Dok se ne rastale pare od EuropeTaRgEt_ je napisao/la:Posto me @Sars prozivas da ti odgovorim drago mi je da su mu isplatili i da su Deling i Alic dali pare a uskoro i Nerko, vidjecemo dokle ce ta ljubav da traje zivjela Sloboda.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zlatan Nalić sin tuzlanski
ABD i mnogo duzeemirzlaTu je napisao/la:Dok se ne rastale pare od EuropeTaRgEt_ je napisao/la:Posto me @Sars prozivas da ti odgovorim drago mi je da su mu isplatili i da su Deling i Alic dali pare a uskoro i Nerko, vidjecemo dokle ce ta ljubav da traje zivjela Sloboda.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
neka ta ljubav traje tri, cetiri godine, kao i Azmirova, cisto da se ljudi ne prozivajuTaRgEt_ je napisao/la:Posto me @Sars prozivas da ti odgovorim drago mi je da su mu isplatili i da su Deling i Alic dali pare a uskoro i Nerko, vidjecemo dokle ce ta ljubav da traje zivjela Sloboda.
a poslije neka bude sta ce biti :kafa:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako god bilo i ko god bio trebamo teziti nekom idealnijem modelu u buducnosti, onome sto je Gratz pricao npr.
Iz tvojih usta u Bozije usi, pa neka i preko ledja sirotinje predsjednik nam uzmeChinaglia je napisao/la:neka ta ljubav traje tri, cetiri godine, kao i Azmirova, cisto da se ljudi ne prozivajuTaRgEt_ je napisao/la:Posto me @Sars prozivas da ti odgovorim drago mi je da su mu isplatili i da su Deling i Alic dali pare a uskoro i Nerko, vidjecemo dokle ce ta ljubav da traje zivjela Sloboda.
a poslije neka bude sta ce biti
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
hvala ti Azmire na parama od evrope, gle sta sve mozemo s njima
produzit ce se ugovori igracima, ici ce na pripreme, pa mini pripreme, pa ce bit i za marketing, svasta nesto
ima narednih 10 godina da trosimo pare od evrope za koju je najzasluzniji Azmir Husic
produzit ce se ugovori igracima, ici ce na pripreme, pa mini pripreme, pa ce bit i za marketing, svasta nesto
ima narednih 10 godina da trosimo pare od evrope za koju je najzasluzniji Azmir Husic
-
intercontinental
- Kontakt:
Fino je krenuo novi upravni odbor,mislim da su vaša prozivanja i šale neumjesne,sačekajmo kraj sezone pa ćemo vidjeti hoćemo li ih prozivati i nabijati nešto na nos ili ćemo im aplaudirati!
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
dze staragarda, sokiran sam da se nije oglasio povodom svega ovoga
dal je otisao neki igrac, dobio raskid ugovora, smorio bi boga ovdje pljujuci Senad & co
obzirom da i sutra slijedi produzavanje ugovora, tipujem da se ni tada nece javit
dal je otisao neki igrac, dobio raskid ugovora, smorio bi boga ovdje pljujuci Senad & co
obzirom da i sutra slijedi produzavanje ugovora, tipujem da se ni tada nece javit
-
intercontinental
- Kontakt:
Senad & co za sada obećavaju,nadam se da će uspjeti zadržati ovu ekipu na okupu,čak šta više i ne trebaju na pojačanja ukoliko ne bude odlazaka...U biti slabiji smo samo za tri kloca Džidića,Mehiidića i Karića,ostalo je sve više-manje ureduChinaglia je napisao/la:dze staragarda, sokiran sam da se nije oglasio povodom svega ovoga
u transu pjesma nek zagrmi
Mnogo puta i mnoge uprave su pocinjale ovako,puno price i obecanja a na kraju dugovi i zamalo gasenje 2013.
Velike stvari se iza brda valjaju ali posto na forumu necemo nista rjesiti da se ne smara sa istim temama.
Ocjenu cemo dati na ljeto.
Do tada,za mene najvaznija pitanja,stadion i reprogram.
A ukoliko se ne osvoji neki trofej sledece sezone tamam da drugi zavrse neka podnesu ostavke.
Trofeji se broje broje ih kar.ina klubovi poput Olimpica ili Leotara,Brotnja i ako ga ne uzmu sledece god ili na polusezoni bude los rezultat puno zaostsjemo dovidjenja ba,mrs.
Tolerancije imaju samo ovu polusezonu.
Velike stvari se iza brda valjaju ali posto na forumu necemo nista rjesiti da se ne smara sa istim temama.
Ocjenu cemo dati na ljeto.
Do tada,za mene najvaznija pitanja,stadion i reprogram.
A ukoliko se ne osvoji neki trofej sledece sezone tamam da drugi zavrse neka podnesu ostavke.
Trofeji se broje broje ih kar.ina klubovi poput Olimpica ili Leotara,Brotnja i ako ga ne uzmu sledece god ili na polusezoni bude los rezultat puno zaostsjemo dovidjenja ba,mrs.
Tolerancije imaju samo ovu polusezonu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
ne znam bas do kada odredjeni igraci imaju ugovor, al nadam se da ce sutra produzit sa Haretom, Skahom, Efendicem, Ericem i Grahovcem, to je realno, te da ce ponudit produzenje Ordagicu i Krpicu, a koliko je realno da oni produze, kao i Veseli, vidjeti cemo.. neka produze i Lazevskom, on je kao i odigrao nesto, Faticu i nisu morali, al ako Vlado vjeruje u njega, neka bude tako!
to je to sto se mene tice i produzenja ugovora, ostalima ne moraju, mozda sam zaboravio nekog kome bi vrijedilo produzit ugovor, al sada za sada, ovi mi padaju na pamet kao vrijedi produzenja ugovora
to je to sto se mene tice i produzenja ugovora, ostalima ne moraju, mozda sam zaboravio nekog kome bi vrijedilo produzit ugovor, al sada za sada, ovi mi padaju na pamet kao vrijedi produzenja ugovora
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta hoćeš od staregarde...ne bi ja trčao pred rudu...da sačekamo ipak malo...Chinaglia je napisao/la:dze staragarda, sokiran sam da se nije oglasio povodom svega ovoga
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
necu nista, samo bi lijepo bilo kada bi prokomentarisao ovo, da kazes da je to dobar potez i slicno
ne moras hvalit upravu, zabij joj, al isto tako ne moras ih stalno pljuvat, bezrazlozno
npr produzenje ugovora i ocuvanje ekipe za narednu sezonu je dobar potez :salut:
ne moras hvalit upravu, zabij joj, al isto tako ne moras ih stalno pljuvat, bezrazlozno
npr produzenje ugovora i ocuvanje ekipe za narednu sezonu je dobar potez :salut:
kad dobri igraci produzavaju ugovore je dobra stvar, znaci da vjeruju upravi ili da nemaju gdje drugo.
Cuo sam skoro da je jedan fudbaler rekao,nekad mi se cini da sam vise para oprostio nego sto sam zaradio. Malo ja zavalim cijenu, oni pristanu, posle me spuste ali sam u svakoj ekipi gdje sam igrao nesto oprastao.
Za pocetnu aktivnost odlicno ovo sad djeluje.
Medzutim da budem iskren mene ne zanima evropa nego mjere na smanjenju duga, regulisanje situacije sta je sponzorstvo a sta pozajmica, da ne bude posle godinu ili dvije da smo svakom od ovih u UO duzni po 3 miliona.
Cuo sam skoro da je jedan fudbaler rekao,nekad mi se cini da sam vise para oprostio nego sto sam zaradio. Malo ja zavalim cijenu, oni pristanu, posle me spuste ali sam u svakoj ekipi gdje sam igrao nesto oprastao.
Za pocetnu aktivnost odlicno ovo sad djeluje.
Medzutim da budem iskren mene ne zanima evropa nego mjere na smanjenju duga, regulisanje situacije sta je sponzorstvo a sta pozajmica, da ne bude posle godinu ili dvije da smo svakom od ovih u UO duzni po 3 miliona.
& $ ?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje i kad sam ja pljuvao bezrazložno... mrsko mi se sada objašnjavati... dobar je potez produženje ugovora sa ključnim igračima koji su nosioci igra i meni nije nikakav problem nešto pohvaliti od čega će klub imati koristi...da vidimo kako će to ići na duge staze jer svi kada dođu pršte od samopouzdanja a na kraju se ispostavi da mnogo zuje a malo meda daju..ipak,vidjet ćemo sve...opekli smo se milion puta...ocu svom više ne vjerujem dok ne vidim konkretno...Chinaglia je napisao/la:necu nista, samo bi lijepo bilo kada bi prokomentarisao ovo, da kazes da je to dobar potez i slicno
npr produzenje ugovora i ocuvanje ekipe za narednu sezonu je dobar potez
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Beduin
- Kontakt:
Pa sta je sa 60.000 eura od neke menadzerske agencije, samo otkupili prava da ga zastupaju a mi dobijemo neki djelic kolaca kad ga prodaju ili je samo jos jedna medijska patka bila?emirzlaTu je napisao/la:Nesto sam optimista da Krpa i Ordaga nece otici do kraja sezone
Neka nama i Veselog, da produzi ugovor, na proljece samo jos bolji moze biti pa onda ga se moze i prodati na kraju sezone.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
samo glup covjek ce ostati tamo gdje ga ne placaju, a pri tome moze otici negdje gdje ce biti placen, tako je i s nasim igracima, cim su ostali, znaci da vjeruju novom UO, vjerujte da bi svaki igrac koji produzi ugovor, mogao pronaci drugi klub u Premijer Ligi, il negdje u komsiluku
sto neko napisa, fino su krenuli, to je pozitivno, vidjeti cemo za dalje, sada samo da se nadamo da ce proci zakon sutra u parlamentu, ako prodje, eto svijetlih dana za Slobodu, uvjeren sam :salut:
sto neko napisa, fino su krenuli, to je pozitivno, vidjeti cemo za dalje, sada samo da se nadamo da ce proci zakon sutra u parlamentu, ako prodje, eto svijetlih dana za Slobodu, uvjeren sam :salut:
A sta ce biti sa naseg Robena Damira m.? Hoce li i njemu ponuditi ugovor?
& $ ?
toliko o odlasku najboljih igraca
a pojedini najvaljivali neko masovno osipanje kadra
kao sto uvijek govorim igraci su svaki vikend na tenisu, u vivi, vintoriusu, irishu....... sve zavisi sta ko voli.nema potrebe da se ustrucavate da ih pitate sta vas zanima
cuj neko u Zelju da ide
pa njihovi igraci se nama nude 
Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.