League of Legends
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: League of Legends
Odigrao prvi match u novoj sezoni - i to ranked
Zac Jungle --- 9-0-17 -- drugi dmg i prvi most taken dmg :S i dobio S- 
- theboss_RD07
- Kontakt:
Zna li neko kako se igra ova Illaoi. Treba mi neko maksimalno broken za rankeda. Izjebo se da saberem IP i sad ne mogu meda s njom na blindu. Bukvalno sam svaki gejm nafido do maksimuma, a samo jedan pobijedio 
⭐
Čitaj guidove, dobro pročitaj skillove da ih shvatiš maksimalno i na kraju pogledaj barem 2-3 dobra videa. Onda ako imaš nekog, igraj malo 1v1 čisto da mehaniku toga svega skontaš i jednom kad klikne ubijaćeš.theboss_RD07 je napisao/la:Zna li neko kako se igra ova Illaoi. Treba mi neko maksimalno broken za rankeda. Izjebo se da saberem IP i sad ne mogu meda s njom na blindu. Bukvalno sam svaki gejm nafido do maksimuma, a samo jedan pobijedio
Poprilično je OP pick, ali zbog osjetljive mehanike ljudi failaju. Moraš također shvatiti da je ona team fight oriented champ, a na lejnu je bitno da ne gubiš ko mazga. Imaš lufta sigurno 2-3 killa da daš protivniku, ali kad odradiš dobar tf sve se okrene.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ma deri Syndru, sve joj yebem. Ionako je OP sad, a dobija buff iduci patch. 30 % true damage bonusa na W.theboss_RD07 je napisao/la:Zna li neko kako se igra ova Illaoi. Treba mi neko maksimalno broken za rankeda. Izjebo se da saberem IP i sad ne mogu meda s njom na blindu. Bukvalno sam svaki gejm nafido do maksimuma, a samo jedan pobijedio
Illaoi je grozan pick za low elo igrače. Jednostavno nemaš game knowledge da bi znao kad i kako upotrijebiti ult. Ona je baš zahtjevan champ. Ne kontam što ne igrate neke lagane champione dok malo više ne ufrštuljite igru...
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- theboss_RD07
- Kontakt:
Odgledo jedan guide od Redmercyja (iako ga ne gotivim ni najmanje) za Illaoi i odma dva S-a zaredomUnitedWA je napisao/la:Čitaj guidove, dobro pročitaj skillove da ih shvatiš maksimalno i na kraju pogledaj barem 2-3 dobra videa. Onda ako imaš nekog, igraj malo 1v1 čisto da mehaniku toga svega skontaš i jednom kad klikne ubijaćeš.theboss_RD07 je napisao/la:Zna li neko kako se igra ova Illaoi. Treba mi neko maksimalno broken za rankeda. Izjebo se da saberem IP i sad ne mogu meda s njom na blindu. Bukvalno sam svaki gejm nafido do maksimuma, a samo jedan pobijedio
Poprilično je OP pick, ali zbog osjetljive mehanike ljudi failaju. Moraš također shvatiti da je ona team fight oriented champ, a na lejnu je bitno da ne gubiš ko mazga. Imaš lufta sigurno 2-3 killa da daš protivniku, ali kad odradiš dobar tf sve se okrene.
Ma mozda kasnije malo, mainam sigurno 4-5 championa na midu, a samo jednog na topu. Zato sam i ganjao da kupim nekog za taj laneNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ma deri Syndru, sve joj yebem. Ionako je OP sad, a dobija buff iduci patch. 30 % true damage bonusa na W.theboss_RD07 je napisao/la:Zna li neko kako se igra ova Illaoi. Treba mi neko maksimalno broken za rankeda. Izjebo se da saberem IP i sad ne mogu meda s njom na blindu. Bukvalno sam svaki gejm nafido do maksimuma, a samo jedan pobijedio
⭐
Janna, Nami, Karma i Soraka. Koga još preporučujete, a da ja range supp?
Samo ne onog Zileana, sa satom...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sona je kancer yebeni
ali zato uzmes alistara ili leonu na nju i moze da ga safta 
naprijed rejal
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Thresh, ako si za neke eksperimente probaj Velkoza čisto for fun ali zavisno od suparnika..Otelo je napisao/la:Janna, Nami, Karma i Soraka. Koga još preporučujete, a da ja range supp?
- theboss_RD07
- Kontakt:
kako mi je pomogao onaj video to je nevjerovatno.. Zadnjih 15 gejmova sa Illaoi samo sam 3 failao. Od ovih sto nisam ja failo, sam izgubio mozda 4. Ostalo sve pobjede.
Danas igram protiv Garena, nekako na guzove imam 2/1. Porusio mu kompletan lane, tri puta me genkaju 3v1 ja tri puta triple kill uzimam. Zavrsio 11/1. Surendali 5/0
Danas igram protiv Garena, nekako na guzove imam 2/1. Porusio mu kompletan lane, tri puta me genkaju 3v1 ja tri puta triple kill uzimam. Zavrsio 11/1. Surendali 5/0
⭐
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Malo izivljavanja u silveru

Ispao u Bronzu II, ko me natjera da mainam supporta. Joj, farmati moji adc-iji ne znaju. Silvri 67 nakon 15 minuta, Ez 130. Tamo Nasus na Teema se ne može sastaviti, jungler ignoriše mid prilikom gankova, a na botu čeka da protivnik bude pod vlastitom kulom za gank. Joj...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sa suportom je moguce biti carry ali je znatno teze jer nisi carry u pravom smislu te rijeci, osim ako ne ides full dmg, sto je opet **** wasting jer ne uzimas farm.Otelo je napisao/la:Ispao u Bronzu II, ko me natjera da mainam supporta. Joj, farmati moji adc-iji ne znaju. Silvri 67 nakon 15 minuta, Ez 130. Tamo Nasus na Teema se ne može sastaviti, jungler ignoriše mid prilikom gankova, a na botu čeka da protivnik bude pod vlastitom kulom za gank. Joj...
Kao sto jednom rekoh, glasscannon yi je alfa i omega low ela
naprijed rejal
Jesil' na EUW Otelo? Koji ti je acc ako te kad sretnem da igramo jedan protiv drugog?
"Oni imaju barona, ne možemo 5v5"Sveti je napisao/la:Sa suportom je moguce biti carry ali je znatno teze jer nisi carry u pravom smislu te rijeci, osim ako ne ides full dmg, sto je opet **** wasting jer ne uzimas farm.Otelo je napisao/la:Ispao u Bronzu II, ko me natjera da mainam supporta. Joj, farmati moji adc-iji ne znaju. Silvri 67 nakon 15 minuta, Ez 130. Tamo Nasus na Teema se ne može sastaviti, jungler ignoriše mid prilikom gankova, a na botu čeka da protivnik bude pod vlastitom kulom za gank. Joj...
"Nema veze, hajmo"
Ljudi u bronzi znaju igrati 1v1, ali taktičku su nula. Mogli smo braniti do isteka buffa, ali moraju dva tenka pet na pet protiv nafidane Lux, Nasusa i Jaxa
@nerko Šejn, 100x sam pisao
nije ni u dajmondu ništa bolje, nekad se osjećam k'o da sam u bronzi pet 
još ako je u timu autofiller... luz zagarantovan
još ako je u timu autofiller... luz zagarantovan
Otelo je napisao/la:"Oni imaju barona, ne možemo 5v5"Sveti je napisao/la:Sa suportom je moguce biti carry ali je znatno teze jer nisi carry u pravom smislu te rijeci, osim ako ne ides full dmg, sto je opet **** wasting jer ne uzimas farm.Otelo je napisao/la:Ispao u Bronzu II, ko me natjera da mainam supporta. Joj, farmati moji adc-iji ne znaju. Silvri 67 nakon 15 minuta, Ez 130. Tamo Nasus na Teema se ne može sastaviti, jungler ignoriše mid prilikom gankova, a na botu čeka da protivnik bude pod vlastitom kulom za gank. Joj...
"Nema veze, hajmo"
Ljudi u bronzi znaju igrati 1v1, ali taktičku su nula. Mogli smo braniti do isteka buffa, ali moraju dva tenka pet na pet protiv nafidane Lux, Nasusa i Jaxa
@nerko Šejn, 100x sam pisao
Otelo druze....
To je sad onaj fazon da sam ja kriv kao support. Hajd da je neka carry pozicija ili nešto, no ovako nema smisla. Shvataš da kao support me ne slušaju kad pravim shot-call ili nešto drugo. 35+ wardova po meču, heal i sve, ali ne vrijedi puno kad ti adc ne zna farmati ili uvijek over-extenda lejn i na kraju ja kriv, što ovdje, što u meču.