Primijetio sam i Clutcha u zadnje vrijeme...od kloca na FIDu do nominacije za forumasa godine ovdje,nije loše
FORUMAŠ GODINE 2016 - Donnie Darko
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: FORUMAS GODINE (2016) - ANKETA
Ipak Feld među 8
Nažalost još uvijek nije dovoljno jak među forumskom masom da se ozbiljnije uključi u utrku za naslov.Donnia sam ostavio bez bodova u prvom krugu jer sam vidio da i bez mojih moze lagano u drugi.Tako da je odluka ovdje više nego laka.
Primijetio sam i Clutcha u zadnje vrijeme...od kloca na FIDu do nominacije za forumasa godine ovdje,nije loše
Donnie, i nije ni blizu.
CR masina bio.SiamoNoi je napisao/la:Primijetio sam i Clutcha u zadnje vrijeme...od kloca na FIDu do nominacije za forumasa godine ovdje,nije loše
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Za Gastona, jeste da je Skauzer al opet 
Effenberg treba odnijeti pobjedu za kanturinu godine
Re: FORUMAŠ GODINE (2016) - ANKETA
Kladionica uzima u hendikepu ovo! -20.5 hendikepa!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Neka malo, da se pokažu zubi premierligašima ovim.AA23 je napisao/la:Za Gastona, jeste da je Skauzer al opet
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- TobeYarabi
- Kontakt:
ne diraj lava dok spavagaston je napisao/la:Neka malo, da se pokažu zubi premierligašima ovim.AA23 je napisao/la:Za Gastona, jeste da je Skauzer al opet
Effenberg treba odnijeti pobjedu za kanturinu godine![]()
Doni, ali vidim ovaj Gaston vodi. Nadam se preokretu. Zeničani gdje vam je ponos? Podržite Donija
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Uvijek mi je bilo čudno kako se na presjeku glasova pojedini forumaši nađu na oba spiska i na onom za kantu godine i na onom za forumaša godine i to sa finim brojem glasova. Valjda su to dva antagonistička glasanja i takmčinja, ne možeš bit i kanta i dobar u isto vrijeme 
21. stoljeće, važno je da se priča o tebi. I loš glas je dobar glas.coelho41 je napisao/la:Uvijek mi je bilo čudno kako se na presjeku glasova pojedini forumaši nađu na oba spiska i na onom za kantu godine i na onom za forumaša godine i to sa finim brojem glasova. Valjda su to dva antagonistička glasanja i takmčinja, ne možeš bit i kanta i dobar u isto vrijeme
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Savršen odgovor od lika koji je na oba prosjekaKawhi je napisao/la:21. stoljeće, važno je da se priča o tebi. I loš glas je dobar glas.coelho41 je napisao/la:Uvijek mi je bilo čudno kako se na presjeku glasova pojedini forumaši nađu na oba spiska i na onom za kantu godine i na onom za forumaša godine i to sa finim brojem glasova. Valjda su to dva antagonistička glasanja i takmčinja, ne možeš bit i kanta i dobar u isto vrijeme
Ja sam se nadao da ću biti u finale obje titule, al moraću imati jaču kampanju sljedeće godine.coelho41 je napisao/la:Savršen odgovor od lika koji je na oba prosjekaKawhi je napisao/la:21. stoljeće, važno je da se priča o tebi. I loš glas je dobar glas.coelho41 je napisao/la:Uvijek mi je bilo čudno kako se na presjeku glasova pojedini forumaši nađu na oba spiska i na onom za kantu godine i na onom za forumaša godine i to sa finim brojem glasova. Valjda su to dva antagonistička glasanja i takmčinja, ne možeš bit i kanta i dobar u isto vrijemema joj razumijem ja to, ali onaj ne znam da može osoba imat podjednako i kvaliteta i nekvaliteta za obje tabele, a što se tiče promocije upravu si.
Virto je inače kralj toga. Prije par godina je uspio biti u top 8 ili 10 u oba izbora.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Feldmarchall je daleko najbolji forumas. Ne znam kako nema više glasova 
Znam ja, ali ako kazem dobit cu ban.jasmin10 je napisao/la:Feldmarchall je daleko najbolji forumas. Ne znam kako nema više glasova
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Topi se, topi 
S 25 na 9 razlike, bice ovo zanimljivo ispratiti
S 25 na 9 razlike, bice ovo zanimljivo ispratiti
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Okrenuli Gastonu leđa, kad su shvatili da ne može banovat 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ma kakno se gaston, ebga nije mala stvar kada se gotovo siguran trijumf preko noci istopi. 
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Uh ybt evo @Donnia na 6, ali uzima to @gaston sa 10 razlike minimum. 
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Morat će gaston jače zapet sa reklamiranjem sebe po forumu 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Slab marketing.Lillard je napisao/la:Morat će gaston jače zapet sa reklamiranjem sebe po forumu
Dex je napisao/la:.
Asteriks je napisao/la:.
Lillard je napisao/la:.
Koja skupina humorista na jednom mjestu.arelinho je napisao/la:.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.