NK Zvijezda Gradačac

mmmirza
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la mmmirza » 23 jul 2010, 15:15

samuraj je napisao/la:Moze li neko sigurno potvrditi kad se igra utakmica sa Travnikom, subota (31.07.) ili nedjelja (01.08.)?

31.07.2010. u 17.30 h stadion banja ilidza

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 23 jul 2010, 15:15

Zvijezda uvijek igra subotom

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 23 jul 2010, 15:17

seven je napisao/la:Zvijezda uvijek igra subotom
ali ovam na portalu pise 1. august???
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 24 jul 2010, 11:28

bondich je napisao/la:
seven je napisao/la:plaho lijepo, složila se moćna mlada ekipa još da se potvrdi u prvenstvu, biće to na godinu mašina za mljevenje
i ja se nadam da ce ekipa bit brijantna...svi su se dobro uklopili,samo nerviraju me ovi sto pisu da se stadion sporo gradi kao npr da ce trava bit veca od ovi stubova sto se rade...koji debil neka on malo ulozi u stadion pa neka tada prica sta hoce recesja je i trebamo bit zadovoljni i ovim sto se radi svima nama bi bilio drago da to ide bolje,sve u svemu dobro je i ovo.i molim da se ti pojedinci glupih komentara zadrze za sebe,da ih ne navedem NACE SE ONI!!! 8-) VOLIM TE ZVIJEZDO
Zoves ljude debilima,jesi li ti sada sebe nasao medu istima,po tebi stadion danas treba da se zavrsi,hehe,otidi pogledaj,jos uvijek nisu ni osalovani stubovi,nerviraju te ovi sto pisu da se sporo gradi,a sama gradnja te ne nervira,i samo ti pises glupe komentare pa ih ti zadrzavaj za sebe :D :D :D

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 24 jul 2010, 11:33

Je li se igra danas utakmica i ako se igra gdje i ukoliko sati ?

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 24 jul 2010, 13:05

Bosanski zmaj je napisao/la:Je li se igra danas utakmica i ako se igra gdje i ukoliko sati ?

stadion se gradi polako al sigurno.zna li neko hoce li se postavljati dio stolica na novoj tribini do travnika ili ce se postavljati po zavrsetku radova

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 24 jul 2010, 13:15

u koliko su sati treninzi da malo dodjem...nisam vidio zvjezdase...jbt. ako nema i vise
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 24 jul 2010, 15:03

Danas u 17.30 na Banja Ilidži, Zvijezda igra protiv Radnika iz Bijeljine
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 24 jul 2010, 15:04

mmmirza je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Je li se igra danas utakmica i ako se igra gdje i ukoliko sati ?

stadion se gradi polako al sigurno.zna li neko hoce li se postavljati dio stolica na novoj tribini do travnika ili ce se postavljati po zavrsetku radova
Nece se stavljati,rok je produzen do polusezone,tako da nece zuriti ima fore do nove godine.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 24 jul 2010, 18:59

Trenutni rezultat Zvijezda-Radnik 0:2

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 24 jul 2010, 20:21

seven je napisao/la:Trenutni rezultat Zvijezda-Radnik 0:2
Završilo 3:2 za Zvijezdu. Radnik je jedna ozbiljna i jaka ekipa koja je to i demonstrirala i poslije primljenog drugog gola Zvijezda pravi pritisak i nakon pet minuta imala je 2:2 i tako se završilo prvo poluvrijeme. U drugom Zvijezda imala inicijativu što je krunisala golom iz penala. Sutra još jedna utakmica u Mionici protiv Bosne u 17.30h
Dragon Town

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 24 jul 2010, 21:29

Žbljohar je napisao/la:
mmmirza je napisao/la:

Nece se stavljati,rok je produzen do polusezone,tako da nece zuriti ima fore do nove godine.
De Zbljoharu ba odj**i :shock: pricas samo sranja. Kad bi neko poceo citati sve tvoje komentare od pocetka, mislio bi da si neki navijac Zelje ili sarajeva koji mrzi Zvijezdu itd.
Tribina bi trebala biti gotova to utakmice sa Travnikom.. a ta utakmica jos nije blizu :)
I prestani komentarisat te gluposti. nije bitno KAD ce se tribina zavrsiti nego DA LI ce se napraviti ;)

Bas si zbljohar jbt :roll:

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 24 jul 2010, 22:30

zvijezdica je napisao/la:
Žbljohar je napisao/la:
edo_malesak je napisao/la:izgleda da ce to na kraju ipak dobro ispast...nego jel napreduje stadion
Napreduje da ce ga trava prestici,hehe
Na tvoju žalost betonski radovi će biti gotovi do 25.07.2010. godine. :ugeek: :ugeek: :ugeek:

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 24 jul 2010, 22:37

theboss_RD07 je napisao/la:
Nece se stavljati,rok je produzen do polusezone,tako da nece zuriti ima fore do nove godine.[/quote]
De Zbljoharu ba odj**i :shock: pricas samo sranja. Kad bi neko poceo citati sve tvoje komentare od pocetka, mislio bi da si neki navijac Zelje ili sarajeva koji mrzi Zvijezdu itd.
Tribina bi trebala biti gotova to utakmice sa Travnikom.. a ta utakmica jos nije blizu :)
I prestani komentarisat te gluposti. nije bitno KAD ce se tribina zavrsiti nego DA LI ce se napraviti ;)

Bas si zbljohar jbt :roll:[/quote]
Pogledaj sta covijek pise,ja sam odgovorio da to nije moguce,to je sutrasnji datum,a on naziva mene debilom,napisem pravu informaciju da se stolice moraju staviti do polusezone sto je produzen rok i ide nam u prilog,ti se nesto bunis,pa stvarno ste glupi,ako hoces da vjerujes u neke lazi i nemoguce stvari,utakmica sa Travnikom je za 7 dana,mozda betonske i zavrse ako posluzi vrijeme,ali to je trebalo po nekima danas biti gotovo,vidim da si i neskolovan,ah, danas svako pise po ovome internetu,hehe cuj ja pisem sranja,procitaj sta mi je covjek napisao jeli on u pravu ili ja. :D :D :D

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 24 jul 2010, 22:46

Žbljohar je napisao/la:
theboss_RD07 je napisao/la:

Bas si zbljohar jbt :roll:[/quote]
Pogledaj sta covijek pise,ja sam odgovorio da to nije moguce,to je sutrasnji datum,a on naziva mene debilom,napisem pravu informaciju da se stolice moraju staviti do polusezone sto je produzen rok i ide nam u prilog,ti se nesto bunis,pa stvarno ste glupi,ako hoces da vjerujes u neke lazi i nemoguce stvari,utakmica sa Travnikom je za 7 dana,mozda betonske i zavrse ako posluzi vrijeme,ali to je trebalo po nekima danas biti gotovo,vidim da si i neskolovan,ah, danas svako pise po ovome internetu,hehe cuj ja pisem sranja,procitaj sta mi je covjek napisao jeli on u pravu ili ja. :D :D :D[/quote] Bas si Red Debil

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 jul 2010, 23:49

Uskoro i pravi internet portal o Nogometnom klubu "Zvijezda - Gradačac".
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 25 jul 2010, 14:34

daj boze da je vec jednom i naprave , vec sta cemo za radove na stadionu .evo sad i ova kisa handri

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 25 jul 2010, 19:45

kako je danas zvijezda odigrala s bosnom????????????????????
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 25 jul 2010, 19:57

3 : 2 za zvijezdu protiv bosne iz mionice 3 no coment lose posve lose jucer smo gubili 2:0 od radnika da bi na kraju preokrenuli na 3:2 za pobijednicki gol postigao hamza iz penala...losa igra zmajeva u dvije utakmice primili smo 4 gola od nizeligasa
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 25 jul 2010, 21:55

Ma sve je to OK,danas smo igrali utakmicu sa drugom postavom tako da je i ovaj rezultat dobar.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Progres i 2 gosta.