NHL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NHL
Zezam se, drago mi je da neko "novi" iskoči. Dosta mi je više Čikaga, Pitsburga, Bostona i sličnih. Detroit je napokon ohladio. Očekujem Ojlerse da uđu u PO; dosta je više prvih pikova.
Što se tiče Sensa opet nema konstante. Ide serija deset dobrih rezultata onda blekaut 4-5 tekmi, pa opet 10 prosječni,h pa onda serija dobrih i sve tako ukrug. Evo već nekoliko sezona. Sad smo na 39p/32ut, ovim tempom možemo preći 95p koliko je, mislim, dovoljno za PO, ali imamo malo više gostovanja - biće guravo.
Tu je to negdje bgm sto kazes guravo ce biti..
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
neznam nesto nisam optimistican ove godine sto se tice Hawka valjda jer smo podmladili ekipu i pnda ove povrede gdje smo imali nekoliko igraca out Toews na nest duzi period , ali treba odat momcima priznanje za dosadasnji tok sezone i ovi mladi igraci su pokazali kako dobro draftamo i tradujemo za dobre mlade igrace.. dok ovi ljudi vode Hawkse uvjek ce mo biti glavni kandidati za cup ... mi sve mladji i mladji i igramo dobro... moze se i kup uzeti .. na pocektu sezone smo se patili sa tim penalima glupim gdje smo gubili pravo je bilo cudno gledat da svaku utakmicu primas 3 4 PP gola
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jagr se izjednalio sa Messierom, na drugom mjestu svih vremena po poenima 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- branimir85
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Jagr se izjednalio sa Messierom, na drugom mjestu svih vremena po poenima

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Legenda ovog sporta - sjećam se, kad sam prvi put čuo za ovaj sport Jagr je igrao. Inače, tad nekad, moj idol je bio Joe Sakic.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Chicago je bio doljnji jedno vrijeme cak i sa Amonteom u ekipi , ali su draftali odlicno i kao jedna mlada ekipa dominiraju ..i trebaju da dominiraju jer evo jos su sve mladji i mladji ..ko je kriv drugim sto ne znaju napraviti ekipu..Blackhawksi su jedna od rijetkih ekipa koja je uzimala cupove a da nije morala proci salary cup...St Louis ima odlicnu ekipu, ali nece nas preskociti sve dok ne predju salary cup, a i drugi bogami ce morat to je takosljivo je napisao/la:Zezam se, drago mi je da neko "novi" iskoči. Dosta mi je više Čikaga, Pitsburga, Bostona i sličnih. Detroit je napokon ohladio. Očekujem Ojlerse da uđu u PO; dosta je više prvih pikova.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
A sto se tice ovih sto ne najuspešniji i treba im 16 prvih pickova i koliko su ih još morali i trade top pickova jer nikad nisu uspjeli napraviti ekipu Edmonton,Toronto i slicni ...sta ih žalite kad ljudi ne umiju ..do sad su trebali napraviti nešto davno
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Žao mi kanadskih timova jer postaju dno lige i što (tada ne mogu da) daju veće emocije i energiju takmičenju. Naravno da loše rade, a plus imaju velikog neprijatelja u US tržištu. Većina igrača kad bira tim bira tim sa us marketa. Kanadski timovi imaju jake prve linije, ali nemaju jakih 20 igrača, upravo zbog tog razloga i zbog razloga što nisu veliki spenderi. Loš posao se vidi i u politici kojoj vode, Vankuver bazirao tim na braći Sedin, otišli u finale i to je to, Ojlersi vječno ganjaju prospekte i misle praviti rezultate sa istim, Toronto je izgubljen odavno, Montreal bazira uspjehe na golmanu i kad se povrijedi(o) raspad sistema, Ottawa nema snagu, pokušavamo nešto sa rebildingom i mlađim, ali to sporo ide, Calgary slično a Jetsi nemaju love pa onda i oni pokušavaju nešto izmajmunisati preko prosječnih igrača i mleadosti.SaltCityAttack je napisao/la:A sto se tice ovih sto ne najuspešniji i treba im 16 prvih pickova i koliko su ih još morali i trade top pickova jer nikad nisu uspjeli napraviti ekipu Edmonton,Toronto i slicni ...sta ih žalite kad ljudi ne umiju ..do sad su trebali napraviti nešto davno
sljivo je napisao/la:Žao mi kanadskih timova jer postaju dno lige i što (tada ne mogu da) daju veće emocije i energiju takmičenju. Naravno da loše rade, a plus imaju velikog neprijatelja u US tržištu. Većina igrača kad bira tim bira tim sa us marketa. Kanadski timovi imaju jake prve linije, ali nemaju jakih 20 igrača, upravo zbog tog razloga i zbog razloga što nisu veliki spenderi. Loš posao se vidi i u politici kojoj vode, Vankuver bazirao tim na braći Sedin, otišli u finale i to je to, Ojlersi vječno ganjaju prospekte i misle praviti rezultate sa istim, Toronto je izgubljen odavno, Montreal bazira uspjehe na golmanu i kad se povrijedi(o) raspad sistema, Ottawa nema snagu, pokušavamo nešto sa rebildingom i mlađim, ali to sporo ide, Calgary slično a Jetsi nemaju love pa onda i oni pokušavaju nešto izmajmunisati preko prosječnih igrača i mleadosti.SaltCityAttack je napisao/la:A sto se tice ovih sto ne najuspešniji i treba im 16 prvih pickova i koliko su ih još morali i trade top pickova jer nikad nisu uspjeli napraviti ekipu Edmonton,Toronto i slicni ...sta ih žalite kad ljudi ne umiju ..do sad su trebali napraviti nešto davno
´ne znam jesi li ikad bio u Edmontonu

Nema njih već 20 godina nigdje, a prošle godine kulminacija sa 0 PO ekipa.
sljivo je napisao/la:Nema njih već 20 godina nigdje, a prošle godine kulminacija sa 0 PO ekipa.
bolje receno dodu do finala,pa izgube.Prosle ih nije bilo,bice ih ove godine.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sljivo je napisao/la:Žao mi kanadskih timova jer postaju dno lige i što (tada ne mogu da) daju veće emocije i energiju takmičenju. Naravno da loše rade, a plus imaju velikog neprijatelja u US tržištu. Većina igrača kad bira tim bira tim sa us marketa. Kanadski timovi imaju jake prve linije, ali nemaju jakih 20 igrača, upravo zbog tog razloga i zbog razloga što nisu veliki spenderi. Loš posao se vidi i u politici kojoj vode, Vankuver bazirao tim na braći Sedin, otišli u finale i to je to, Ojlersi vječno ganjaju prospekte i misle praviti rezultate sa istim, Toronto je izgubljen odavno, Montreal bazira uspjehe na golmanu i kad se povrijedi(o) raspad sistema, Ottawa nema snagu, pokušavamo nešto sa rebildingom i mlađim, ali to sporo ide, Calgary slično a Jetsi nemaju love pa onda i oni pokušavaju nešto izmajmunisati preko prosječnih igrača i mleadosti.SaltCityAttack je napisao/la:A sto se tice ovih sto ne najuspešniji i treba im 16 prvih pickova i koliko su ih još morali i trade top pickova jer nikad nisu uspjeli napraviti ekipu Edmonton,Toronto i slicni ...sta ih žalite kad ljudi ne umiju ..do sad su trebali napraviti nešto davno
pazi da se razumijemo nist licno protiv Canadskih ekipa i ja bi zelio da odskoce ponovo to ligi treba svakako ... ali nikako mi nije jasno kako ljudi nakon ovoliko pickova nisu uspjeli napraviti ekipu koja ce barem konstantno bit u playoffu .. osim Montreala ljudi su tu uvjek dosta jaki zadnjih godina... Vancouver takodjer je bio dugi niz godina dobar sad su malo spali..Monteal,Ottawa za sad odlicno igraju , Edmonton bolji dosta nego ranih sezona i svakako da mi je drago ..vrijeme je imali su puno pickova i nidu do sad iskoristili..neke su cak top pickove i tradovali jer nikad nisu uspjeli napraviti ekipu.. zbog toga sam se nadovezao i rekao ko im je kriv imali su pickove mogli u izgraditi ekipu kao Blackhawksi sto su , koji je jos uvjek grade sa mladim igracima
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
evo napokon i ovaj Columbus proigrao 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
9 u nizu pao i montreal...slijede rangersi..WILD!!!!
-
- Kontakt:
Zivim u Edmontonu 21 godinu naravno da rjetko ko zeli da igra ovde kad smo na kraj svijeta..... I ovi prije sto su igrali najvise su odlazili sto je grad daleko od drugih NHL gradova....lumani je napisao/la:sljivo je napisao/la:Žao mi kanadskih timova jer postaju dno lige i što (tada ne mogu da) daju veće emocije i energiju takmičenju. Naravno da loše rade, a plus imaju velikog neprijatelja u US tržištu. Većina igrača kad bira tim bira tim sa us marketa. Kanadski timovi imaju jake prve linije, ali nemaju jakih 20 igrača, upravo zbog tog razloga i zbog razloga što nisu veliki spenderi. Loš posao se vidi i u politici kojoj vode, Vankuver bazirao tim na braći Sedin, otišli u finale i to je to, Ojlersi vječno ganjaju prospekte i misle praviti rezultate sa istim, Toronto je izgubljen odavno, Montreal bazira uspjehe na golmanu i kad se povrijedi(o) raspad sistema, Ottawa nema snagu, pokušavamo nešto sa rebildingom i mlađim, ali to sporo ide, Calgary slično a Jetsi nemaju love pa onda i oni pokušavaju nešto izmajmunisati preko prosječnih igrača i mleadosti.SaltCityAttack je napisao/la:A sto se tice ovih sto ne najuspešniji i treba im 16 prvih pickova i koliko su ih još morali i trade top pickova jer nikad nisu uspjeli napraviti ekipu Edmonton,Toronto i slicni ...sta ih žalite kad ljudi ne umiju ..do sad su trebali napraviti nešto davno
´ne znam jesi li ikad bio u Edmontonuako jesi onda znas zasto igraci ne zele da igraju tamo
Montreal,VC,Ottawa su godinama u samom vrhu tako da.....
10 u nizu pali su rangersi...WILD!!!!!!
@brzonogi,
Nije kraj svijeta,ali je zima brate.Sjecam izjave onog jednog Rusa koji je igrao za Oilerse plakao od muke pored silnih miliona.
Nije kraj svijeta,ali je zima brate.Sjecam izjave onog jednog Rusa koji je igrao za Oilerse plakao od muke pored silnih miliona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.