Pa I Maccabi Netanya je izbacio Zrinjskog 1:1 i 3:1. Najbolja 2 kluba su im mnogo, mnogo jača od naših najboljih, a ostali su mnogo jači od naših ostalih: Čelika, Veleža, Slobode, Zvijezde, Laktaša,...santos je napisao/la:procitaj jos jednom recenicu koju sam napisao,a ona se odnosila na jacinu liga jer neko iznad napisa da je njihova liga jaca 10 puta prema odnosu snaga Hapoela i Zeljeznicara ,njihova liga jeste jaca i imaju 2-3 ekipe koje odskacu kao sto je slucaj u Srbiji ili Hrvatskoj ali njihove lige nisu 10 puta kvalitetnijeGalion je napisao/la:1 Hapoel Tel Aviv 35 25 9 1 87 26 +61 49santos je napisao/la: Kad im je tako jaka liga kako im jedan tim ispade od konobara iz Irske ili kako Makabi izgubi od Mogrena
2 Maccabi Haifa 35 28 3 4 72 16 +56 49
3 Maccabi Tel Aviv 35 17 9 9 52 35 +17 34
4 Bnei Yehuda 35 14 11 10 43 34 +9 31
Ovo je njihova tablica u Play-offu. Pogledaj koliko Hapoel Tel Aviv i Maccabi Haifa odskaču od Maccabi Tel Aviva i Bnei Yehude. To je kao da Cibalijin neuspjeh od Cliftonvillea uspoređuješ sa Dinamom. Što se tiče Lausanne, mislim da je kvaliteta tu neđe sa nama iz sljedećeg razloga:
UEFA kup 2005./2006. - Basel-Široki 5:0
UEFA kup 2007./2008. - Basel-Sarajevo 6:0
Švicarski kup 2009./2010. - Basel-Lausanne 6:0
Također Hapoel je dobio Širokog 3:0 i 3:0, ukupno 6:0, a Želju 5:0 i 1:0. opet ukupno 6:0.
I Široki i Željo su isto prošli protiv Hapoela, A Sarajevo Široki i Lausanna (koja je tu neđe sa Borcem) isto prošli sa Baselom. Zaključak je da se svi jednako ''sramotimo'' i da su Željo, Sarajevo, Borac, Široki i Zrinjski umalo i ne trebamo se rugati jedni drugima.
po takvom poredjenju liga Srbije bi bila 20 puta bolja kada bi se gledao medjusobni susret Partizana i Zrinjskog
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
$ $ о ' " ", па ова & ? је најгора у ", $ је / $ & (а $ " ") " " " сан ", ?, " острва, ? " ?. " " ? (? у групну фазу) $ " $ - " $ 5 $ ". најгоре је % се ? " & $, а " " јасно % је & " % " не $ %, ? " 1000 пута / $ " ? појава $ $ & у ", па & " & $ се он " " за &. $ " је % - се ове сезоне ? " ' " $ $ " по " " за врх ?, па & не ' у " $ $ се & & /. & " је $ % је & " " " $ & " у " ? " % " тренутно $ $ $ $ у " ". за 7 $ & ", ове $ " % ".
Navijac ''zvezde'' nick mu rudarov a non stop visi na borcevoj temi.Vlado PD je napisao/la:pile87 je napisao/la:Rece navijac crvene zvjezde jel, takvi ko ti nam brukaju drzavu svakodnevno pa nikom nista.Vlado PD je napisao/la:Kad cete da shatite da imate pametnija posla, i da gledate u svoj tim jer ste obrukali drzavu primivsi 5 golova za 45 minuta i kad je trener Hapoela mora da govori svojim igracima dosta i nemoj te vise...
Ne nisam navijac nikakve Zvijezde neg najveceg kluba na balkanu a i sire i jedinog osvajaca sa ovih prostora Lige Sampiona kao i svjetskog sampiona Crvene Zvezde. A ako nije bruka primiti 5 komada za jedno poluvrijeme uz onakvu igru gdje ste mogli primiti bar jos 2 samo u prvom, onda ja stvarno ne znam sta je ta fudbalska bruka.
Grdne rane i z-avijaca.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Navijac ''zvezde'' nick mu rudarov a non stop visi na borcevoj temi.Vlado PD je napisao/la:pile87 je napisao/la: Rece navijac crvene zvjezde jel, takvi ko ti nam brukaju drzavu svakodnevno pa nikom nista.
Ne nisam navijac nikakve Zvijezde neg najveceg kluba na balkanu a i sire i jedinog osvajaca sa ovih prostora Lige Sampiona kao i svjetskog sampiona Crvene Zvezde. A ako nije bruka primiti 5 komada za jedno poluvrijeme uz onakvu igru gdje ste mogli primiti bar jos 2 samo u prvom, onda ja stvarno ne znam sta je ta fudbalska bruka.
Grdne rane i z-avijaca.![]()
Nisam nikakav navijac Rudara, neg sam samo simpatizer i covjek koji prati njihove utakmice,
svako ovde sebe naziva navijacem, a na domace ne idu redovno a kamoli gostovanja,
navijac jedino mogu reci da sam Zvezde jer tu sam u skladu sa mogucnostima poprilicno redovan.
A na Borcevoj temi mi je ovo 3 post zato nemoj da lupas gluposti jer ovde nikad ne pisem,
al naravno da me izbijaju ljubomorni nacionalisti koji dodju na temu da napisu ako Bog da Borac ce izgubiti itd,
jer ne mogu da smislim te internet huligane koji se ovde sire.
-
- Kontakt:
Realno BASEL I BESIKTAS su BARCELONA za Hapoel i Luisanu i Litex...
Vama sve najbolje ali budimo realni

ja sam gledao u živo i Basel i Bešiktaš i Hapoel, te pored toga gledao ih na streamovima mnogo puta po netu i mogu ti reć da je Bešiktaš bolji od njih, nije toliko, ali da su Hapoel i Basel umalo i da je možda čak i Hapoel mrvicu bolji.samosarajvo je napisao/la:Realno BASEL I BESIKTAS su BARCELONA za Hapoel i Luisanu i Litex...
ja te vooooolim ja te vooooolim ja te volim BORCE MOOOOOOOOOOOOJ 

Jel na Sredojevica mislisBorčevac je napisao/la:ja te vooooolim ja te vooooolim ja te volim BORCE MOOOOOOOOOOOOJ

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- drinin vuk
- Kontakt:
Lešinari hoćete li dolaziti u Zvornik i zna li se u kom broju???
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
-
- Kontakt:
trebalo bi nas doci dosta...zasad je prijavljeno 1700 ljudi znaci bice 3000drinin vuk je napisao/la:Lešinari hoćete li dolaziti u Zvornik i zna li se u kom broju???
TREĆI PUT ČASTIMO
- drinin vuk
- Kontakt:
Lešinari dobro vi nama došli.borac_sampion je napisao/la:trebalo bi nas doci dosta...zasad je prijavljeno 1700 ljudi znaci bice 3000drinin vuk je napisao/la:Lešinari hoćete li dolaziti u Zvornik i zna li se u kom broju???
A što se tiče broja,vjerujem da se šalite,msm da više od 100 vas neće moć doć,jer naš stadion je mali ,oko 3300 stolica i realno nikom nije u interesu da vas dodje više od 100.
Jbg takva je situacija,čak se pitam gdje je uprava predvidjela prostor za gostujuće navijače.
U svakom slučaju dobro došli u Zvornik. VZ
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
-
- Kontakt:
Ma salim se dobro znas da se ovde ne pise o Lesinarima nego smo mi svi simpatizeridrinin vuk je napisao/la:Lešinari dobro vi nama došli.borac_sampion je napisao/la:trebalo bi nas doci dosta...zasad je prijavljeno 1700 ljudi znaci bice 3000drinin vuk je napisao/la:Lešinari hoćete li dolaziti u Zvornik i zna li se u kom broju???
A što se tiče broja,vjerujem da se šalite,msm da više od 100 vas neće moć doć,jer naš stadion je mali ,oko 3300 stolica i realno nikom nije u interesu da vas dodje više od 100.
Jbg takva je situacija,čak se pitam gdje je uprava predvidjela prostor za gostujuće navijače.
U svakom slučaju dobro došli u Zvornik. VZ

TREĆI PUT ČASTIMO
Samo da napisem da je ova slaba uzasno losa Lozana u gostima pobijedila Renders 2:3.
a ko je taj RendersSrdjanBL je napisao/la:Samo da napisem da je ova slaba uzasno losa Lozana u gostima pobijedila Renders 2:3.
Before:

Now:

- I really love and appreciate to see how Borac invested some money in their EL qualifying campaigne, unlike Zrinjski Mostar, Siroki Brijeg, Zeljeznicar.. I'm actually pretty sad because they didn't make it to the 3rd round
..

Now:

- I really love and appreciate to see how Borac invested some money in their EL qualifying campaigne, unlike Zrinjski Mostar, Siroki Brijeg, Zeljeznicar.. I'm actually pretty sad because they didn't make it to the 3rd round

-
- Kontakt:
Cinjenica da je Lozana "svajcarski drugoligas" pobijelila u gostima danski prvoligas (Randers) sa 3-2 govori sama za sebe da je potcjenjivanje lozane zbog cinjice da je drugoligas bila greska svih onih koji su sa omalovazavanjem govorili o tom klubu, a posljedicno tome cijenili borac kao slabu ekipu
A s druge strane, sad ovaj nas rezultat s lozanom ( koju smo iskreno lako mogli i proci) govori da smo zaista jaka ekipa, koja takva kakva jeste (neuigrana) moze ravnopravno da se nosi sa evropskim prvoligasima
A s druge strane, sad ovaj nas rezultat s lozanom ( koju smo iskreno lako mogli i proci) govori da smo zaista jaka ekipa, koja takva kakva jeste (neuigrana) moze ravnopravno da se nosi sa evropskim prvoligasima
TREĆI PUT ČASTIMO !
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Vidjecemo vas sutra,ako dobijete Siroki posteno,onda vam niko ne moze oduzeti pravo da se nadate tituli,u suprotnom znaci da vam je ekipa nespremna i neuigrana, da ste lose odradili pripreme i u tom slucaju ce cak i Evropa biti misaona imenica za vas.
Ne trci pred rudu,sutra cemo svi vise znati da li je taj vas skup dobrih pojedinaca ujedno i tim.
Ne trci pred rudu,sutra cemo svi vise znati da li je taj vas skup dobrih pojedinaca ujedno i tim.
Po meni derbi prvenstva,dvije najbolje momčadi u državi,bit će jako bitno dobro startovati
Pod hitno dovesti g.CURGUZA za trenera a maricu pokazati kako najlakse da stigne do N.Sada,SrdjanBL je napisao/la:Samo da napisem da je ova slaba uzasno losa Lozana u gostima pobijedila Renders 2:3.
Izvini, brate, ali to gore je šuplja. Lozana se morala proći. Nisu oni drugoligaš u Engleskoj, Njemačkoj, Italiji ili Francuskoj pa da kažeš da su solidan tim. Oni su bili 10. (od 16.) u drugoj ligi Švicarske. Njihove prvoligaše (sem Basela) bismo trebali prolaziti, a ne od drugoligaša ispadati.borcev_navijac je napisao/la:Cinjenica da je Lozana "svajcarski drugoligas" pobijelila u gostima danski prvoligas (Randers) sa 3-2 govori sama za sebe da je potcjenjivanje lozane zbog cinjice da je drugoligas bila greska svih onih koji su sa omalovazavanjem govorili o tom klubu, a posljedicno tome cijenili borac kao slabu ekipu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.