TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!amko123 je napisao/la:produzio miroslav ugovor uskoro zvanicno !!! MAJSTOREEEEEEEEEEEEEE
@Aco jel ti znas ista o ovome? jel 100% sigurno?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!amko123 je napisao/la:produzio miroslav ugovor uskoro zvanicno !!! MAJSTOREEEEEEEEEEEEEE
Miroo zeli da produzi i ostane nasi mu nudee finu platu jedinoo Menaff sere maloo koci za potpissamko123 je napisao/la:produzio miroslav ugovor uskoro zvanicno !!! MAJSTOREEEEEEEEEEEEEE
Ide ovo super. Lično sam prezadovoljan ali ne i iznenađen. Ipak je Željo brend a akcija pozitivna u kojoj se ističe koliko je teško u današnjim vremenima napraviti korak naprijed i kao takva svi koji mogu pomoći bi je trebali shvatiti kao moralnu obavezuirfo je napisao/la:Nego da se mi drzimo teme i pozitive.
187 ulaznica prodato sa ovom gospodje Gazdic, jos malo i do brojke 200 stizemo
Ako je istina sve, produzivanje ugovora nije ni bilo upitno, sam je par puta rekao da se klubu zeli oduziti, ovaj period "razmatranja" novog ugovora je ko raje mozda stvorio utisak da od novog ugovora nema nista ...amko123 je napisao/la:100 posto produzen ugovor sa miroslavom ako moze aco potvrditi
dobra stvar je i da neko donira jedno 20 miliona eura za zelju, ali je nerealna koliko i ovo tvojeNeandertalac je napisao/la:Slažeš li se Ti da su Ovo Dobre stvari za Želju?Quinlan je napisao/la:Brate dragi ne moras sam sebe citirat logično je da se sam sa sobom slažeš
nigdje u svijetu neces naci tacne podatke koliko koji sponzor daje para tako da opet ides u SF dio i trazis ono nemoguceNeandertalac je napisao/la: Bar ono osnovno, zlatni koliko daje, srebrni, partner i tako te stvari te lista tih firmi.
Baš me čudi da nema na zvaničnoj ovih podataka jer npr kod kona ima ta rubrika; sponzori.
U njoj su otprilike sve firme koje učestvuju podijeljene u vrednosne kategorije.
Da ne ulazimo u glupe priče kako se krije, muti i tako te gluposti pa bi zamolio sve koji eventualno imaju takvu namjeru da me u startu zaobiđu.
Hvala.
Quinlan je napisao/la:dobra stvar je i da neko donira jedno 20 miliona eura za zelju, ali je nerealna koliko i ovo tvojeNeandertalac je napisao/la:Slažeš li se Ti da su Ovo Dobre stvari za Želju?Quinlan je napisao/la:Brate dragi ne moras sam sebe citirat logično je da se sam sa sobom slažeš
GS - nema sanse da ti neko da dva miliona, teoretske to je svima jasno i to je obicno sanjanje u stilu da mi je dobit na lotu
Savez - iskreno ne treba se time zamarati, a ionako kasnis sa tim lobiranjem jer su izbori u kantonalnim savezima zavrseni, sad se samo bira izmedju te grupice izabranih, ne moze niko novi uskociti
SD - opet guras amara na poziciju na koju on ne vjerujem da ima ikakve zelje da obavlja, Slavko je preuzeo brigu o pojacanjima i da ga vidimo sta ce odraditi
nigdje u svijetu neces naci tacne podatke koliko koji sponzor daje para tako da opet ides u SF dio i trazis ono nemoguceNeandertalac je napisao/la: Bar ono osnovno, zlatni koliko daje, srebrni, partner i tako te stvari te lista tih firmi.
Baš me čudi da nema na zvaničnoj ovih podataka jer npr kod kona ima ta rubrika; sponzori.
U njoj su otprilike sve firme koje učestvuju podijeljene u vrednosne kategorije.
Da ne ulazimo u glupe priče kako se krije, muti i tako te gluposti pa bi zamolio sve koji eventualno imaju takvu namjeru da me u startu zaobiđu.
Hvala.![]()
iii da Miro produzio![]()
![]()
![]()
hvala majstore
![]()
i vidis kako da covjek sa tobom uopste udje u raspravu kada svaki put obrnes na tu neku pricu o placenicima? svaki put kad se ne slozim sa tobom sam placenikNeandertalac je napisao/la: Ovo o čemu je pišem, raspitujem se, Sanjam, to su sve stvari koje bi klub digle na jedan novi nivo.
Pošto te smatram "glasnogovornikom" i "plaćenikom" moram ti istaći kako me tvoj odgovor blago zabrinuo.
Redom. GS. Recimo da ja sanjam o dva miliona i da sanjam GS. Kolika je to onda cifra na koju bi pristali. Navodio sam već šta bi eventualni ulagač dobio i poznavajući bar malo koliko velike kompanije ulažu u reklamiranje, cifra od 250 000 za godinu dana, u omjeru uloženog i dobijenog je smiješna.
Uzimajući u obzir da je Željo brend koji raste samim tim raste i cijena pa konačna cifra od 2 mil na Četiri godine nije nerealna a niti astronomska.
Kao i stolice na istoku, ulaže se godina po godina, zar ne.
To sponzorstvo bi se završilo na 100 godina kluba a to je već jedan ozbiljan događaj. Zar ne.
Ako ne može, Moramo iskoristiti trenutni medijski zamah pa da se neka velika kompanija uključi sa nekih 300 njak milja godišnje. Zvanično.
Npr Megamix.
Savez. Kako misliš da se ne trebamo "zamarati" savezom? Meni je to tako glupa izjava koja graniči sa tim što nemamo nikoga tamo. Nije nam to baš pametno, dokazali su nam iz Saveza desetak puta samo ove sezone. Zar ne. I nisam ja zakasnio da lobiram ja sam pisao o ovom Problemu još davno kada ste mi Tamo lupali banove zbog tih i sličnih izjava. Zar ne.
Treba podržati neku Stranu i tražiti uslugu za to.
Prosto kao pasulj. Ojačamo svoju poziciju i zaštitimo klupski interes.
Ne treba biti nijemi posmatrač već krojiti svoj put.
SD. Nije Amar Željo i ne trebam ja gurati Amara nigdje. On je sam po sebi institucija, stručan, ugledan, Željovac.
Možda nema toliko ljudi njegovog kalibra ali ima sigurno sličnih, školovanih, cijenjenih, poštovanih u svijetu fudbala, poznatih kao veliki Željovci. Treba Ojačati Stručni štab, Sportski segment.
Mišljenja sam da nam je ta funkcija potrebna iz više razloga.
Nije istina da se ne znaju cijene sponzorskih ugovora u ligama petice npr. Zar ne.
Nekome su ovo ključne stvari za iskorak iz Mahale a nekome je dovoljno da Mahala o igračima, šalovanju, neprijateljima itd. Da hajca. Nismo svi isti. Zar ne.
Trenutno korisnika/ca: mnon46, MOCTAP1981, perodeformero i 43 gosta.