FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Mislim da svakoj ekipi na svijetu treba jedan pravi dm u ekipi, pa i nama. Po meni je Vidal idealan za to, ako vec Javi igra na cb. Vidal ima dobru kretnju, ne boji se duela, voli i povuci loptu naprijed, kompletan veznjak. Bolje bi se snasao nego sad sto igra desno/lijevo. Mislim da nema kreacije da igra ovako, bar prema naprijed.
Uz Thiaga, treca opcija je omladinac (Kimmich ili Renato).
Mada, stvarno me zivcira ovo oko Müllera, ne moze on igrati desno, i bezze gubimo ucinak jednog igraca u ekipi...
Uz Thiaga, treca opcija je omladinac (Kimmich ili Renato).
Mada, stvarno me zivcira ovo oko Müllera, ne moze on igrati desno, i bezze gubimo ucinak jednog igraca u ekipi...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Broj Nijemaca u ekipi je sve manji te iz tog razloga smatram da je dovodjenje Rudya i Sulea vrlo prihvatlji potez.
Rudy je polivalentan, iskusan igrac, Njemacki reprezentativac i kapiten Hoffe te dolazi zabadava, pa i ako flopa nije neka steta, no ako se pokaze kao pravi potez uvijek se moze unovciti.
Nesto slicno smo imali sa Rodeom.
Sve se vise ganjaju besplatni igraci i to je za mene potez vrijedan pohvale, jer imas malu mogucnost za gubitkom a veliku da se okitis zlatom.
Sule je druga prica, on je zamjena za Trubu koji je ocito svoje odsvirao ili se pak planira njegova posudba.
Ne bi me cudilo da na ljeto zaganjamo Gnabrya, Brandta ili Draxlera i to upravo zbog toga sto su Nijemci.
Ulli je kreator svega!
Rudy je polivalentan, iskusan igrac, Njemacki reprezentativac i kapiten Hoffe te dolazi zabadava, pa i ako flopa nije neka steta, no ako se pokaze kao pravi potez uvijek se moze unovciti.
Nesto slicno smo imali sa Rodeom.
Sve se vise ganjaju besplatni igraci i to je za mene potez vrijedan pohvale, jer imas malu mogucnost za gubitkom a veliku da se okitis zlatom.
Sule je druga prica, on je zamjena za Trubu koji je ocito svoje odsvirao ili se pak planira njegova posudba.
Ne bi me cudilo da na ljeto zaganjamo Gnabrya, Brandta ili Draxlera i to upravo zbog toga sto su Nijemci.
Ulli je kreator svega!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bajern nikad, nikad ne bi trebao da kospicari na igracima, pogotovo ako su to tipa Rudyja. Slazem se, neka ga, bice dobar bekap ali nikad ne bi trebali gledati kako da se usicari ako igrac flopa, prije svega trebalo bi se gledati ono sto taj igrac moze donijeti novo i koju kvalitetu Bajernu. Sto se tice kljuca nacionalnosti u ekipi nek dovedu eskime, pigmejce, indijce samo nek podignu kvalitet ekipe sto je vise moguce.
-
schickeria
- Kontakt:
Bas razmisljam zadnjih par dana u vezi ova dva transfera.sljivo je napisao/la:Igrat ce Rudy, ako nista, vec se prave paralele sa Alonsom
Sule apsolutno podrzavam.Radi se o jednom od najvecih stoperskih talenata na svijetu ,ima tek 21 godinu i predstavlja perspektivu za klub i nije preskup.Imamo hummelsa i boatenga koji su skloni povredama kao i martinez dok je badstuber u posebnim problemima tako da je ovaj transfer super za klub.Ne razumijem samog igraca jer je tek u razvojnoj fazi svoje karijere i malo je nelogicno da dolazi u klub gdje nece biti u prvih 11 ali njegova stvar,ocito smo jos uvijek magnet za sve njemacke igrace pod bilo koju cijenu
Sto se tice rudya ,iskreno ne mogu razumijeti transfer osim pojacavanja klupe i prosirivanja kadra.Radi se o veznom igracu kojemu je veci forte agresija i defenziva nego kreacija i drzanje ritma vlastite momcadi u posjedu.Znaci nije zamjena za alonsa!!!!!Opet ako carlo zeli forsirati 4-3-3 onda mora imati zamjenu za svakog veznjaka sto znaci ukupno sest veznaka u kadru.Klub na raspolaganju ima thiaga,vidala,kimmicha,sancheza (alonsa ?)i sada rudya sto znaci da se otvara prostor za jos jednog veznjaka ako alonso ode.Rudy moze posluziti kao i desni bek ali vec je produzen ugovor sa rafinhom kao backup desnim bekom pa nam ne trebaju dva rezervna desna bocna.Vjerovatno ce se ici po pravo rjesenje ako se lahm ostavi nogometa ili ce se ostati sa kapetanom i rafinjom na beku ako se ne odluci na prekid.
-
schickeria
- Kontakt:
znas i sam kako klub razmislja ,pogotovo kad je Ullinator ponovno na celusljivo je napisao/la:Bajern nikad, nikad ne bi trebao da kospicari na igracima, pogotovo ako su to tipa Rudyja. Slazem se, neka ga, bice dobar bekap ali nikad ne bi trebali gledati kako da se usicari ako igrac flopa, prije svega trebalo bi se gledati ono sto taj igrac moze donijeti novo i koju kvalitetu Bajernu. Sto se tice kljuca nacionalnosti u ekipi nek dovedu eskime, pigmejce, indijce samo nek podignu kvalitet ekipe sto je vise moguce.
Citam da je jedan od prinarnijih kriterija za dovodjenje Rudija to sto on nema problema sa povredama i pitam se zar smo toliko istraumatizirani povredama da sad one uticu i na bitne odluke sto se tice igrackog kadra. Ne treba pretjerivati i treba donositi odluke glede ukupno igracke kvalitete, fizicke spreme, psihe i ponasanja na terenu i van njega i finansijske isplativosti.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Šta ste zapjenili toliko oko Rudya, pa očigledno je doveden samo u svojstvu igrača za rotaciju. A također može mijenjati Lahma i Rafinhu na desnom beku jer niti jedan nije u cvijetu mladosti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nevjerovatno je da se diže tolika buka oko igrača koji je džaba doveden. Pa sa takvima je najlakše, ne očekuješ ništa, ne očekuje ni on ništa. Ako ti izleti bolja prilika, iskoristiš je i zahvališ mu se i svi sretni i zadovoljni. Opet, ovdje je predstavljen kao da nije dobar ni za PLBiH. O čemu se tu radi? Sasvim solidan backup i igrač koji zasigurno može uskočiti po potrebi. Niko vam ne može udovoljiti, čitavu sezonu se trubi kako treba širi roster, kako trebaju zamjene za neke igrače(a pored Lewe, najviše se spominjala zamjena za Lahma i Xabijeva starost) i kad se to obezbjedi, i to džaba, diže se dodatna buka....
Dajte momku šansu, svakako se ne planira za duži period, u to sam siguran, a može popuniti taj tranzicijski period između Lahma/Alonsa i nekog novog "superstara". Kao da se takvi igrači rađaju svakodnevno pa se lako nađu, tako se ponašate.
Dajte momku šansu, svakako se ne planira za duži period, u to sam siguran, a može popuniti taj tranzicijski period između Lahma/Alonsa i nekog novog "superstara". Kao da se takvi igrači rađaju svakodnevno pa se lako nađu, tako se ponašate.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Panj ko Rode i Kirhof, al eto, da je sranje dzaba je. Ako dodje Verratti i Alonso produzi igrat ce jedno 20min po polusezoni.
Samo da sutra RB sredimo i da se odvojimo na tabeli..a sule je predobar igrac, veliki talenat nek bude rezerva humelsu i boatengu ionako se cesto povrijedjeni..
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Vidal je izabran za sportistu godine u Čileu 
Na današnji dan prije tačnu godinu dana je objavljena vijest da je Carlos popisao za Bayern
Na današnji dan prije tačnu godinu dana je objavljena vijest da je Carlos popisao za Bayern
Sent from my Philips Smart TV.
-
schickeria
- Kontakt:
Danas se u momcad vracaju lahm i robben i to najvjerovatnije od samog starta utakmice.Carlo je najavio da nece nista drasticno mijenjati te da nije vazno igra li se 4-3-3 ili 4-2-3-1 nego da momcad drzi balans u igri.
Leipzig igra visoki pressing na zadnju liniju sto je nama stvaralo određene probleme u dosadasnjem dijelu prvenstva i gotovo svaka ekipa koja bi se usudila da nas napadne bi nam pravila velike probleme
Meni kao rjesenje se cini kopija nacina igre i formacije iz utakmice sa atleticom u munchenu.Tada smo imali sancheza i vidala koji su mogli odgovoriti na agresiju protivnika te thiaga koji je sam po sebi otporan na pressing.
Leipzig ima cijelu sezonu problema sa ozljedom desnog bocnog klostermana i tu se krpaju sa veznim i stoperima te im sada lako moguce nece igrati ni halstenberg na lijevoj strani pa bi se tu moglo dosta napraviti sa robbenom i costom(ne daj boze opet mullera na desnom krilu.....)
Leipzig igra visoki pressing na zadnju liniju sto je nama stvaralo određene probleme u dosadasnjem dijelu prvenstva i gotovo svaka ekipa koja bi se usudila da nas napadne bi nam pravila velike probleme
Meni kao rjesenje se cini kopija nacina igre i formacije iz utakmice sa atleticom u munchenu.Tada smo imali sancheza i vidala koji su mogli odgovoriti na agresiju protivnika te thiaga koji je sam po sebi otporan na pressing.
Leipzig ima cijelu sezonu problema sa ozljedom desnog bocnog klostermana i tu se krpaju sa veznim i stoperima te im sada lako moguce nece igrati ni halstenberg na lijevoj strani pa bi se tu moglo dosta napraviti sa robbenom i costom(ne daj boze opet mullera na desnom krilu.....)
- Bayern@heart
- Kontakt:
Green odlazi u Stuttgart u januaru. Sretno mu bilo
Očekujem nekog napadača u januaru
Večeras konzerve probušit i lagano na zimsku pauzu na čelu bundeske
Očekujem nekog napadača u januaru
Večeras konzerve probušit i lagano na zimsku pauzu na čelu bundeske
neuer-lam,humels,martinez,alaba-vidal,sancez-roben,tiago,costa-lewandovski i konzervama 3 ne gine smio bi glavu dat
joj hamo vidi mu glave
Re: RE: Re: FC Bayern München
Ne znam da li si vidio postavu.robben je napisao/la:neuer-lam,humels,martinez,alaba-vidal,sancez-roben,tiago,costa-lewandovski i konzervama 3 ne gine smio bi glavu dat
Vidal..Alonso...Tiago
Miler...Lewa...Costa
Sranje...
Sent from my E6533 using Tapatalk
Mia San Mia
Re: RE: Re: FC Bayern München
Postava još nije "vani", a ruku na srce imali smo dobrih tekmi i sa 4-3-3 (pogotovo ono drugo pol. protiv Hofenhajma)R32 je napisao/la:Ne znam da li si vidio postavu.robben je napisao/la:neuer-lam,humels,martinez,alaba-vidal,sancez-roben,tiago,costa-lewandovski i konzervama 3 ne gine smio bi glavu dat
-
Bundesliga
- Kontakt:
Green potpisao za Stuttgart. Veliki gubitak 
Jesmo l dobili šta love?Bundesliga je napisao/la:Green potpisao za Stuttgart. Veliki gubitak
Znam da nisu, nego pretpostavka. Ali tako ce vjerovatno biti,a nadam se da nece 
Mia San Mia
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ne piše ništa o tome, mada vjerovatno je Bayern dobio nešto sitno jer je imao važeći ugovor do 30 juna 2017.sljivo je napisao/la:Jesmo l dobili šta love?
Sa Stuttgartom potpisao do 2019 tako da vjerovatno je tu bilo nekakve crkavice.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 4 gosta.