vise federalnih prvoligasa je zainteresovano za njegove usluge, naravno oni iz donjeg dijela tabeleklma1 je napisao/la:A sta ce biti sa naseg Robena Damira m.? Hoce li i njemu ponuditi ugovor?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda Tuzla
- RollingPaper
- Kontakt:
Obavezno posjedovanje reflektora je za sljedecu sezonu ili polusezonu?
fukaratz kakva je situacija s Ordagicem i Krpicem
ostali ce vjerujem produzit ugovor, mislim da ce i Veseli produzit, tesko ce on otic vani
ostali ce vjerujem produzit ugovor, mislim da ce i Veseli produzit, tesko ce on otic vani
Nemam pojma,bice da je za cvaju neko tekst objavioBeduin je napisao/la:Pa sta je sa 60.000 eura od neke menadzerske agencije, samo otkupili prava da ga zastupaju a mi dobijemo neki djelic kolaca kad ga prodaju ili je samo jos jedna medijska patka bila?emirzlaTu je napisao/la:Nesto sam optimista da Krpa i Ordaga nece otici do kraja sezone
Neka nama i Veselog, da produzi ugovor, na proljece samo jos bolji moze biti pa onda ga se moze i prodati na kraju sezone.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
ibrahim_skahic
Tuzlanski premijerligaš FK Sloboda aktuelnu premijerligašku sezonu što se 2016. tiče okončalo je na šestoj poziciji koja im za sada garantujeplasman u Ligu šest, gdje će se boriti sa ostalim konkurentima za poziciju koja bi im obezbijedila nastup na eurosceni, piše Oslobođenje.
Ponuda ima, ali…
Defanzivac crveno-crnih Ibrahim Škahić ove sezone jedan je od standardnijih u timu s Tušnja, a njegova bespoštedna igra u odbrani pomogla je Tuzlacima da ostanu konkurentni vodećim timovima lige. Ali, ono što Škahića izdvaja od ostatka tima jeste jedan nevjerovatan statistički podatak koji kaže da, kad je ovaj fudbaler u postavi ekipe trenera Vlade Jagodića – Sloboda ne gubi!
Od dolaska na Tušanj iz Veleža ovaj stameni stoper odigrao je 21 meč za Slobodu u kojima nije osjetio gorčinu poraza.- Istina je da nemam još poraza sa Slobodom u prvenstvu evo već drugu sezonu zaredom. Mislim da su moji saigrači i mala doza sreće najzaslužniji za to. Nadam se da ću niz produžiti do kraja sezone, skroman je Ibrahim u razgovoru za Oslobođenje.
Fudbal je, kaže, počeo trenirati u OFK Gradina na nagovor rođaka i komšije kada je imao sedam godina i tako je sve počelo. Nakon napuštanja Gradine, branio je boje nekoliko klubova, među kojima treba izdvojiti češki MFK Marvina, te Velež.
Sloboda će se, po mišljenju Ibrahima, na proljeće uključiti u borbu za vrh tabele.- Mišljenja sam da smo zaslužili i da smo nepotrebno izgubili par bodova, ali to je fudbal. Istina je da smo igrali puno utakmica u kojima nismo pobijedili. Ali nismo ni gubili, nismo padali u igri, što je jako bitno bilo za završni dio prvenstva gdje smo uvezali dvije pobjede i došli u realnu poziciju da se borimo za Evropu, kaže Škahić.
U januaru bi nekoliko prvotimaca moglo napustiti tim, a već je otišao golman Pirić.- Srećom imamo kvalitetnu ekipu s mladim igračima koji će pod vodstvom šefa Jagodića biti sve bolji. Što se tiče mog statusa, postoje određeni interesi iz inostranstva, konkretno iz Mađarske i Hrvatske, kao i interesi dva kluba iz naše lige, ali moja želja je da ostanem na Tušnju jer mislim da nisam dosad pokazao svoj maksimum u dresu Slobode zbog raznih problema i prepreka, tako da sam na neki način ostao dužan tuzlanskoj publici, ističe stoper Slobode.
Zrinjski i Sarajevo
Lider Zrinjski pokazao je u finišu jesenjeg dijela sezone mnogo slabosti, dok sve bolje partije prikazuju Radnik, Sarajevo i Željezničar.- Mislim da će Zrinjski i Sarajevo voditi borbu za prvaka do posljednjeg kola, malu prednost dajem Zrinjskom zbog trenutne prednosti i oni sami odlučuju o sebi, ali isto tako mislim uz par kikseva Zrinjskog da Sarajevo sa igrom koju je pokazalo zadnjih par kola može preuzeti prvo mjesto, zaključio je Škahić za Oslobođenje.
Tuzlanski premijerligaš FK Sloboda aktuelnu premijerligašku sezonu što se 2016. tiče okončalo je na šestoj poziciji koja im za sada garantujeplasman u Ligu šest, gdje će se boriti sa ostalim konkurentima za poziciju koja bi im obezbijedila nastup na eurosceni, piše Oslobođenje.
Ponuda ima, ali…
Defanzivac crveno-crnih Ibrahim Škahić ove sezone jedan je od standardnijih u timu s Tušnja, a njegova bespoštedna igra u odbrani pomogla je Tuzlacima da ostanu konkurentni vodećim timovima lige. Ali, ono što Škahića izdvaja od ostatka tima jeste jedan nevjerovatan statistički podatak koji kaže da, kad je ovaj fudbaler u postavi ekipe trenera Vlade Jagodića – Sloboda ne gubi!
Od dolaska na Tušanj iz Veleža ovaj stameni stoper odigrao je 21 meč za Slobodu u kojima nije osjetio gorčinu poraza.- Istina je da nemam još poraza sa Slobodom u prvenstvu evo već drugu sezonu zaredom. Mislim da su moji saigrači i mala doza sreće najzaslužniji za to. Nadam se da ću niz produžiti do kraja sezone, skroman je Ibrahim u razgovoru za Oslobođenje.
Fudbal je, kaže, počeo trenirati u OFK Gradina na nagovor rođaka i komšije kada je imao sedam godina i tako je sve počelo. Nakon napuštanja Gradine, branio je boje nekoliko klubova, među kojima treba izdvojiti češki MFK Marvina, te Velež.
Sloboda će se, po mišljenju Ibrahima, na proljeće uključiti u borbu za vrh tabele.- Mišljenja sam da smo zaslužili i da smo nepotrebno izgubili par bodova, ali to je fudbal. Istina je da smo igrali puno utakmica u kojima nismo pobijedili. Ali nismo ni gubili, nismo padali u igri, što je jako bitno bilo za završni dio prvenstva gdje smo uvezali dvije pobjede i došli u realnu poziciju da se borimo za Evropu, kaže Škahić.
U januaru bi nekoliko prvotimaca moglo napustiti tim, a već je otišao golman Pirić.- Srećom imamo kvalitetnu ekipu s mladim igračima koji će pod vodstvom šefa Jagodića biti sve bolji. Što se tiče mog statusa, postoje određeni interesi iz inostranstva, konkretno iz Mađarske i Hrvatske, kao i interesi dva kluba iz naše lige, ali moja želja je da ostanem na Tušnju jer mislim da nisam dosad pokazao svoj maksimum u dresu Slobode zbog raznih problema i prepreka, tako da sam na neki način ostao dužan tuzlanskoj publici, ističe stoper Slobode.
Zrinjski i Sarajevo
Lider Zrinjski pokazao je u finišu jesenjeg dijela sezone mnogo slabosti, dok sve bolje partije prikazuju Radnik, Sarajevo i Željezničar.- Mislim da će Zrinjski i Sarajevo voditi borbu za prvaka do posljednjeg kola, malu prednost dajem Zrinjskom zbog trenutne prednosti i oni sami odlučuju o sebi, ali isto tako mislim uz par kikseva Zrinjskog da Sarajevo sa igrom koju je pokazalo zadnjih par kola može preuzeti prvo mjesto, zaključio je Škahić za Oslobođenje.
znaci trojica produzila....
jao jos krpa kad bi osto, pa i veseli i skaha, efendija ce svakako ostat
p.s st aje s mehmedagica jel on produzio?il ima vec duzi ugovor od polusezone?
jao jos krpa kad bi osto, pa i veseli i skaha, efendija ce svakako ostat
p.s st aje s mehmedagica jel on produzio?il ima vec duzi ugovor od polusezone?
Samo da danas prodje sve dobro sto se tice reprograma i na konju smo
ma Senad i Alic kazu da ce racun biti deblokiran u toku sedmice, a ne znam kako bi se drugacije mogao deblokirat, osim uplatama rata za reprogram, sto mi opet kaze da ce taj zakon o otpisu dugova proci u parlamentu
danas ocekujemo nove lijepe vijesti, za taj zakon i produzenje ugovora :kafa:
danas ocekujemo nove lijepe vijesti, za taj zakon i produzenje ugovora :kafa:
I veseli je odbio zelju 
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
Znaci za sada
Eric
Efendic Mehmedagic Kostic Lazevski
Stjepanovic Grahovac
Veselinovic Ordagic Subic
Krpic
Dobra ekipa par pojacanja i to je to
Eric
Stjepanovic Grahovac
Krpic
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ovo je u slučaju da nam Krpa i Ordaga ne odu. Stvarno je fina ekipica i kao što sam spomenuo u jednom svom postu od prije, sa par ciljanih pojačanja možemo se nositi sa najjačim ekipama u ligi bez problema. Držim fige da nas uprava ispoštuje i osigura barem Krpu ako već Ordagu ne mogusolinas je napisao/la:Znaci za sada
Eric
Stjepanovic Grahovac
Krpic
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
ispostovat ce, maloprije sam pricao sa Senadom, kaze danas ce produzit ugovor
Jel' ti rek'o da si ona ženska stvar?Chinaglia je napisao/la:ispostovat ce, maloprije sam pricao sa Senadom, kaze danas ce produzit ugovor
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
nisam pickaRimes87 je napisao/la:Jel' ti rek'o da si ona ženska stvar? :DChinaglia je napisao/la:ispostovat ce, maloprije sam pricao sa Senadom, kaze danas ce produzit ugovor
Mislim da Vlado moze s nama uraditi istu stvar kao i sa Celikom 2013te i da izbori Evropu
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
- RollingPaper
- Kontakt:
Kako su nas mislili konkurenti ocerupat, evo vam ka.rinaaaaa
Jesi.
zakazali su svi danas, nikakvih vijesti nema, ni o zakonu, ni o produzenju ugovora, nista
sto se tice zakona mislim da se sjednica nije ni odrzala, prvo je trebala da se zavrsi 15 redovna pa tek onda 16-ta koja je nama i kljucna, tako da mislim da ce to doci na red tek poslije nove godine
- RollingPaper
- Kontakt:
Sta mislite o Adnanu Secerovicu, kod nas nije nikad dobio pravu priliku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.