Da FIFA nije usrala sa navodjenjem sinova Zidana , Achrafa i jos par mladica koji su zivjeli u Madridu i vecina njih rodjena tu(kao taj negativan slucaj) vjerovatno TAS ne bi smanjio kaznu.Katalonski advokati su inace predstavljali Real , fala im.Lillard je napisao/la:Ovo je bilo tako neočekivanoRaul_64 je napisao/la:Smanjena sankcija pa ce Real moci dovodit igrace u ljeto 2017.
Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Raul_64 je napisao/la:Da FIFA nije usrala sa navodjenjem sinova Zidana , Achrafa i jos par mladica koji su zivjeli u Madridu i vecina njih rodjena tu(kao taj negativan slucaj) vjerovatno TAS ne bi smanjio kaznu.Katalonski advokati su inace predstavljali Real , fala im.Lillard je napisao/la:Ovo je bilo tako neočekivanoRaul_64 je napisao/la:Smanjena sankcija pa ce Real moci dovodit igrace u ljeto 2017.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Uostalom , sta ja ljeto sa transferima bez Reala.Nema emocije.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
a i sigurno zelite revansRaul_64 je napisao/la:Uostalom , sta ja ljeto sa transferima bez Reala.Nema emocije.
2016 ManUnited - Real Madrid 1-0

2017 Real Madrid - ManUnited - cekamo
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Policeman je napisao/la:a i sigurno zelite revansRaul_64 je napisao/la:Uostalom , sta ja ljeto sa transferima bez Reala.Nema emocije.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Man. Utd ili ti ga Realova filijala 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Nema se sta pokupit iz Manchestera. Ocekivali smo razvoj Martiala ili Depaya pa da ih dovedemo za koju godinu, al su propali.
Danas u Unitedu nema igraca ni za Realove klupe. Nasi Marcos Llorente i Vallejo na posudbama su bolji od svih Unitedovih veznjaka i stopera.
Danas u Unitedu nema igraca ni za Realove klupe. Nasi Marcos Llorente i Vallejo na posudbama su bolji od svih Unitedovih veznjaka i stopera.
Mi smo vama za Ronalda duzni dok smo zivi.Policeman je napisao/la:a i sigurno zelite revansRaul_64 je napisao/la:Uostalom , sta ja ljeto sa transferima bez Reala.Nema emocije.
A Becks je icing on the cake.
A Tinky Winky se ufatio Pogbe

U dealu vrijednom 120m za igraca koji je vrijedio 60m osjecati se pobjednicki moze samo onaj king Pir..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Antipatican
- Kontakt:
Pogba je veca prevara i od Illaramendia 

TIPICNI madridisti ne razlikuju salu od provokacije
a ovo je bila sala sto je i ocigledno
ali et ovako su samo otkrili da ih Pogba jos boli

ali et ovako su samo otkrili da ih Pogba jos boli
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Lillard je napisao/la:Ovo je bilo tako neočekivanoRaul_64 je napisao/la:Smanjena sankcija pa ce Real moci dovodit igrace u ljeto 2017.
Lillard je napisao/la:kuknjava
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Znaci Realu skracen ban , a Atleticu i Barceloni nije
Zanimljivo isti advokat , Lucas Ferrer je zastupao i Barcelonu i nista nije mogao uciniti
U slucaju Barcelone 11 djecaka . U slucaju Reala 39. U slucaju Barcelone 2 tacke optuznice . U slucaju Madrida cetiri. Barceloni nije skracena kazna Realu jeste.
Ovo je prvi put u historiji da se u Lozani obori Fifina odluka.
FIFA je danas ranije izdala saopstenje u kome kaze da je primila odluku suda , ali da ocekuje obrazlozenje odluke.
Dakle, ovi ljudi su presudili i nisu dali nikakvo objasnjenje za svoju odluku. Sad FIFA ima rok za zalbu. Ovo je prvi put da taj sportski sud u Lozani odluci protiv FIFE. Nije im pravo jer se pravi presedan i FIFI nije jasno na osnovu cega je sud ponistio odluku.

U slucaju Barcelone 11 djecaka . U slucaju Reala 39. U slucaju Barcelone 2 tacke optuznice . U slucaju Madrida cetiri. Barceloni nije skracena kazna Realu jeste.
Ovo je prvi put u historiji da se u Lozani obori Fifina odluka.
FIFA je danas ranije izdala saopstenje u kome kaze da je primila odluku suda , ali da ocekuje obrazlozenje odluke.
Dakle, ovi ljudi su presudili i nisu dali nikakvo objasnjenje za svoju odluku. Sad FIFA ima rok za zalbu. Ovo je prvi put da taj sportski sud u Lozani odluci protiv FIFE. Nije im pravo jer se pravi presedan i FIFI nije jasno na osnovu cega je sud ponistio odluku.
27.10.2020
Pa nije mogao uciniti kad je Barcelona dovodila djecu iz Koreje sa 11 godina bez da su ikad vidjeli Spanije, zato su i kaznjeni.
Realu su napakovali slucaj djece Zinedina Zidanea, brata Ezequiela Garaya, slucaj Achrafa Hakimia koji je rodjen u Madridu su prikazali kao sporan, normalno da ce ponistiti odluku.
Real je kaznjen samo zato sto su Barcelona i Atletico kaznjeni, pa ovi nisu mogli izostaviti Real pa eto i njih usput kaznili da se ovi ne naljute jer su miljali.
Realu su napakovali slucaj djece Zinedina Zidanea, brata Ezequiela Garaya, slucaj Achrafa Hakimia koji je rodjen u Madridu su prikazali kao sporan, normalno da ce ponistiti odluku.
Real je kaznjen samo zato sto su Barcelona i Atletico kaznjeni, pa ovi nisu mogli izostaviti Real pa eto i njih usput kaznili da se ovi ne naljute jer su miljali.
Ovo je netačno.Mozambik je napisao/la:Pa nije mogao uciniti kad je Barcelona dovodila djecu iz Koreje sa 11 godina bez da su ikad vidjeli Spanije, zato su i kaznjeni.
Realu su napakovali slucaj djece Zinedina Zidanea, brata Ezequiela Garaya, slucaj Achrafa Hakimia koji je rodjen u Madridu su prikazali kao sporan, normalno da ce ponistiti odluku
Kakvo je ovo objašnjenje ?Mozambik je napisao/la:Real je kaznjen samo zato sto su Barcelona i Atletico kaznjeni, pa ovi nisu mogli izostaviti Real pa eto i njih usput kaznili da se ovi ne naljute jer su miljali.

Očekivao sam više butthurt stranica. Razočarali ste me.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Znači sad si shvatio kako je tvojim roditeljima.Kawhi je napisao/la:Očekivao sam više butthurt stranica. Razočarali ste me.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
HankMoody je napisao/la:Znači sad si shvatio kako je tvojim roditeljima.Kawhi je napisao/la:Očekivao sam više butthurt stranica. Razočarali ste me.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Da bude nekih butthurtova, da te obradujem.Kawhi je napisao/la:HankMoody je napisao/la:Znači sad si shvatio kako je tvojim roditeljima.Kawhi je napisao/la:Očekivao sam više butthurt stranica. Razočarali ste me.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.