenutak. Moramo se "trznuti" i konačno nešto konkretno tu poduzeti. Da imamo i Naš glas tamo. Neko zvučno ime iz svijeta fudbala, uglednog čovjeka, fudbaleri, sportistu, Željovca.

-SD

Osoba koja bi bila u žiži javnosti. Osoba oko koje bi se vrtio sportski segment. Takođe osoba koja je cijenjena i ugledna u fudbalskom svijetu. Neko Naš. Neko ko zna šta je Željo u sportskom dijelu. Da imamo taj Željin identitet, uvijek dostojanstven i ponosan na istoriju.
Da dodatno narastemo.

Koraci koje bi ja volio vidjeti.

Ovo su potezi koji su dobri za Želju!

Itekako bi to bili dobri potezi za naseg zelju i nadat se da iz uprave razmisljaju slicno . Odlican post Neandertalac :thumbup:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 19 dec 2016, 14:30

Postoji li negdje lista naših sponzora i koliko izdvajaju pojedinačno. Uslovi, šta dobijaju i tako te stvari.
Ne mogu da nađem ništa na našoj zvaničnoj stranici.

Hvala.

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 19 dec 2016, 15:35

Neandertalac je napisao/la:Postoji li negdje lista naših sponzora i koliko izdvajaju pojedinačno. Uslovi, šta dobijaju i tako te stvari.

Hvala.
I ja sam trazio te podatke o nisam mogao pronaci. Ne vjerujem da su to neka velika financijska sredstva i cini mi se da nasi idu na masovnost. Svako pomalo i skupi se na kraju fina svotica.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 dec 2016, 15:57

aleksandar_veliki je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Da li ima nekih novosti oko naseg kluba ?
Za Miroslava status quo. Siguran sam da vas to najvise interesuje. Koliko znam iz mahale i za Boccaccinija se nista ne zna.
Miru bi bilo tesko nadoknaditi a Boccija tamo-vamo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 19 dec 2016, 16:09

Kako ce te "naci" listu sponzora i koliko koji daje !? :crazy:

To su povjerljivi finansijski dokumenti koji se kriju samo tako, i ne sam klub kao sportski kolektiv vec i sve firme i kompanije tako rade, ja imam nekih dokumenata koji se ticu sponzora a datiraju iz februara ove godine (nepotpuni doduse) i po tome sredstva od sponzora nam nisu nesto, pa dovoljno je da odete na klupsku web stranicu i pogledate da je firma A to Z Group predstavljena kao kao "Zlatni sponzor" dakle sponzor koji najvise daje a dobro se zna da su dali "svega" 50.000 KM, i taj iznos je poznat javnosti jer je vlasnik te kompanije insistirao na tome da se iznos obznani, sto nije slucaj sa drugim sponzorima ...
1921'

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 19 dec 2016, 16:44

Cuj Tiaga nisu prihvatili saigraci,nisu svi ko mi moj Tiago,za mene nije ljubimac navijaca ,pogotovo nacin na koji je otisao,cesto se spominjao po medijima po nekim drugim stvarima a osim gola Sarajevu nista vazniji igrac od ostalih

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 19 dec 2016, 16:52

plavousrcu je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Postoji li negdje lista naših sponzora i koliko izdvajaju pojedinačno. Uslovi, šta dobijaju i tako te stvari.

Hvala.
I ja sam trazio te podatke o nisam mogao pronaci. Ne vjerujem da su to neka velika financijska sredstva i cini mi se da nasi idu na masovnost. Svako pomalo i skupi se na kraju fina svotica.
Bar ono osnovno, zlatni koliko daje, srebrni, partner i tako te stvari te lista tih firmi.
Baš me čudi da nema na zvaničnoj ovih podataka jer npr kod kona ima ta rubrika; sponzori.
U njoj su otprilike sve firme koje učestvuju podijeljene u vrednosne kategorije.

Da ne ulazimo u glupe priče kako se krije, muti i tako te gluposti pa bi zamolio sve koji eventualno imaju takvu namjeru da me u startu zaobiđu.

Hvala.

UPRAVA NAPOLJE!

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 19 dec 2016, 17:14

slika
Ovo je jedina lista koju vidim na stranici ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 19 dec 2016, 17:26

Qwerty90 je napisao/la:slika

Ako cemo jasnije ... :kafa:

slika
1921'

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 19 dec 2016, 17:27

Qwerty90 je napisao/la:slika

Hvala. Svaka čast na trudu.

Ima li kakve šanse da nam Megamix postane generalni sponzor?

UPRAVA NAPOLJE!

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 19 dec 2016, 17:33

Bila je neka priča, mada za mene i dalje na nivou mahalske, da bi u drugoj polusezoni mogla nam neka kladionica (?) biti generalni sponzor. Mada opet kažem, dok ne vidim svojim očima ne vjerujem.

Btw. 186 desetogodišnjih do sad, svaka čast svima, mislim do nove godine aBd da ovo ide preko 200 sigurno :)

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 19 dec 2016, 17:50

Qwerty90 je napisao/la:Bila je neka priča, mada za mene i dalje na nivou mahalske, da bi u drugoj polusezoni mogla nam neka kladionica (?) biti generalni sponzor. Mada opet kažem, dok ne vidim svojim očima ne vjerujem.

Btw. 186 desetogodišnjih do sad, svaka čast svima, mislim do nove godine aBd da ovo ide preko 200 sigurno :)

Ništa od te kladionice. Propalo a i bila neozbiljna ponuda za GS.

Megamix ima tu moć, finansijsku i tržišnu. Takođe bila priča još davno kako treba srediti neke interne stvari pa onda ulaze oni.

Ne znam imamo li sada nešto od Megamixa ili samo preko donacija? Mislim zvanično?
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 19 dec 2016, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.

UPRAVA NAPOLJE!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 19 dec 2016, 18:08

U toku sedmice Kantonalnom sudu u Sarajevu bit ce podnesene dvije krivicne prijave protiv dva lica u kluba za finansijske malverzacije u klubu, i to od NN. lica, pocet cemo od toga, cisto malo da uzdrmamo ovu uljuljanost oko izgradnje istocne tribine, ono sto sam anajavio to cemo i gledati ...

Kriminalac 1.

slika

Kriminalac 2.

slika
1921'

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 dec 2016, 18:23

Uskoro ide prijava i protiv ovih kriminalaca
slika

:opaopa:

pa cemo vidjet sta ce proc :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 dec 2016, 18:29

Hrasno1921 je napisao/la:Nece neki mir to je ocito, sta ces idemo u rat malo jaci pa kom opanci tom obojci ... :kafa:
Malo vam je svega, vecina ste ratni profiteri valjda navikli sve na neposten nacin uzet, trosile se pare kluba sakom i kapom sad bi ste jos malo, osim jarana u vrhu opcine nemate vi nista vise jarane, tu vasu prijavu nece niko ni pogledat, al uskoro ce da se nesto protiv vas zakotrlja a tad ce biti spasavaj se ko moze :zviz:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 dec 2016, 18:40

Nego da se mi drzimo teme i pozitive.
187 ulaznica prodato sa ovom gospodje Gazdic, jos malo i do brojke 200 stizemo

amko123
Kontakt:

Post Postao/la amko123 » 19 dec 2016, 18:57

produzio miroslav ugovor uskoro zvanicno !!! MAJSTOREEEEEEEEEEEEEE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], Sarun i 35 gostiju.