FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

cena
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la cena » 24 jul 2010, 13:12

johnnyHZ je napisao/la:
blue1987 je napisao/la:znam sasvim dovoljno i ne treba mi neki nepismeni krelac da objašnjava kako i šta. nauči pravopis pa se onda javljaj ;) jbt na ovom forumu nema 10 razumnih i realnih osoba
pa normalno kad necitas i nepratis situaciju....mi,navijaci uopste nisamo trazili rezultat ove sezene neki senzacionalan... meni je dovoljno sto se tjeraju gamad iz kluba,sto igraci ne potpisuju na 1+1 ,sto se pripreme rade u sjajnim uslovima a ne ko proslih sezona,to seto svaki navijac zna sta se desava u klubu....sto se dug VRACA a ne gomila,to sto se sstadion dovodi u red,to sto imamo napokon godisnje karte,sto se publika pokusava vratiti na stadion......rezultati u zdravoj okolini sami do sebe dodju mozda ne ove godine,mozda ne i iduce .... ali kada klub NEBUDE u minusu ,kao sada,tek tada mozes pricati o rezultatu,jer rezultat je PROLAZAN,a dug ILI SE GOMILA ILI SE SMANJUJE ;)

jos jedna stvar,sve kontam,drago mi je sto je doslo par ovih sa strane igraca,koji nisu iz bih,oni bar nemaju mentalitet taj straha od gostujucih utakmice.....

Sve se slazem sa tobom,ali sta me je sinoc razocaralo u govoru gos.Blekica,a i mnoge druge navijace sa kojim sam pricao je kad ga na Hajatu pitaju do kada ce u klubu ostati ljudi u upravi za koje navijaci traze da napuste klub on poce jednostavno da muca ne zna sta da kaze,a to su Bajak,Alihodzic,Merdanovic grobari kluba.idea:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jul 2010, 13:19

Prvo i prvo nije zamucao nego je rekao konkretno sta i kako i to je do sada on ponavljao u svakom svom intervju ako vam je potrebno 5 puta da skontate sta hoce da kaze odna neznam,ti tim ljudima nemozes reci e hajd sad mrs ja sam dosao itd imas li dokaz da su te pokrali da su radili kontra nesto nelegalno itd,tako i njemu sutra neko moze doci i reci e slucaj Blekicu ti si lopov pokro si Sarajevo haj sad bjezi ja cu te zamjeniti i tako drugi ovome itd....ima tu neki posputak da bi jedni dobili nogu a drugi sjeli tu umjesto njih i tacno to je i rekao ovim redom da za takvo nesto treba vremena i u razgovoru sa navijacima mu je receno predsjednice polahko imate vremena ali rijesite ih se...

I to je jedno 135 puta ponovljeno i vracamo se u krug sa jednim te istim pitanjima,a svi te funckije se ne biraju tek tako,tim ljudima je dato da prezentuju sta mogu da urade(ako mogu) ako to ne prodje ti isti ljudi ce dobiti kartu u jednom smjeru,nije ni on budala da svoje pare daje da mu ih razbuju kojekakvi likovi

Ne sabotirajte gledajmo u jednom smjeru ne trazite dlaku u jajetu,nista nemoze preko noci pa ni ovo :arrow:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 24 jul 2010, 13:22

Nisam mogao vjerovati,a neznam kako je gos.Blekic to dozvolio da se Bajak oglasava u novinama uvezi tekme sa Celikom koji je to cinizam i ponizavanje HZ od covjeka zbog kojeg su Horde i polupale stadion trazile ostavku i jos par njih iz uprave,a oni i dalje sjede u foteljama i oglasavaju se u novinama,a gos.Blekic je i dobio podrsku jer je obecao da grobare izbace iz svetinje.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 24 jul 2010, 14:20

cena je napisao/la:Nisam mogao vjerovati,a neznam kako je gos.Blekic to dozvolio da se Bajak oglasava u novinama uvezi tekme sa Celikom koji je to cinizam i ponizavanje HZ od covjeka zbog kojeg su Horde i polupale stadion trazile ostavku i jos par njih iz uprave,a oni i dalje sjede u foteljama i oglasavaju se u novinama,a gos.Blekic je i dobio podrsku jer je obecao da grobare izbace iz svetinje.
Nemoze ga tako jednostavno izbaciti,sam je rekao da ce sve raditi po zakonu
Prvenstveno zvaljak mu mora podnjeti izvjestaj na svoj rad,drugo nemoze ga jednostavno izbaciti jer direktor se bira javnim konkursom

Za onog chesijevca:nek i dalje nastavi pratiti chelsa,nek nedolazi jednom u dva dana na nasu temu i baca neke gluposti
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 24 jul 2010, 14:22

Hairlija je napisao/la:
cena je napisao/la:Nisam mogao vjerovati,a neznam kako je gos.Blekic to dozvolio da se Bajak oglasava u novinama uvezi tekme sa Celikom koji je to cinizam i ponizavanje HZ od covjeka zbog kojeg su Horde i polupale stadion trazile ostavku i jos par njih iz uprave,a oni i dalje sjede u foteljama i oglasavaju se u novinama,a gos.Blekic je i dobio podrsku jer je obecao da grobare izbace iz svetinje.
Nemoze ga tako jednostavno izbaciti,sam je rekao da ce sve raditi po zakonu
Prvenstveno zvaljak mu mora podnjeti izvjestaj na svoj rad,drugo nemoze ga jednostavno izbaciti jer direktor se bira javnim konkursom

Za onog chesijevca:nek i dalje nastavi pratiti chelsa,nek nedolazi jednom u dva dana na nasu temu i baca neke gluposti

Ja ne mogu Zvajka nikako ,a pogotovo sto se oglasava u novinama ja se odmah izaspem je li neko ima stelu da ga negdje zaposlimo samo da ga ocima negledam.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 24 jul 2010, 14:25

JEl danas igramo ?

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 24 jul 2010, 14:28

Samo F.K.S !! je napisao/la:JEl danas igramo ?

Sa Iskrom.Bugojno mislim u 18,00 sati

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 24 jul 2010, 14:51

cena je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:JEl danas igramo ?

Sa Iskrom.Bugojno mislim u 18,00 sati
17:30 Sarajevo - Iskra (Bugojno)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jul 2010, 15:06

Drugi tim je poslan cini mi se na ovaj turnir,mislim da ni Mirza nije otisao nego da ih Dzeno vodi al ugl kolko znam da ce malo ko igrati od ovih koji su sad igrali protiv Olimpika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 24 jul 2010, 16:48

Ma eto neka se malo odmore nasi prvotimci,drugi tim sa Dzenom prosle sezone se odlicno pokazao tako da nesumnjam u njihovu borbenost
Rezultati nije u prvom planu ;)
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 24 jul 2010, 16:57

Hairlija je napisao/la:Ma eto neka se malo odmore nasi prvotimci,drugi tim sa Dzenom prosle sezone se odlicno pokazao tako da nesumnjam u njihovu borbenost
Rezultati nije u prvom planu ;)
Prosle sezone nismo imali drugi tim,Dzeno je vodio juniore.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jul 2010, 17:30

Kada vam je onaj turnir u Iranu,je li vec bio?Tamo su pravo dobre nagrade za ucesce.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 24 jul 2010, 17:37

Devil je napisao/la:Kada vam je onaj turnir u Iranu,je li vec bio?Tamo su pravo dobre nagrade za ucesce.
Prosao je nismo isli valjda skup put bio a mogli smo nista da ne osvojimo

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 24 jul 2010, 17:46

Devil je napisao/la:Kada vam je onaj turnir u Iranu,je li vec bio?Tamo su pravo dobre nagrade za ucesce.
Dug i naporan put samo nekoliko dana pred početak prvenstva :roll:
S tim da je na kraju ispalo da nam nije sve plaćeno i da učestvuju ozbiljne ekipe iz Irana i Turske, mada su nagrade bile odlične :)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

hordeezla
Kontakt:

Post Postao/la hordeezla » 24 jul 2010, 18:10

Zna li ko koliko igra Sarajevo sa Iskrom :?: :?: :?:

vladan85
Kontakt:

Post Postao/la vladan85 » 24 jul 2010, 18:14

Zasto se tolika buka digla oko odgadjanja utakmice,kada ste je vi prvi odgodili :?

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 24 jul 2010, 18:16

vladan85 je napisao/la:Zasto se tolika buka digla oko odgadjanja utakmice,kada ste je vi prvi odgodili :?
Utakmica 4 avgusta :!: :!: dosta vise oko toga

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 24 jul 2010, 18:24

Izvini al utakmica nije 04. Avgusta ..... ako nisi upoznat mi smo odbili taj termin odigravanja utakmice jer nama ne odgovara. Tako da je sada na vama da ponudite drugi termin ili zamjena domacinstva.

Pozz !!!
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 24 jul 2010, 18:29

Robovlasnik je napisao/la:Izvini al utakmica nije 04. Avgusta ..... ako nisi upoznat mi smo odbili taj termin odigravanja utakmice jer nama ne odgovara. Tako da je sada na vama da ponudite drugi termin ili zamjena domacinstva.

Pozz !!!

Samo bez-veze dizete tenzije i onako ce te izgubiti i vi to znate kad god se bude igralo.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 24 jul 2010, 18:31

Robovlasnik je napisao/la:Izvini al utakmica nije 04. Avgusta ..... ako nisi upoznat mi smo odbili taj termin odigravanja utakmice jer nama ne odgovara. Tako da je sada na vama da ponudite drugi termin ili zamjena domacinstva.

Pozz !!!
Smijes se kladiti u nepisanje na forumu 7 dana ako utakmica bude 4 avgusta :?:

Ako nebude onda ja nepisem 7 dana

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, amypitar, Beli98, bhfanatic14, Bing [Bot], Burberry46, HZbec, JavierBosnia, jurisicduska, plisek, Seipronto i 83 gosta.