placa li se pitam ozbiljno ako se placa da se uzme u razmatranje:DRizzla je napisao/la:Odluceno , sto posto dolazimo i to ne bas malom brojuOcekuje se i koreografija , trans se jos uvijek radi..bice i parola..Tribina sjever , ako sta krene po zlu prebacit cemo se na istok , ali nadamo se da nebi trebalo..
![]()
Green Union! Ako neko ima neko pitanje nek se javi na pm
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
Aha , dobivamo 400KM + premije ako se budemo ludi .. hahahahahahtax je napisao/la:placa li se pitam ozbiljno ako se placa da se uzme u razmatranje:DRizzla je napisao/la:Odluceno , sto posto dolazimo i to ne bas malom brojuOcekuje se i koreografija , trans se jos uvijek radi..bice i parola..Tribina sjever , ako sta krene po zlu prebacit cemo se na istok , ali nadamo se da nebi trebalo..
![]()
Sta ti je buraz , nikakve pare mi ne dobivamo

Cuj sjever,gdje cete biti kada mi budemo igrali protiv vas?
Najpametnije vam je ici na zapad
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Ma skontat cemo nesta...nije ni to lose , al skontat cemoHairlija je napisao/la:Cuj sjever,gdje cete biti kada mi budemo igrali protiv vas?

-
- Kontakt:
ja im predlazem na zapadu nek naprave kopHairlija je napisao/la:Cuj sjever,gdje cete biti kada mi budemo igrali protiv vas?

Prva je vs Zelje , tako da moze bit problemaSamo F.K.S !! je napisao/la:ja im predlazem na zapadu nek naprave kopHairlija je napisao/la:Cuj sjever,gdje cete biti kada mi budemo igrali protiv vas?
Najpametnije vam je ici na zapadi to da stanu blizu coska juga
jer mi je lik direktno nudio mozda si i ti 20 km po utakmici da stojim sa vukovima pa zato pitamRizzla je napisao/la:Aha , dobivamo 400KM + premije ako se budemo ludi .. hahahahahahtax je napisao/la:placa li se pitam ozbiljno ako se placa da se uzme u razmatranje:DRizzla je napisao/la:Odluceno , sto posto dolazimo i to ne bas malom brojuOcekuje se i koreografija , trans se jos uvijek radi..bice i parola..Tribina sjever , ako sta krene po zlu prebacit cemo se na istok , ali nadamo se da nebi trebalo..
![]()
Sta ti je buraz , nikakve pare mi ne dobivamo

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
Bolje vam je da vasa tribina bude Istok,zar ne? Ovo ozbiljno! Istok, ljepota!
PS. Zar se niste trebali zvati Gnjide?
-
- Kontakt:
Shon Paul je napisao/la:Bolje vam je da vasa tribina bude Istok,zar ne? Ovo ozbiljno! Istok, ljepota!
Bolje green union ili recimo green wolfs
Još dva pojačanja u Olimpiku
Joj jedva čekam da vidim taj spektakl, baš me zanimaju pjesme i ostalo ... Olimpik Lee, Olimpik Lee ..

1996
Rizzla sretno vama bilo.Bilo bi lijepo da se skupi te mladje raje i da se to sve oformi.Naravno nemoguce je ocekivati da se parira TM i Hz ali jedno osvjezenje mozete donijeti u Sarajevo.
U svakom slucaju sretno!!!!!!!!!!
U svakom slucaju sretno!!!!!!!!!!
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Hajde sta ih pljujete odmah,a niste ih ni vidjeli. Sve sami ultrasi,kezualci kur*ci palci,pustite ljude
Pa i NK Zgreb,F.K Cukaricki,RNK Split....svi imaju navijacke skupine,kakve takve,pa sta,sto nebi i olimpik u gradu od 500.000 stanovnika.
Popustite ljude.
edit: Moja licna preporuka za momke da odeberu skroz neku trecu tribinu ni sjever ni jug,a istok je bolja opcija jer posto igrate na Kosevu ovu sezonu,zapad je preogroman 16.000 stolica gdje se bukvalno izgubi i 500 ljudi a nebih bas rekao da ce vas biti toliko. I nemojte ni slucajno obrade pjesama ni Hz ni TM jer vidite ovih dusmana jedva cekaju da vas prozivaju a niste jos ni krenuli sa radom

Pa i NK Zgreb,F.K Cukaricki,RNK Split....svi imaju navijacke skupine,kakve takve,pa sta,sto nebi i olimpik u gradu od 500.000 stanovnika.
Popustite ljude.
edit: Moja licna preporuka za momke da odeberu skroz neku trecu tribinu ni sjever ni jug,a istok je bolja opcija jer posto igrate na Kosevu ovu sezonu,zapad je preogroman 16.000 stolica gdje se bukvalno izgubi i 500 ljudi a nebih bas rekao da ce vas biti toliko. I nemojte ni slucajno obrade pjesama ni Hz ni TM jer vidite ovih dusmana jedva cekaju da vas prozivaju a niste jos ni krenuli sa radom

Ma loži vas Rizzla, kakav Green Union 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
To sada nikog ne zanima, sada su in ovi Vukovimaltasa je napisao/la:Još dva pojačanja u Olimpiku

- lesinar_1987
- Kontakt:
ma ne bi bilo lose da se oformi jos jedna navijacka skupina u BiH, mislim na ove "Green Union" navijace Olimpika, ali ja cisto sumnjam da ce biti nesto od ovoga, ali vidjet cemo 

-
- Kontakt:
I nek bude iz ljubavi prema olimpiku to je najvaznije da se vidi da vi volite olimpik i navijate za njega i da u toj skupini budu navijaci olimpika a ne ovi sabani sa sjevera i juga koji bi dosli samo da se zajebavaju
Bolje vas 50 navijaca olimpika nego 200 onih koji su tu radi zajebancije !
O kakvoj ti bolan ljubavi pričaš ?Samo F.K.S !! je napisao/la:I nek bude iz ljubavi prema olimpiku to je najvaznije da se vidi da vi volite olimpik i navijate za njega i da u toj skupini budu navijaci olimpika a ne ovi sabani sa sjevera i juga koji bi dosli samo da se zajebavaju

-
- Kontakt:
Pa moram malo momcima nade uliti sta znas mozda i zavole olimpik nikad se ne zna 

Ekipa se moze kupiti i dobri igraca i mnogo toga ljubav prema klubu se ne moze kupiti.mada evo ima pokusaja...Samo F.K.S !! je napisao/la:Pa moram malo momcima nade uliti sta znas mozda i zavole olimpik nikad se ne zna
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.