Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- BenjooJutub
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Jokara je pravi primjer sportiste i pametnog centra meke ruke. A ne ko ovaj naš drvosječa, ali neka samo tako Juka i daleko ces dogurat #provethemwrong
Sta novinarski clanak uradi igracu
Nadam se da ce ovu krizu iskoristiti max radom na sebi i tehnici.
Jokic brutalan iako igra samo licem.Vidicemo nocas protiv Jordana i opcenito jakih centara.
Tipujem na 5 brzih faulova

Jokic brutalan iako igra samo licem.Vidicemo nocas protiv Jordana i opcenito jakih centara.
sjecam se kada je mirza igrao u netsima i bio onaj kardasijan ispred njega, pa bilo nekoliko clanaka kako mirza koristi sanse dok ovaj poprilicno bljedguillermo je napisao/la:Sta novinarski clanak uradi igracuNadam se da ce ovu krizu iskoristiti max radom na sebi i tehnici.
i dobi mirza minutazu ali ne uradi nista posebno i vratiše stvari na isto
e sada jokic je dobio slicnu priliku kako bi malone umirio fanove koji vide jokićev napad a zanemaruju odbranu i poslje prošle bljede partije sada je bio što kažeš brutalan
e sada vidječemo kako to ide protiv jakih centara i mogu slobodno reči ako se tu pokaže onda juki sljede po 5-10 minuta po meču, ali ponavljam juka je pokazao da može njegova statistika je veoma OK i kada mu istekne ugovor 2018 nači će on drugu ekipu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Najbolje bi bilo da on sad jedno pismo napise recimo tipa kome smeta Jusuf Nurkic u Denveru.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
#provethemwrong
Hajde sada juka pokazi im
Hajde sada juka pokazi im

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Ethel je napisao/la:Najbolje bi bilo da on sad jedno pismo napise recimo tipa kome smeta Jusuf Nurkic u Denveru.

🔵⚪
Ako sam ja dobro po statistici shvatio s Jokićem Denver prima šest poena više, a daje 20 više. Moguće je da nisam dobro skontao kako se računa defret i offreting.nerminh74 je napisao/la:sjecam se kada je mirza igrao u netsima i bio onaj kardasijan ispred njega, pa bilo nekoliko clanaka kako mirza koristi sanse dok ovaj poprilicno bljedguillermo je napisao/la:Sta novinarski clanak uradi igracuNadam se da ce ovu krizu iskoristiti max radom na sebi i tehnici.
i dobi mirza minutazu ali ne uradi nista posebno i vratiše stvari na isto
e sada jokic je dobio slicnu priliku kako bi malone umirio fanove koji vide jokićev napad a zanemaruju odbranu i poslje prošle bljede partije sada je bio što kažeš brutalan
e sada vidječemo kako to ide protiv jakih centara i mogu slobodno reči ako se tu pokaže onda juki sljede po 5-10 minuta po meču, ali ponavljam juka je pokazao da može njegova statistika je veoma OK i kada mu istekne ugovor 2018 nači će on drugu ekipu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
jeli to ukupno ili samo za neki periodOtelo je napisao/la:
Ako sam ja dobro po statistici shvatio s Jokićem Denver prima šest poena više, a daje 20 više. Moguće je da nisam dobro skontao kako se računa defret i offreting.
ali opet statistika je kao bikini otkriva skoro sve sem onoga najvažnijeg
svi smo gledali kako skoro svaki centar sa iole boljom centarskom tehnikom unosi jokica u koš, dok to nije tako sa jusufom
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
http://milehighsports.com/nikola-jokic- ... him-dirty/
Denver mnoooogo bolje izgleda bez Nurkića (to i statistika potvrđuje) i sasvim je razumljivo zašto nije u prvom planu. Eh, ove minute na kapaljku su njegova greška, jer mora biti u potpunosti posvećen i podređen timu i željeti mu sve najbolje. Jedino tako se vraća povjerenje trenera. Nikako drukčije.
Denver mnoooogo bolje izgleda bez Nurkića (to i statistika potvrđuje) i sasvim je razumljivo zašto nije u prvom planu. Eh, ove minute na kapaljku su njegova greška, jer mora biti u potpunosti posvećen i podređen timu i željeti mu sve najbolje. Jedino tako se vraća povjerenje trenera. Nikako drukčije.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Overall ove sezone.nerminh74 je napisao/la:jeli to ukupno ili samo za neki periodOtelo je napisao/la:
Ako sam ja dobro po statistici shvatio s Jokićem Denver prima šest poena više, a daje 20 više. Moguće je da nisam dobro skontao kako se računa defret i offreting.
svi smo gledali kako skoro svaki centar sa iole boljom centarskom tehnikom unosi jokica u koš, dok to nije tako sa jusufom
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovaj list je potpuno podredjen Jokicu u tolikoj mjeri da je izlazio na naslovnici u trenutku kada je imao mizerne brojke na pocetku sezone.Monolog je napisao/la:http://milehighsports.com/nikola-jokic- ... him-dirty/
nerminh74 je napisao/la:jeli to ukupno ili samo za neki periodOtelo je napisao/la:
sve je to ok

ma Jukino u Denveru je gotovo, Jokic je njihov izbor za dugi niz godina, a gledajuci to u ovom trenutku, opravdan izbor, Jokic je trenutno bolji igrac, koji je uostalom bolji fit s ostalim igracima, a isto kao sto nas Juka, tako i Jokic ima potencijal koji treba ostvarit
samo je pitanje kada ce Juka iz Denvera, dal po isteku ugovora, il ce ga ubacit u neki trade, a mi, kao uostalom i sam Juka, mozemo se samo nadat da bude trejdovan u neku slabiju ekipu gdje ga centar nece zakucat za klupu, da bi mogao igrat i razvijat se
da se razumijemo, ne kazem da ce Juka od sada stalno biti van rotacije, vjerujem da ce on vratit minutazu, dal je to npr 10-15 min, nebitno, al njegova prica u Denveru se privodi kraju i sto prije ode, mislim da ce biti bolje za njega
samo je pitanje kada ce Juka iz Denvera, dal po isteku ugovora, il ce ga ubacit u neki trade, a mi, kao uostalom i sam Juka, mozemo se samo nadat da bude trejdovan u neku slabiju ekipu gdje ga centar nece zakucat za klupu, da bi mogao igrat i razvijat se
da se razumijemo, ne kazem da ce Juka od sada stalno biti van rotacije, vjerujem da ce on vratit minutazu, dal je to npr 10-15 min, nebitno, al njegova prica u Denveru se privodi kraju i sto prije ode, mislim da ce biti bolje za njega
Jest da je Jusuf imao problema s povredama i sve, ali on nikad nije ovako eksplodirao kao Jokić. Igra bolju odbranu, to je na strani Nurkića, ali ostalo je na strnai Jokića. Jednostavno, mislim da je lakše zamaskirati i nedostatke u odbrani i napraviti kvalitetnog defanzivnog igrača nego ofanzivnog. Čak je i Teletović prošle sezone igrao pristojnu odbranu.Chinaglia je napisao/la:ma Jukino u Denveru je gotovo, Jokic je njihov izbor za dugi niz godina, a gledajuci to u ovom trenutku, opravdan izbor, Jokic je trenutno bolji igrac, koji je uostalom bolji fit s ostalim igracima, a isto kao sto nas Juka, tako i Jokic ima potencijal koji treba ostvarit
A i bolji fit je Jokić, jedna asistencija mu je nedostajala za triple-double

On je mlad igrač i oscijalcije su normalne.. I on i Jokić. Nisu oni Dankan, Gasol pa da budu konstanta
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
sad nek trnovcic izjavi sljedece:
nurkic ce igrati za denver kada ostavke daju trener, sportski direktor i predsjednik kluba.
rekacija nurkica:
otisao u zagreb na proslavu nove godine i nikom se nije javio
rekacija trenera:

nurkic ce igrati za denver kada ostavke daju trener, sportski direktor i predsjednik kluba.
rekacija nurkica:
otisao u zagreb na proslavu nove godine i nikom se nije javio
rekacija trenera:

koliko ja znam, kada se igrac odmara jasno u zapisniku pise DNP - REST

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
On why Nurkic didn't play: "We have our rotation and the guys we're playing but they played small ball."
E'o resta se i večeras
Raspade se Denver još su Clipersi bez Grifina.
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 13 gostiju.