FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HordasOdMalena
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HordasOdMalena » 21 dec 2016, 21:34

Lukman Harune?? Kazu na onoj stranici na fb da je on zelja nasih.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 dec 2016, 21:38

HordasOdMalena je napisao/la:Lukman Harune?? Kazu na onoj stranici na fb da je on zelja nasih.
Jos jedan Sajo! :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 dec 2016, 21:42

HordasOdMalena je napisao/la:Lukman Harune?? Kazu na onoj stranici na fb da je on zelja nasih.
nemoj uzimat nikakve letke od tih s te fb stranice http://n.e.t.hr/danas/hrvatska/i-splito ... zi-cityja/

:rol: :rol: :nene: :damn: :facepalm: :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 dec 2016, 21:47

joker90 je napisao/la:
Jos jedan Sajo! :mrgreen:
Ikande, Alispahic.. :D
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

hase73
Kontakt:

Post Postao/la hase73 » 21 dec 2016, 21:48

http://www.t******f.rs/sport/2518701-lukman-haruna-ce-imati-platu-u-zvezdi-slicnu-onoj-koju-imaju-le-talek-i-donald

Ovi Levati u Zvezdi još nisu svesni da smo im oteli igrača. :) :) :)

Ako se po jutru dan poznaje, saga sa Misketom će biti mala maca prema lupanju koje nas očekuje u narednih par sedmica. :D :D :D :D :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 dec 2016, 21:50

Oni ti ga puse simbade!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 21 dec 2016, 21:55

Molim vas napravite temu novu za to i nazovite je "Nek se raja nasmije", a transfere i to kad budu da fino prokomentarišemo.

Balkan fans je pisao da nas kupuje od Sanele do vlasnika Šahtara. Ne znam ko njima vjeruje bilo šta. Možda nešto prepišu s infa ko za Slavišu i to je njihov maksimum.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 21 dec 2016, 22:06

cim neko pokida ligamente, odma se povezuje sa Sarajevom :D

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 21 dec 2016, 22:10

jurisicduska je napisao/la:Molim vas napravite temu novu za to i nazovite je "Nek se raja nasmije", a transfere i to kad budu da fino prokomentarišemo.

Balkan fans je pisao da nas kupuje od Sanele do vlasnika Šahtara. Ne znam ko njima vjeruje bilo šta. Možda nešto prepišu s infa ko za Slavišu i to je njihov maksimum.
Ovo je istina za nigera. I ja se u prvi mah nasmijao, ali ovaj se ponudio nekoliko klubova sa Balkana.

Složio bih se da je bilo nekih lutanja, ali i dosta stvari koji su objavili prvi, a ispalo je tačno. (Adilović, Crnkić, Said, Sarić, Harba itd.).

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 21 dec 2016, 22:14

Nisu objavili prvi nego su prepisali sa foruma, kao i sve ostalo što prepisuju. Haruna je završio sa fudbalom i nema potrebe da se uopšte spominje ali hajde. Imamo mi prečih pregovora i razgovora u toku.

Zamisli koliko moraš propasti da se iz Dinama nudiš, apostorof nudiš Sarajevu. Katastrofa.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 21 dec 2016, 22:18

jurisicduska je napisao/la:Nisu objavili prvi nego su prepisali sa foruma, kao i sve ostalo što prepisuju. Haruna je završio sa fudbalom i nema potrebe da se uopšte spominje ali hajde. Imamo mi prečih pregovora i razgovora u toku.

Zamisli koliko moraš propasti da se iz Dinama nudiš, apostorof nudiš Sarajevu. Katastrofa.
Ne bih se složio Duška. Nađi postove gdje se pisalo za sve ove i još neke druge. Mislim, na stranu što mi drug održava stranicu, ako nije tačno i ako s.ru i ja ću popljuvati, ali pišem činjenice. Vidio sam da je stranica i prije zapadala za oko ovdje na forumu. Meni kaže svaku info i to dosta stvari odmah ne objave, tek kada bude ozbiljnije. Ne znam zašto pratite stranicu, ako vam se ne sviđa? Ali, helem nejse, ima drugih bitnijih stvari za diskusiju.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 21 dec 2016, 22:28

Ja vala ne pratim nego opet se pravi mahala oko kluba pa mi to ide na spolovilo. Volio bih da ispoštujete jedne godine normalno da sačekamo ko ljudi pa da vidimo. Al džaba pričati. Najbitnije je ko će ispast insajder kakav. Ne znam samo jel postoji svijest da ništa nećete doprinijeti ako napišete dolazi nam Rejs Ulema. Kad potpiše sa dresom prodiskutujemo, nema fkt potrebe da se pravi pijaca. Nebrojeno puta smo ismijani zbog tog ili su se stvorila lažna očekivanja, i onda padovi u depresiju. Zato predlažem neku temu tamo neozbiljnu pa ako vam se baš mahala mahalajte. Ništa lično nemam ni protiv te stranice ni tebe ni druga ti ni bilo koga samo bih volio da se unormalite i da suzbijemo mahalu. Ne moraju svi znati s kim ko kako šta.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 21 dec 2016, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 21 dec 2016, 22:35

euforija

High

Post Postao/la High » 21 dec 2016, 22:35

SARAJEVO ŠAMPION
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 21 dec 2016, 22:37

High je napisao/la:SARAJEVO ŠAMPION
kantona
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 dec 2016, 22:38

U BOJ KAD KRENEMO...
Sabrine mi moje!

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 21 dec 2016, 22:44

Biće kako Čala kaže :D
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 21 dec 2016, 22:50

Neka se ponovi! :pray:

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 21 dec 2016, 22:54

Portal ****, prvi je medij u Bosni i Hercegovini koji je objavljuje intervju s Ilievskim nakon imenovanja za predsjednika kluba.

Gospodine Ilievski, prije svega čestitke na izboru. Kakav ste osjećaj imali ujutro kada ste se probudili kao predsjednik jednog od najtrofejnijih bh. nogometnih klubova?

ILIEVSKI: Kao menadžer pred kojim je još jedan izazov u karijeri, još jedan ozbiljan zadatak koji treba riješiti s takvim skorom koji će rezultirati na zadovoljstvo svih – i igrača, i navijača i uprave.

Šta vas je privuklo da dođete među čelne ljude tima s Koševa?

ILIEVSKI: U sportu sam, istina, rekreativno, cijeli svoj život. Odrastao sam u Njemačkoj, gdje je fudbal zaista najvažnija sporedna stvar. Ili kao publika na stadionima ili kao aktivni igrači ili kao rekreativci, Nijemci daju svoj nemali doprinos ovoj najomiljenijoj igri. U kompaniji Messer, čiji sam direktor, formirali smo našu malu nogometnu ligu, a često igramo i u biznis ligi jer se držimo one „zdrav pojedinac, zdrav kolektiv“. S druge strane, već pet godina mi surađujemo kao pokrovitelji i istinski fanovi ženske fudbalske ekipe Sarajeva, SFK Sarajevo, koje su višestruki šampioni BiH. One su i svijetla tačka bh. klupskog fudbala u Evropi. Mislim da FK Sarajevo ima ogroman profesionalni kapacitet, postojanu strukturu i šampionsku tradiciju, što bi trebalo da bude polazište za kvalitet na zelenom terenu. E, upravo je na čelnicima tima da povedu FK Sarajevo u tom pravcu.

Šta biste voljeli promijeniti i koje će Vam biti prve akcije?

ILIEVSKI: Najprije trebamo napraviti preciznu analizu stanja Kluba. Dakle, rentgenski snimiti sve aspekta djelovanja, od uvjeta, ambijenta, administracije, igračkog potencijala, logistike do nama vrlo bitnih stvari, a to je trenažni proces, kvaliteta rada sa svim kategorijama igrača i, naravno, odnosa sa navijačima, medijima, ukupnom javnosti. Tek nakon toga možemo napraviti strategiju rada, optimizirati procese djelovanja u Klubu i postaviti sebi ciljeve. Mislim da ćemo nakon skeniranja, dobiti sliku ukupnog stanja i krenuti korak po korak u popunjavanja praznina i korigiranje onoga što nam smeta u postizanju najboljih rezultata.

Kakvu viziju imate FK Sarajevo, šta očekujete od svojih saradnika, trenera, igrača?

ILIEVSKI: Mi svi znamo da je vizija ista za sve od vlasnika kluba, uprave do igrača i navijača, a to je da FK Sarajevo dominira u prvenstvu BiH. Sarajevo je klub koji opravdano nosi epitet kapitalnog kluba – metaforički „jelena kapitalca“. koji se ne smije držati prepariranog u muzeju. nego ga treba živog pokazivati u najboljem izdanju. I njega ne može pobijediti lane, plaha srna ili mali zeko. FK Sarajevo je ozbiljna sportska institucija koja treba to svakodnevno demonstrirati.

ilievski-soko-1Ilievski: Apsolutno vjerujem u šampionsko Sarajevo, inače, se ne bih prihvatio ovakve odgovorne pozicije

Da li ste primili čestitku vlasnika kluba Vicenta Tana, i ako možete otkrijte nam šta Vam je rekao?

ILIEVSKI: Naravno da mi je vlasnik kluba čestitao i da je i sam smatrao da predsjednik kluba treba biti menadžer koji može pomoći klubu svojim iskustvom, znanjem i spremnošću da podigne ljestvicu kvaliteta. Ali, prije svega, radom. Mi strani investitori, a ja sam i u glavnom odboru Vijeća za strane investitore, ulažemo u BiH jer smatramo da ona ima izvanredan potencijal za razvoj u svim segmentima. Sport je također produktivna grana ako ne gledamo tako da uspjeh može doći preko noći. Iza svakog uspjeha kriju se samo tri riječi: rad, rad i opet rad. To je moja vizija koju ću primijeniti i na FK Sarajevo.

Vjerujte li u šampionsko Sarajevo, koje će konstantno biti sudionik pretkola Lige prvaka?

ILIEVSKI: Apsolutno vjerujem u šampionsko Sarajevo, inače, se ne bih prihvatio ovakve odgovorne pozicije. Prije svega treba vjerovati u Sarajevo koje će osvojiti primat u Prvenstvu BiH. I vjerovati u mlade igračke snage kao rasadnik iz kojeg možemo dobiti najmanje dvadesetdvojicu. A tek kada ojačamo na svim frontovima onda nas vidim među najboljim u regiji, u budućnosti. Za Evropu moramo se malo strpiti.

Koju poruku imate navijačima bordo tima i šta od njih očekujete?

ILIEVSKI: Navijači su nam jako važni. Oni trebaju razviti kult dolaženja na stadion i praćenja svog kluba gdje god da igra. Navijači trebaju da dolaze porodično, u prazničnom raspoloženju, treba sin da dovede majku, otac kćerku, djed unuka i obratno. Treba nam pozitivna, a ne huliganska atmosfera na stadionima. Od takve vandalijade klub ima samo probleme. S navijačima treba raditi na homogenosti, podršci, ljepoti skandiranja a to je recept za uspjeh jer je fudbal kolektivna igra prije svega. Ako samo jedan šaraf zakaže, zakazala je cijela fudbalska lokomotiva.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 21 dec 2016, 22:55

jurisicduska je napisao/la:Ja vala ne pratim nego opet se pravi mahala oko kluba pa mi to ide na spolovilo. Volio bih da ispoštujete jedne godine normalno da sačekamo ko ljudi pa da vidimo. Al džaba pričati. Najbitnije je ko će ispast insajder kakav. Ne znam samo jel postoji svijest da ništa nećete doprinijeti ako napišete dolazi nam Rejs Ulema. Kad potpiše sa dresom prodiskutujemo, nema fkt potrebe da se pravi pijaca. Nebrojeno puta smo ismijani zbog tog ili su se stvorila lažna očekivanja, i onda padovi u depresiju. Zato predlažem neku temu tamo neozbiljnu pa ako vam se baš mahala mahalajte. Ništa lično nemam ni protiv te stranice ni tebe ni druga ti ni bilo koga samo bih volio da se unormalite i da suzbijemo mahalu. Ne moraju svi znati s kim ko kako šta.
Za ovo se se slažem. Pozdrav :salut:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google [Bot], napoleon72, SamoIzrekno, Tatamata1946 i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []