Bas kako sam i mislio, 3 sedmice. U ove 3 sedmice ce se znat ta nova imena, siguran sam da Cala nece dopustit da mu bilo ko dovede igraca kad budu u Turskoj ili gdje vec. IN CALA WE TRUSThapuc je napisao/la:11.1. je prozivka.FrancescoTotti je napisao/la:Kad je okupljanje? Spomenuo je Cala u onom intervjuu zadnjem cini mi seOcekujem da do tada strucni stab i rijesi tu igracku krizaljku
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- ThrillerHz
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Bas kako sam i mislio, 3 sedmice. U ove 3 sedmice ce se znat ta nova imena, siguran sam da Cala nece dopustit da mu bilo ko dovede igraca kad budu u Turskoj ili gdje vec. IN CALA WE TRUSThapuc je napisao/la:11.1. je prozivka.FrancescoTotti je napisao/la:Kad je okupljanje? Spomenuo je Cala u onom intervjuu zadnjem cini mi seOcekujem da do tada strucni stab i rijesi tu igracku krizaljku
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
- Evolution87
- Kontakt:
A sta nam je sa direktoricom? Da je danas nisam vidio na ovoj slici sa skupstine konto bi da nije ziva jbt
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Od sada hoćemo duplu. Apetiti su porasli sami su krivi tomeThrillerHz je napisao/la:Hocemo Gorana Pandeva
SRETAN BROJ - 1725
1:29 desno.MortemHz je napisao/la:Gdje si to vidio?MCMXLVI je napisao/la:Ko je ovaj brazilac koji trenutno igra za juniore u Akademiji?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pretpostavljam da akademija ide internazionale, dva brazilca su prikljucena juniorima, moguce da su na probi.MCMXLVI je napisao/la:Ko je ovaj brazilac koji trenutno igra za juniore u Akademiji?
Taj o kome pricas je ovaj desni, a vjerovatno je i ovaj u sredini u akademiji, nece ga davodit u Bosnu iz Brazila na cevape. Srednji se zove Hugo Martins a desnog nisam mogao nac.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma treba nam samo jedan igrac da zamijeni Rustemovica. Dulja svakako nece nigdje do ljeta. Sve preko je bonus.
Sretno novom vodji
Sretno novom vodji
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ako je povecan budzet, znaci da bi Dulja mogao i dobiti bolju platu, da produzi za jos godinu. Bolje njega platiti, nego dovoditi nekog sa strane (ne znam ni ko je kvalitet sad)...
Na ljeto onda sve zavisi od rezultata i eventualne Evrope.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kakve eventualne Evrope.muhamedhulk je napisao/la:Ako je povecan budzet, znaci da bi Dulja mogao i dobiti bolju platu, da produzi za jos godinu. Bolje njega platiti, nego dovoditi nekog sa strane (ne znam ni ko je kvalitet sad)...
Evropa je sigurna
Samo je pitanje broja titula.
Ovako rade veliki ,najveci,jos jednom,puno zdravlja ,srece svima
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko ce sad prijateljske docekati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Joj vidi Fedje. Ja ne znam na osnovu cega se on vrti konstantno oko uprave kluba. Frajer osim sto se grebe od roditelja koji imaju nekakvu firmu, ne znam da je u zivotu ista radio. Ah da, jeste vrtio se nesto oko Sol Azura i Samera Resideta i ako se ne varam vodio je onaj Red na stadionu.
Joj vidi Saciragic Muhameda, vjecitog penzionera Centrotransa, koji i danas klepa jadne radnike koje je ranije ucjenjivao da mu za dzaba prodaju svoje dionice. Ne znam sta ce on ovdje, kad jedino sto ga zanima je njegov dzep.
Joj koliko ubleha na jednoj slici. Tamam sam poceo se nadati boljem, nakon sto ovog makedonca imenovase, onda vidjeh ovu sliku punu lopova i uhljupa

Joj vidi Saciragic Muhameda, vjecitog penzionera Centrotransa, koji i danas klepa jadne radnike koje je ranije ucjenjivao da mu za dzaba prodaju svoje dionice. Ne znam sta ce on ovdje, kad jedino sto ga zanima je njegov dzep.
Joj koliko ubleha na jednoj slici. Tamam sam poceo se nadati boljem, nakon sto ovog makedonca imenovase, onda vidjeh ovu sliku punu lopova i uhljupa
Svi sa slike su skupstinari koji su kupili 30 uloga minimalno. Ili oni, ili je neko kupio pa njih stavio da ih zastupa.Evander je napisao/la:Joj vidi Fedje. Ja ne znam na osnovu cega se on vrti konstantno oko uprave kluba. Frajer osim sto se grebe od roditelja koji imaju nekakvu firmu, ne znam da je u zivotu ista radio. Ah da, jeste vrtio se nesto oko Sol Azura i Samera Resideta i ako se ne varam vodio je onaj Red na stadionu.
Joj koliko ubleha na jednoj slici. Tamam sam poceo se nadati boljem, nakon sto ovog makedonca imenovase, onda vidjeh ovu sliku punu lopova i uhljupa![]()
![]()
Haj ako nista, za ovog Fedju fakat znam da voli klub. Nije fulao utakmice ni na gostovanju, niti u inostranstvu.
Mada, osim ljubavi prema klubu, ne znam koliki je kapacitet uraditi nesto korisno za klub.
Mada, osim ljubavi prema klubu, ne znam koliki je kapacitet uraditi nesto korisno za klub.
Pa i moji starci da imaju neku firmu, nastavio bi njihov posao. Feđa je jedan od rijetkih koji je pomogao KK Bosni dok je igrala drugu liguEvander je napisao/la:Joj vidi Fedje. Ja ne znam na osnovu cega se on vrti konstantno oko uprave kluba. Frajer osim sto se grebe od roditelja koji imaju nekakvu firmu, ne znam da je u zivotu ista radio. Ah da, jeste vrtio se nesto oko Sol Azura i Samera Resideta i ako se ne varam vodio je onaj Red na stadionu.
Joj koliko ubleha na jednoj slici. Tamam sam poceo se nadati boljem, nakon sto ovog makedonca imenovase, onda vidjeh ovu sliku punu lopova i uhljupa![]()
![]()
SARAJEVO
-
bordobijeli
- Kontakt:
Meni nije jasno ko vuce glavne poteze u klubu ovi s slike,Tan ili neko treci ?? Ko postavlja direktore,predsjednike ? Da li zivimo od pronalaska sponzora ili Tan daje lovu ?? Mene kao clanakluba,navijaca koji dolazi na tekme interesuju ove osnovne stvari , ne znam zasto ovolika tajnost oko svega ovog .
Ajde nemoj lupati. Fedja je vodio firmu,imao kafic itd uvijek pomagao HZ,isao na milion tekmi prije nego je dosao u klub,kad su svi palamudili isti Fedja je kad je pocelo ovo za uloge kupio iste a ne kao neki sto imaju tri puta vise para okrenuo ledja,i neka je tu gdje jeste. Pomagao je HZ vazda od gostovanja do bilo cega,vazno je da pljujemo sve nase,momak je mrtvi pitarEvander je napisao/la:Joj vidi Fedje. Ja ne znam na osnovu cega se on vrti konstantno oko uprave kluba. Frajer osim sto se grebe od roditelja koji imaju nekakvu firmu, ne znam da je u zivotu ista radio. Ah da, jeste vrtio se nesto oko Sol Azura i Samera Resideta i ako se ne varam vodio je onaj Red na stadionu.
![]()
I jos nesto nije on bitan neki faktor al je kupio uloge,kad niko nije htjeo ni Susic ni Hadzibegic kad su gledali kako klub tone,pa su prosili pare i on i Dinokio da se iscupamo,pomagao gostovanja kad zapne,isao od Svedske i milion nekih gostovanja,a ti Sol Azur i slicni su mu haveriEvander je napisao/la:Haj ako nista, za ovog Fedju fakat znam da voli klub. Nije fulao utakmice ni na gostovanju, niti u inostranstvu.
Trenutno korisnika/ca: DirkNowitzki, Hajdeee, Jadnimi, nedimmmm1337, Rule_hz i 59 gostiju.