Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
aaaaaa sta im ucini Felipe Anderson, kakav prodor doktora, steta sto nije zabio :tokralju:
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ovako i ja na terminu godinama. Steta sto nije zavrsilo pogotkom.
Lazio puno bolji trebali su vec zabiti,ali posto nisu inter ce to kazniti 
Andrson u stili messija
Andrson u stili messija
- muha milanez
- Kontakt:
Inter nema kvalitet da kazni, Lazio uzima večeras.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Čuj puno bolji.
I ima li kvalitet, lazio je bio bolji ali nisu isjoristilimuha milanez je napisao/la:Inter nema kvalitet da kazni, Lazio uzima večeras.
A sto se kvaliteta tice inter poslije juventusa ima najkvalitetniju ekipu,treba biti realan pa priznati.
Et sad ce nam inter doci na -3 boda iako cemo imati utakmicu manje, a prije par kola je bilo -11 kako se brzo okrenu stvari
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Što se tiče kvalitete Juve, Napoli pa onda tek možda Inter
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- muha milanez
- Kontakt:
Inter prije Napoliaronaldo99 je napisao/la:I ima li kvalitet, lazio je bio bolji ali nisu isjoristilimuha milanez je napisao/la:Inter nema kvalitet da kazni, Lazio uzima večeras.
A sto se kvaliteta tice inter poslije juventusa ima najkvalitetniju ekipu,treba biti realan pa priznati.
Et sad ce nam inter doci na -3 boda iako cemo imati utakmicu manje, a prije par kola je bilo -11 kako se brzo okrenu stvari
prije neko kolo je bio okršaj, a znamo kako se završilo.
Inter posjeduje individualni kvalitet ali treba tu još dosta rada i par pojačanja.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Pa uzeli smo i mi Juventus pa sta sad trebamo reci da posjedujemo bolji ekipu od njih,ne mozes tako porediti
Jednostavno inter je unistio sam sebe od pocetka sa trenerima,sad Pioli radi dobar posao i polako dize ekipu,niko sretniji od mene ne bi bio da je inter u donjem dijelu tabele al jbg
Jednostavno inter je unistio sam sebe od pocetka sa trenerima,sad Pioli radi dobar posao i polako dize ekipu,niko sretniji od mene ne bi bio da je inter u donjem dijelu tabele al jbg
- muha milanez
- Kontakt:
Jesmo ali pogledaj način na koji je Napoli dobio Inter, rasuli ih na proste faktore. Normalno da ne poredim na osnovu toga, nego generalno kakvo je stanje. Pogledaj pojedine igrače kod Intera, D'ambrosio, Ansaldi, Japanac, Palacio, Ranokia , Melo.. čisti otpad. Dok kod Napolia ne možeš reći da ima otpad igrača, odlična ekipa i uz Juve najjača u ligi.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- BuffonGigi
- Kontakt:
Felipe Anderson je mogao biti sjajan igrac, ali u glavi je ocigledno Lazio njegov maksimum. Ove sezone se ponasa kao Messi u najmanju ruku, bez lopte ne da seta, vec samo stoji na terenu. Laziu se bas ne da stvoriti nekog vrhunskog igraca.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Naravno da Napoli ima bolji roster od Intera,to uopce nije upitno.
- muha milanez
- Kontakt:
Uz to ima uigran sistem koji funkcionise par sezona, ali ja očekujem puno bolji Inter u nastavku prvenstveno jer neće bit opterećen EL. Biće ovo zanimljivo prvenstvo u svakom slučaju.SiamoNoi je napisao/la:Naravno da Napoli ima bolji roster od Intera,to uopce nije upitno.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- PaskalHens
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:veceras se nastavlja rutinsko samaranje Intera
Viva la France, as they say in Rome.
Dje Chinaglia@ ?

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Nemojte mi Chinija 
- zamorano1plus8
- Kontakt:
chini javi se, gdje si se sakrio.... 
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Reko sam ja nedavno kad su igrali protiv Rome da je prevara od igraca....moze on 15 igraca nanizat kad ce sve na kraju usrat....setac obicni...u velikim utakmicama je nevidljivBuffonGigi je napisao/la:Felipe Anderson je mogao biti sjajan igrac, ali u glavi je ocigledno Lazio njegov maksimum. Ove sezone se ponasa kao Messi u najmanju ruku, bez lopte ne da seta, vec samo stoji na terenu. Laziu se bas ne da stvoriti nekog vrhunskog igraca.
pustite me u miru da tugujem
Aje koda nisi naviko 
Trenutno korisnika/ca: Rahatlokum i 3 gosta.