A sto mislis zasto je UEFA produzila da se odluka donese tek u oktobru?CeMa je napisao/la:ali ebote zamisli tragedije dobijemo i luxemburg i francusku i onda nas suspenduju (ne dao Bog pu pu pu)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
A sto mislis zasto je UEFA produzila da se odluka donese tek u oktobru?CeMa je napisao/la:ali ebote zamisli tragedije dobijemo i luxemburg i francusku i onda nas suspenduju (ne dao Bog pu pu pu)
I da nema suspenzije, Francuzi bi prosli, pa imaju Misheal Platinia - starog cigana mafijasa.Adinjo je napisao/la:A sto mislis zasto je UEFA produzila da se odluka donese tek u oktobru?CeMa je napisao/la:ali ebote zamisli tragedije dobijemo i luxemburg i francusku i onda nas suspenduju (ne dao Bog pu pu pu)
Sad nam i to ne valja? Oni su produzili odluku jer im je doista stalo do naseg nogometa, i da je trebalo bit suspenzije, vec bi je dali. U oktobru ne znam sta ce bit, ali suspenzije vjerovatno nece.Adinjo je napisao/la:A sto mislis zasto je UEFA produzila da se odluka donese tek u oktobru?CeMa je napisao/la:ali ebote zamisli tragedije dobijemo i luxemburg i francusku i onda nas suspenduju (ne dao Bog pu pu pu)
Cartman je napisao/la:Sad nam i to ne valja? Oni su produzili odluku jer im je doista stalo do naseg nogometa, i da je trebalo bit suspenzije, vec bi je dali. U oktobru ne znam sta ce bit, ali suspenzije vjerovatno nece.Adinjo je napisao/la:A sto mislis zasto je UEFA produzila da se odluka donese tek u oktobru?CeMa je napisao/la:ali ebote zamisli tragedije dobijemo i luxemburg i francusku i onda nas suspenduju (ne dao Bog pu pu pu)
El_7 je napisao/la:Uefa=Fifa su krivi isto za ovu situaciju u BH nogometu, Uefa=Fifa se bore protiv kriminala u fudbalu a u BH prepun kriminalaca itddd a to vezi suspenzije Platini ce se zalagati lakse ce biti Francuzima u grupi oni su i na to spali sad![]()
Suspenzija nebi nista dobro donijela puno bi igraca napustilo repku 2godine su jako duge,a mladi igraci u dijaspori isto...da nepricamo o mladim u BH.
Glavonje bi opet bile iste, delegati kurcevi sve isto
Je, zato nam je savez sve ove godine ovakav kakav je. Platini je sve isplanirao jer je znao da cemo biti u istoj grupi u kvalifikacijama za EP 2012.El_7 je napisao/la:Uefa=Fifa su krivi isto za ovu situaciju u BH nogometu, Uefa=Fifa se bore protiv kriminala u fudbalu a u BH prepun kriminalaca itddd a to vezi suspenzije Platini ce se zalagati lakse ce biti Francuzima u grupi oni su i na to spali sad![]()
![]()
Platini i drugovi iz Fife i Uefe nemaju nista sa ovim nasim savezom ali mislim da je El mislo da napise nesto drugo.RiNo je napisao/la:Je, zato nam je savez sve ove godine ovakav kakav je. Platini je sve isplanirao jer je znao da cemo biti u istoj grupi u kvalifikacijama za EP 2012.El_7 je napisao/la:Uefa=Fifa su krivi isto za ovu situaciju u BH nogometu, Uefa=Fifa se bore protiv kriminala u fudbalu a u BH prepun kriminalaca itddd a to vezi suspenzije Platini ce se zalagati lakse ce biti Francuzima u grupi oni su i na to spali sad![]()
![]()
Ne interesuje njih ni nas savez ni francuska repka. Uostalom nismo mi jedini u grupi sa Francuzima.soko je napisao/la:Platini i drugovi iz Fife i Uefe nemaju nista sa ovim nasim savezom ali mislim da je El mislo da napise nesto drugo.RiNo je napisao/la:Je, zato nam je savez sve ove godine ovakav kakav je. Platini je sve isplanirao jer je znao da cemo biti u istoj grupi u kvalifikacijama za EP 2012.El_7 je napisao/la:Uefa=Fifa su krivi isto za ovu situaciju u BH nogometu, Uefa=Fifa se bore protiv kriminala u fudbalu a u BH prepun kriminalaca itddd a to vezi suspenzije Platini ce se zalagati lakse ce biti Francuzima u grupi oni su i na to spali sad![]()
![]()
Platinija i njegove drage kolege BiH kao drzava i taj fudbalski savez do sad samo tako zanimao. E sad posto je BiH u njihovoj grupi tu je nesto pocelo da smrdi pa ce oni poceti kopati da vide sta smrdi jer vidjeli su da BiH ima Dzeku, Pjanu, Spahu i ostale majstore koji bi im mogli zeznuti EP.
Da repka nije na ovom nivou kao sad jel ti stvarno mislis da bi njih BiH i savez interesovala
Eto nam sanseBoSna_pLayA je napisao/la:Luksemburg ostao bez trenera 1 mjesec prije pocetka kvalifikacija
Ja mislim da ce vise njihovih igraca nego nasih postit.analiticar_ je napisao/la:Uh jos malo...adrenalin raste....Hajmo Bosno, Bosno !!!!!
Bosna je sampion ooooooooooooooooooooooo.....Tek sam sad skontao da ce BIH-Fra igra u okviru Ramazana...
Ovo ako se desi, bićemo suspendovani pa makar i 1000x usvojili statut.Elegant je napisao/la:Zamislite tragedije pobjedimo Luxe. u gostima i uzememo Pjetlovne na Kosevu, a oni nasi papci iz saveza ne usvoje statut.
Uefa im je dala fore do 2. oktobra, daj boze da se opamete ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.