Biće prilike da upoznamo ja Franta ti Jacka... Pa ćemo da vidimo..MortemHz je napisao/la:Nisam ali sam ko vidio mozda 2-3 puta njegovo ime negdje..DANTES je napisao/la:Nisam imao zadovoljstvo. Jesi ti upoznao Jacka?MortemHz je napisao/la: Nisi ti Frantu upoznao.
KANTA GODINE 2016 - High&Virtu4l
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE (2016) - ANKETA
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sta je, Dantesicu, sto si se ovako raspisao, koju god temu ugledam, tvoj zadnji post 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Opet sam jeo puno slatkišaMokes je napisao/la:Sta je, Dantesicu, sto si se ovako raspisao, koju god temu ugledam, tvoj zadnji post
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Neutral se mudro odlucio povuc kad se treba za dres slikat.Virtural pak nema srama.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Virtu4l i High ko pile i solinas prosle godine 
31:31
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Hahahahahahahahaha bice guravo..
Konacno ce High dobiti nagradu za svoj doprinos modernoj BH Književnosti, manje nije ni zaslužioMortemHz je napisao/la:Virtu4l i High ko pile i solinas prosle godine
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
37:37
Ponavlja se..
Ponavlja se..
Vječiti a Neutral ih u stopu, prati, Slobodasima se ne da, ponovo gubimo finaleThetraphak1921 je napisao/la:37:37
Ponavlja se..
Nullius in verba
Frantova neaktivnost zadnjih mjeseci ga je kostala, sredinom godine je bio izraziti favorit za ovu prestiznu titulu, a sad bi bila steta ako je knjizevnik ne uzmeHeller je napisao/la:Vječiti a Neutral ih u stopu, prati, Slobodasima se ne da, ponovo gubimo finaleThetraphak1921 je napisao/la:37:37
Ponavlja se..
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
irfo je napisao/la:Frantova neaktivnost zadnjih mjeseci ga je kostala, sredinom godine je bio izraziti favorit za ovu prestiznu titulu, a sad bi bila steta ako je knjizevnik ne uzmeHeller je napisao/la:Vječiti a Neutral ih u stopu, prati, Slobodasima se ne da, ponovo gubimo finaleThetraphak1921 je napisao/la:37:37
Ponavlja se..
High je napisao/la:Lektura i korektura romana imam više nego ti slova u nicku, a nedavno sam završio i svoj roman, prvjenac. Inače sam profesor, drago mi je što smo se upoznali. Bujrum i ti šarni koju.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:High svoje impresivno poznavanje knjizevnosti moze jedino na forumu prezentovati. Inace je medju prvima na birou.
Sve će to sad da kruniše zlatnom kantom.
Nullius in verba
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vala on je meni puno gori od Virtuala i High-a. Virtual zna trolati dok High ima svoje izraze koje neke nerviraju, ja vjerujem.irfo je napisao/la:Frantova neaktivnost zadnjih mjeseci ga je kostala, sredinom godine je bio izraziti favorit za ovu prestiznu titulu, a sad bi bila steta ako je knjizevnik ne uzmeHeller je napisao/la:Vječiti a Neutral ih u stopu, prati, Slobodasima se ne da, ponovo gubimo finaleThetraphak1921 je napisao/la:37:37
Ponavlja se..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Thetraphak1921 je napisao/la:37:37
Ponavlja se..

Franto da je nastavio biti aktivan na prepucavanjima, ova utrka bi bila za njega "landslide", ali forma mu je kratko trajala, dok sa druge strane high cijelu sezonu u zavidnoj formi, apolutno zasluzio krunisat je ovom titulomMortemHz je napisao/la:
Vala on je meni puno gori od Virtuala i High-a. Virtual zna trolati dok High ima svoje izraze koje neke nerviraju, ja vjerujem.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne bi ja volio da neki od njih osvoji, nisu to losi momci. Pa uporedi njih i recimo pileta, frantu, onog fukarutz itd..irfo je napisao/la:Franto da je nastavio biti aktivan na prepucavanjima, ova utrka bi bila za njega "landslide", ali forma mu je kratko trajala, dok sa druge strane high cijelu sezonu u zavidnoj formi, apolutno zasluzio krunisat je ovom titulomMortemHz je napisao/la:
Vala on je meni puno gori od Virtuala i High-a. Virtual zna trolati dok High ima svoje izraze koje neke nerviraju, ja vjerujem.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Heller je napisao/la:Frantova neaktivnost zadnjih mjeseci ga je kostala, sredinom godine je bio izraziti favorit za ovu prestiznu titulu, a sad bi bila steta ako je knjizevnik ne uzmeirfo je napisao/la:Vječiti a Neutral ih u stopu, prati, Slobodasima se ne da, ponovo gubimo finaleHeller je napisao/la:
High je napisao/la:Lektura i korektura romana imam više nego ti slova u nicku, a nedavno sam završio i svoj roman, prvjenac. Inače sam profesor, drago mi je što smo se upoznali. Bujrum i ti šarni koju.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:High svoje impresivno poznavanje knjizevnosti moze jedino na forumu prezentovati. Inace je medju prvima na birou.
Sve će to sad da kruniše zlatnom kantom.[/quote]
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Bosnjacki ekstremista protiv Crnogorca iz Sarajeva.. Krema ! 
evidentno je kolektor socijala , i treba mu dat. red je. 
Ne znate vi Jacka. Svi ti za njega su zlatni.MortemHz je napisao/la:Ne bi ja volio da neki od njih osvoji, nisu to losi momci. Pa uporedi njih i recimo pileta, frantu, onog fukarutz itd..irfo je napisao/la:Franto da je nastavio biti aktivan na prepucavanjima, ova utrka bi bila za njega "landslide", ali forma mu je kratko trajala, dok sa druge strane high cijelu sezonu u zavidnoj formi, apolutno zasluzio krunisat je ovom titulomMortemHz je napisao/la:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znas ti kakvim su se rijecima sluzili pojedinci
ne vjerujem da bi Jack mogao tako pricati a da ne bude banovan i sl.