Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
U nas u Zenici je baš nevrijeme bilo, i to padala je mega jaka kiša oko pola sata, kasnije malo popustilo pa je još sat vremena padala. Neka malo i kiše, da se napokon rashladimo.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kod mene oblacno, otiso do une i vratio se, nista cekati kad bude 30 i nesta stepeni, ovako nema teorije 

mah nije bilo toliko strašno nevrijeme u Zenici.
na ulicama tek nekih 20-tak centimetara vode, povaljao vjetar tende i stolove po kafićima, malo lomio drveče. kao što rekoh ništa strašno.
sreća ja to prespavao.
i btw. u Zenici ponovo pada jaka kiša.
na ulicama tek nekih 20-tak centimetara vode, povaljao vjetar tende i stolove po kafićima, malo lomio drveče. kao što rekoh ništa strašno.

sreća ja to prespavao.

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
joj sto mrzim kad ugase hrt 2 pred pocetak tekme

hahaha koji retard u pm.Covjek nezna dvije recenice sastavit (workik,arano,kontrakt,amiterka,najpopulira,Njijork,šnjarder,metr),al najaca voditeljica,samo se smije citavo vrijemesemafresh< je napisao/la:[youtube][/youtube]

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
zaboravio si vodopade duz bosne.Pasha je napisao/la:mah nije bilo toliko strašno nevrijeme u Zenici.
na ulicama tek nekih 20-tak centimetara vode, povaljao vjetar tende i stolove po kafićima, malo lomio drveče. kao što rekoh ništa strašno.![]()
![]()
![]()
sreća ja to prespavao.![]()
- the scouser
- Kontakt:
Posto sam uzimao novi kompjuter,tek sam sad instalirao PES 10,pa ima li neko da mi da link za sve dresove,face etc.
Ja sam trazio ali sam nasao dresove samo pojedinacno,od jednog tima,isto tako i face.
Unaprijed hvala!
Ja sam trazio ali sam nasao dresove samo pojedinacno,od jednog tima,isto tako i face.
Unaprijed hvala!
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Drug probaj ovaj patch http://www.pes-serbia.com/forums/165-Patchevithe scouser je napisao/la:Posto sam uzimao novi kompjuter,tek sam sad instalirao PES 10,pa ima li neko da mi da link za sve dresove,face etc.
Unaprijed hvala!
btw prelistaj taj forum pes serbia naci ces odlicnih patcheva pa odaberi sta zelis
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Sta mislite kolko placa Larissa Riquelme da bude ovako cesto na sportsport.ba

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- majestic24
- Kontakt:
Rekla je da ce se skinuti samo za nasnevjernik je napisao/la:Sta mislite kolko placa Larissa Riquelme da bude ovako cesto na sportsport.ba![]()

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ja nisam imao citav dan struje bem ti nevrijeme
Jos mi jabuka fasovala 

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- the scouser
- Kontakt:
E hvala DzafkoHairlija je napisao/la:Drug probaj ovaj patch http://www.pes-serbia.com/forums/165-Patchevithe scouser je napisao/la:Posto sam uzimao novi kompjuter,tek sam sad instalirao PES 10,pa ima li neko da mi da link za sve dresove,face etc.
Unaprijed hvala!
btw prelistaj taj forum pes serbia naci ces odlicnih patcheva pa odaberi sta zelis

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Eo raja filma koji uze 2. mjesto na takmicenju Fondacije Tony Blair:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ovim putem molim nick Armin tm87 da mi pojasni znacenje rijeci "pateticna grupa"

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Imam ja, imas li dvoje po pet?Emir_ZENICA je napisao/la:ima li koga ?
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Nemam, imam cenera ukrupnoanaliticar_ je napisao/la:
Imam ja, imas li dvoje po pet?

A C A B !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.