Kad bih ti citirao par postova, uhvatio bi se za glavu i batalio forum. Sem pileta, on je gigant..Kawhi je napisao/la: Ne znate vi Jacka. Svi ti za njega su zlatni.
KANTA GODINE 2016 - High&Virtu4l
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Re: KANTA GODINE (2016) - ANKETA
visoka sergija,kako se ovo lektorise na eMgleskom?
To je takva fašistička seljačina da je to nevjerovatno.MortemHz je napisao/la:Ne znas ti kakvim su se rijecima sluzili pojedincine vjerujem da bi Jack mogao tako pricati a da ne bude banovan i sl.
Monolog je napisao/la:Da se prvi put susrećem sa pojmom Islam i da sam nekako "naletio" na ovaj forum, sigurno bih imao veoma loše mišljenje (da ne kažem kako bih se plašio) o Islamu i to zahvaljujući pojedincima sa ovog foruma. Ovaj Džek Trbosjek je oličenje svega onoga što čovjek ne bi trebao biti. Šovinista, fašista, seksista (istina, sa nedostatkom seksa) i šta sve ne. Iskreno, smio bih se kladiti da bi i najtradicionalniji roditelji sa ovih prostora rekli svojoj kćerki da bi joj radije prešli preko činjenice da je lezbejka, nego kad bi im rekla da se udaje za njeg.![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako nije gigant, kad on spomene mrtve grobove i zaljenje radi toga sto neki ljudi nisu invalidi/mrtvi, posebna prica svakako.Thetraphak1921 je napisao/la:Kad bih ti citirao par postova, uhvatio bi se za glavu i batalio forum. Sem pileta, on je gigant..Kawhi je napisao/la: Ne znate vi Jacka. Svi ti za njega su zlatni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma čitao sam ih. Franto mi je bio komičan ko da se zayebava samo.
To što se psovalo i nije problem, ipak je na temi za toga.
Ja mislim da je Kolinda nakon što je pročitala koji @Jackov post rekla da je BiH utočište radikalnih islamista.
Šteta što nije vidjela da je iz Švecke.
To što se psovalo i nije problem, ipak je na temi za toga.
Ja mislim da je Kolinda nakon što je pročitala koji @Jackov post rekla da je BiH utočište radikalnih islamista.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Radio je samo ono sto vasi radi, medjutim, vi ne vidite dalje od ociju. Vidite samo ono sto neko sa druge strane pise, a ne trazite glavni uzrok koji je u vasim redovima.
Ugostiti Jacka na prepucavanjima, taman nam takvih treba !
Ugostiti Jacka na prepucavanjima, taman nam takvih treba !
a jeko taj lik?na kojim temama boravi?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma vjerujem, ne znam ja njega, vjerovat cu vama ali kazem da se ne trebaju ovi momci potcjenjiti, to je sve.Heller je napisao/la:To je takva fašistička seljačina da je to nevjerovatno.MortemHz je napisao/la:Ne znas ti kakvim su se rijecima sluzili pojedincine vjerujem da bi Jack mogao tako pricati a da ne bude banovan i sl.
Monolog je napisao/la:Da se prvi put susrećem sa pojmom Islam i da sam nekako "naletio" na ovaj forum, sigurno bih imao veoma loše mišljenje (da ne kažem kako bih se plašio) o Islamu i to zahvaljujući pojedincima sa ovog foruma. Ovaj Džek Trbosjek je oličenje svega onoga što čovjek ne bi trebao biti. Šovinista, fašista, seksista (istina, sa nedostatkom seksa) i šta sve ne. Iskreno, smio bih se kladiti da bi i najtradicionalniji roditelji sa ovih prostora rekli svojoj kćerki da bi joj radije prešli preko činjenice da je lezbejka, nego kad bi im rekla da se udaje za njeg.![]()
Đe god more srat o bilo kome ko nije musliman i bošnjak.Sariel je napisao/la:a jeko taj lik?na kojim temama boravi?
Nullius in verba
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nikada, stavljao sam tad dokaze koji su ljudi prvi pocinjali i ti to znas. Mi na 3-4 covjeka smo imali 20 vasih koji su uvijek sve pocinjali kao i pricu odakle je ko a smijesna stvar je i bila sto su uvijek gubili tu, ako imaju postovi i dalje slobodno se moze provjeriti. Nece se ono zaboraviti. Cak si i ti bio svjedok jednom kad sam ti kopirao ali helem nebitno.
Dajte neke postove ovdje stavite od tog jacka, ne mogu da vjerujem da ima neko gori od raje sa prepucavanja
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
nema sanse daj gori ! 
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Od Krleze u najboljim danima nema niko gori. Joj, sta je taj pisao..irfo je napisao/la:Dajte neke postove ovdje stavite od tog jacka, ne mogu da vjerujem da ima neko gori od raje sa prepucavanja
Ti rece da nemamo sanse za forumasa godine, cak si i neki potop najavljivao, tresul se gacice?Kawhi je napisao/la:.
Sve je lakse kad su meni dali moc u ruke.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Svi moderatori postali odjednom. Izvršili forumski puč. To nisam mogao predvidjeti.bodi123 je napisao/la:Ti rece da nemamo sanse za forumasa godine, cak si i neki potop najavljivao, tresul se gacice?Kawhi je napisao/la:.![]()
Sve je lakse kad su meni dali moc u ruke.![]()
Znaš da je meni bio cilj da dobijem, pa svejedno u kojem izboru. Uspio sam jedino u top 20 u oba ući. Nemoj me zaboraviti sljedeće godine.
Jesi ikad usao u TOP8 bilo kojeg izbora, @Kawhi 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nisam. Ove godine sam bio najbliži.Mokes je napisao/la:Jesi ikad usao u TOP8 bilo kojeg izbora, @Kawhi
Najgej osobe na forumu.Mokes je napisao/la:Jesi ikad usao u TOP8 bilo kojeg izbora, @Kawhi
Nullius in verba
- JackTheStripper
- Kontakt:
Kako me neki predstaviše, kao da sam iblis. Ja sam kamilica kakvih ima.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Slažem seJackTheStripper je napisao/la:Kako me neki predstaviše, kao da sam iblis. Ja sam kamilica kakvih ima.

Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 8 gostiju.