300.000€sljivo je napisao/la:Jesmo l dobili šta love?Bundesliga je napisao/la:Green potpisao za Stuttgart. Veliki gubitak
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Che
-
Bundesliga
- Kontakt:
Au puna kapa, ja iskreno nisam očekivao ni toliko. Još pola godine ugovora za jednog pa možda i ispodprosječnog igrača.MaryJane je napisao/la:300.000€
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ne može nam pokiriti ni novogodišnji kobasičarski barbecue.MaryJane je napisao/la:300.000€
sljivo je napisao/la:Ne može nam pokiriti ni novogodišnji kobasičarski barbecue.MaryJane je napisao/la:300.000€
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sad ce neki osrednji napadac da dodje, naravno iz Bundeslige...tipa Raffael, Cordoba, Modeste ili slicno...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Raffael je odlican napadac, kad bi njeg uzeli to bi bio posao godine.
Igra Alonso smajlikojimijesa
- anelbavarac
- Kontakt:
Neuer - Lahm, Martinez, Hummels, Alaba - Vidal, Alonso, Thiago - Robben, Lewandowski, Douglas Costa
Muller klupa, gdje mu je i mjesto.
Muller klupa, gdje mu je i mjesto.
Ova formacija i sastav ce igrati i LP.
Arjen je tu ponovo sto je jako bitno, svi znamo sta moze napraviti jednim potezom.
Volio bih isti vezni red kao protiv Atletica ali hajde sačekat ću kraj utakmice pa ću onda da komentarišem.
Volio bih isti vezni red kao protiv Atletica ali hajde sačekat ću kraj utakmice pa ću onda da komentarišem.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Vala mogao je Sanches ili Kimmich umjesto Alonsa, ne znam zaista šta ima toliko posebno u njemu, osim što je intelektualac.
Ne budi ziheras, lahko je bit general poslije bitke 
Očekujem ovdje utakmicu sa visokim tempom, tu Intelektualac nema šta tražiti. Čisto sumnjam da će RBL igrati bunker.sljivo je napisao/la:Ne budi ziheras, lahko je bit general poslije bitke
Alonso
, pojasce ga keita i demme
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Nešto kontam, protiv Atletika Alonso nije igrao samo zato što je bivao povrijeđen, inače mi bi to izgubili, ono nam se omaklo.
Nasmijah se poštenocoelho41 je napisao/la:Nešto kontam, protiv Atletika Alonso nije igrao samo zato što je bivao povrijeđen, inače mi bi to izgubili, ono nam se omaklo.
Ne kažem da nisi u pravu
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Pobijedit ćemo.harden je napisao/la:Arjen je tu ponovo sto je jako bitno, svi znamo sta moze napraviti jednim potezom.
U ovoj utakmici Alonso nema šta da traži i danas će se to vidjeti ponovno da ne može više igrati najjače utakmice.
Primit ćemo 2 gola barem, otvorena utakmica ali pobjeda na kraju.
Ma kaki bez primljenog gola,pazte sa sam reko
Poslano sa mog C6903 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog C6903 koristeći Tapatalk
VOLIM BAYERN
Mats

-
Bundesliga
- Kontakt:
Alaba, pa koji mu je više 
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.