Majkl je napisao/la:Pesimsti lljudi su opasni za drustvo. Ne samo u fadbalu nego u svemu. Kakav si bio 2007,8,9 mogu samo zamislit. Ubjedljivo najorganizovaniji klub u drzavi. U upravi spoj poslovnih ljudi i ljudi iz sporta. Ja ne znam samo sta vise ocekujes. Ne mozemo biti Real Madrid nikako. A ja se sad smijem kladiti s tobom da ce osvojiti bar jedan trofej ove godine i da cemo u Evropi napraviti dobar rezultat!zagorski je napisao/la:Ja sam ovdje izgleda jedini koji je pesimista po pitanju ovog makedonca. Mislim da ce njegov jedini doprinos biti u tome da postojece troskove svede na minimum,u administraciji prvenstveno i da prati i pokrpi sve rupe gdje eventualno 'curi' novac,kao i da redovne regularne troskove skrese.
Takode mislim da ce ove mjere stednje zahvatiti i sportski segment,mada neki ocekuju da budzet u tom dijelu bude veci ja cisto sumnjam. Jer Tan je i doveo kapitalistu da mu stedi pare,a ne da ih rasipa.
Ne mogu da vjerujem da si ti pesimista
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Nego hoćemo li mi dobit kakvog novog veznog igrača, sa većim mogućnostima od ovih trenutnih što imamo?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pirić ti je prvo pojačanje, još 4-5 top pojačanja očekujledesma je napisao/la:Nego hoćemo li mi dobit kakvog novog veznog igrača, sa većim mogućnostima od ovih trenutnih što imamo?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Veoma su male odstete za Ordagica i Veselinovica.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- TobeYarabi
- Kontakt:
jos 2, al da valjajuBenkara21 je napisao/la:Pirić ti je prvo pojačanje, još 4-5 top pojačanja očekujledesma je napisao/la:Nego hoćemo li mi dobit kakvog novog veznog igrača, sa većim mogućnostima od ovih trenutnih što imamo?
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sta znaci za nas top pojacanje? Igrac koji ima slobodne papire, i zadnju godinu je igrao ili malo ili nikako, a prije par sezona ostavio neki zapazen trag, pa je on top, jer igra u srbiji, albaniji, ali slicnim ligama.Benkara21 je napisao/la:Pirić ti je prvo pojačanje, još 4-5 top pojačanja očekujledesma je napisao/la:Nego hoćemo li mi dobit kakvog novog veznog igrača, sa većim mogućnostima od ovih trenutnih što imamo?
Top je za mene jedino igrac ala Jajalo. Ostalo se sve prinove.
Već sada moramo praviti kostur ekipe za Kup Šampiona.
Kada sa Čalom ponovo osvojimo titulu, po novom sistemu Evropskih takmičenja, dobro ćemo se naigrati u Evropi.
Valjda nas opet neće neka stativa zeznuti.
Kada sa Čalom ponovo osvojimo titulu, po novom sistemu Evropskih takmičenja, dobro ćemo se naigrati u Evropi.
Valjda nas opet neće neka stativa zeznuti.
Vjerujte mi braćo, ja sam poludio kakva su imena u opcijama, ženu sam otjer'o kod majke, obojio papagaja u bordo boju kakva me euforija safatala19FKS46 je napisao/la:Sta znaci za nas top pojacanje? Igrac koji ima slobodne papire, i zadnju godinu je igrao ili malo ili nikako, a prije par sezona ostavio neki zapazen trag, pa je on top, jer igra u srbiji, albaniji, ali slicnim ligama.Benkara21 je napisao/la:Pirić ti je prvo pojačanje, još 4-5 top pojačanja očekujledesma je napisao/la:Nego hoćemo li mi dobit kakvog novog veznog igrača, sa većim mogućnostima od ovih trenutnih što imamo?
Top je za mene jedino igrac ala Jajalo. Ostalo se sve prinove.
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Mustuluk, imamo insajdera 
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa hajde gukni nam golubeBenkara21 je napisao/la: Vjerujte mi braćo, ja sam poludio kakva su imena u opcijama, ženu sam otjer'o kod majke, obojio papagaja u bordo boju kakva me euforija safatala
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nemoj da guguce ziv bio.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Sta smo se insajderskih naslusali, ja ne vjerujem dok ne vidim da je neko potpisao.
Najavljivalo se uvijek sve i svasta, pa kurko...
Najavljivalo se uvijek sve i svasta, pa kurko...
meni Pirić ne predstavlja pojačanje, dečko ima problema s visokim loptama....ne bih dirao Pavlovića radi njega....druga je stvar koga je lakše prodat...ali valjda ne dovodimo igrače zbog prodaje...Benkara21 je napisao/la:Pirić ti je prvo pojačanje, još 4-5 top pojačanja očekujledesma je napisao/la:Nego hoćemo li mi dobit kakvog novog veznog igrača, sa većim mogućnostima od ovih trenutnih što imamo?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Molio bih lazne insajdere da ne bacaju bombe da se nebi poslije razocarali dok ne bude iz kluba haber nista nema
Piric, Ordagic i jos jedan dobar napadac, smatrao bih dobrim prelaznim rokom. Sve iznad toga, bila bi premija.
Naravno, uz to da Duljevic produzi ugovor. To nam je prioritet.
Naravno, uz to da Duljevic produzi ugovor. To nam je prioritet.
-
kraljlavova
- Kontakt:
Dobro vece vezite se polijecemo
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
auuuuu pa Stevo dragi zar ces im to uraditi. Menaf nas brat 
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 26 gostiju.