Idemoplavi je napisao/la:Kad se vec piše konstruktivno, pravo je tesko naci GS da ti da živu lovu, mi od rata pa na ovamo smo imali deal nesto sitno para i ostalo kompenzacija usluga raznih, nismo imali niti jedan da kazes wow ugovor koji je mogao da opravda poziciju GS. Ono sto znam da je pod A marketing službe i pojeinih članova da se nadje GS, mislim cak da je bas urađen ozbiljan projekat po tom pitanju i da su rekli ako nam ovo ne prođe onda do nekih boljih vremena ne treba očekivati da cemo ga i imati u blizoj buducnosti. Ima iznos ispod kojeg se nece ici da se time ne bi narusila ozbiljnost Branda kakav je Željezničar.
Govor Gsn Misimovica u oba pojavljivanja nam jasno govori neke stvari.
Novac.
Ljudi koji donose novac u klub.
Nema ljubavi već interes, tj osoba vrijedi toliko koliko može pomoći klubu.
Nema; pokušali smo.
Ko je "pokušao"?
Nema čekat ćemo bolja vremena. Čuj to, past će sa neba, sam od sebe. Aha...
Samo je klub bitan! Znaš ili ne znaš! Šta su tvoji zadatci, obaveze, parametri i po tome se ocjenjuje učinak.
Ispunjava li taj i taj svoje obaveze. Kratko, jasno.
Bez ikakve sentimentalne veze, osjećaja već klasični omjer uloženog i dobivenog.
Da nam ne bi otišla ova fina tema u pogrešnom pravcu, da ne bi ispalo kako se pljuje, smjenjuje i da ovu priču "neki" ne bi iskoristili da pojasnim.
Ako nemamo stručne ljude trebamo ih pronaći. Ne treba nikoga smjenjivati već ljudima davati zaduženja u okvirima njihovih mogućnosti tj ako su za ovo zadužni ljudi koji imaju potrebno znanje onda ne rade dobro a ako nemaju onda naći ljude koji ga imaju.
Takođe priča, ne znaš kako je to teško, ko će ti dati tolike pare, malo tržište itd, ne stoji.
Ima na desetine firmi samo u BiH koji na marketing izdvajaju Milione!