Sad se i po imenima zovemo. Jao jao, ni privatnosti vise nema. Pizdune jedanTrasimaco je napisao/la:Nemoj tako Namike, naljuticu se.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Sad se i po imenima zovemo. Jao jao, ni privatnosti vise nema. Pizdune jedanTrasimaco je napisao/la:Nemoj tako Namike, naljuticu se.
Nije ti bio smetalo kada je redovno zabijao Barci ? On je ljudina, ne svadja se sa trenerima ka' ovaj ****, Raul je pravi sportista i covjek, i sretno mu bilo gdje god da odeBrnjoo je napisao/la:
Guti anuncia mañana que se va
Kralj sutra u 13:00h na pres konferenciji objavljuje odlazak. Steta, j3bem im mater glupu. Dok Guti odlazi ja moram gledati onu starkelju Di Stefana, svako malo u bolnici. Kad ce vise pod zemlju ima preko 80, muka mi gledati kad ga Perez uhvati pod ruku i voda ga okolo ko biljku kakvu
Ako nista necu sebi morati govoriti kako imamo glupe ljude, jer je barem i smetalo otislo u Schalke
Brnjoo je napisao/la:Normalno da tad nije bio smetalo. Proslu sezonu jest sigurno i takvi nam ne trebaju. Neka ide u Schalke tamo su ionako sve smetalice...
Sto se tice tog sto se svadja sa trenerima, on ne samo da je svadjalica i gay, on je cak bio koristan za razliku od Raula
Brnjoo je napisao/la:Normalno da tad nije bio smetalo. Proslu sezonu jest sigurno i takvi nam ne trebaju. Neka ide u Schalke tamo su ionako sve smetalice...
Sto se tice tog sto se svadja sa trenerima, on ne samo da je svadjalica i gay, on je cak bio koristan za razliku od Raula
Ne pricam ja gluposti. Ne zaboravljam ja nista ali on je istrosen i on je los. Opet, ne zaboravljam lako. Ako mislis na placipicku koja vam je donijela sve naslove u posljednjih nekoliko godina onda je odgovor ne, onaj ko je dobar taj je vrijedan spomena.majestic24 je napisao/la:Brnjoo je napisao/la:Normalno da tad nije bio smetalo. Proslu sezonu jest sigurno i takvi nam ne trebaju. Neka ide u Schalke tamo su ionako sve smetalice...
Brnjoo pricas gluposti. Ja nemogu vjerovati da stvarno postoji neki kreten koji Raula smatra losim, potrosenim i slicno. Lako zaboravljas njegovih 16 godina karijere za voljeni klub. Ili ti volis samo ove novokomponovane placipicke sta dolaze u vas klub??
A Guti bi se naigrao, puno ove sezone jel'?Brnjoo je napisao/la:Ne pricam ja gluposti. Ne zaboravljam ja nista ali on je istrosen i on je los. Opet, ne zaboravljam lako. Ako mislis na placipicku koja vam je donijela sve naslove u posljednjih nekoliko godina onda je odgovor ne, onaj ko je dobar taj je vrijedan spomena.majestic24 je napisao/la:Brnjoo je napisao/la:Normalno da tad nije bio smetalo. Proslu sezonu jest sigurno i takvi nam ne trebaju. Neka ide u Schalke tamo su ionako sve smetalice...
Brnjoo pricas gluposti. Ja nemogu vjerovati da stvarno postoji neki kreten koji Raula smatra losim, potrosenim i slicno. Lako zaboravljas njegovih 16 godina karijere za voljeni klub. Ili ti volis samo ove novokomponovane placipicke sta dolaze u vas klub??
Od historije se ne zivi, to zna i Raul pa je otisao u Schalke gdje ce barem igrati, sto, ponavljam, on sam i zna
Nisam ja kriv sto Mourinhu smeta najbolji na svijetu koji se voli svadjati sa trenerima, a isto tako nisam kriv sto Kakica i dosadni van der Vaart moraju igrati ispred Gutija...Nail for Real je napisao/la: A Guti bi se naigrao, puno ove sezone jel'?
Donio ih Ronaldo. Stvorio ga Bog, nije otiso nego u United pa ne znamo. Benzema isto sr4nje samo drugo pakovanje. VDV-a sam gore vec pomenuo. Jos nesto?majestic24 je napisao/la:Donio ih je SAF a ne Ronaldo. Ko je Ronalda stvorio?? Da je otisao u neki drugi klub prije Uniteda ne bi bio igrac ni 50% kakav je danas.
On je los,a sta je s Benzemom?? 35 mill otislo u qrac,VDV 20 mill...jesu li i oni stari i losi???
A sta me je briga sta je covjek osvojio kad je propo ko kauc. Nemojte vise samo pametovati, sta ce raditi u Realu? Izbijati loptu sa linije kad je Ronaldo uputi prema golu ko sto je uradio na utakmici protiv Seville.Bosco je napisao/la:Raul je institucija u svijetu nogometa, Raul je bolji i veći sportista nego što će svi sadašnji igrači Reala (čast pojedincima poput Ikera i Gutija) ikada biti.Ne mogu zamislit da ima navijača Reala koji Raula smatraju smetalom. Čovjek je osvojio sve što se osvojit može i odlazi uzdignute glave i čista srca i drago mi je što prelazi u Schalke.Tamo će imati poštovanje kakvo zaslužuje i Nijemci će znat kako da postupaju s nogometnom ikonom.
A Brnjoo ti zaslužuješ doživotni ban, ako ne sa foruma, barem sa ove teme zbog tih gluposti izrečenih. Šta sve čovjek reče i osta živ.
Jaoo pa mene mrzi cijeli forum ionakomajestic24 je napisao/la:Brnjoo dosta je majke mi. Nemoj vise,pa zamrzit ce te svi ovdje zbog ovakvih gluposti.
nisam ja.. admin mi obriso .. evo ovim putemBrnjoo je napisao/la:cekaj, sad si mi j3bo familiju i rekao si da ti udare jedan ban, sto sad obrisa post![]()
![]()
De kad vec citas wikipediju procitaj njegove godine
godine nisu bitne.Jedan Dennis Bergkamp je maestralno igrao do 37. godine, a pogledaj danas Giggsa i Scholesa. dijete lupaš gluposti i provaljuješ se, nikad nećete imati boljeg igrača od Raula.I nije mi jasno kako možeš navijat za klub, a ne poštovat najveću legendu i najvećeg igrača tog kluba u historiji.Brnjoo je napisao/la:cekaj, sad si mi j3bo familiju i rekao si da ti udare jedan ban, sto sad obrisa post![]()
![]()
De kad vec citas wikipediju procitaj njegove godine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.