PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Nisi zanimljiv, djaba pokusavas. Solinas je tito za tebe, svima je zanimljiv. Ti si ljudski otpadak koji ima prije svega psihickih problema pa preko foruma pokusavas da rijesis svoj problem. Valjda imaju u Tuzli specijalisti na polju psihologije, skupit cemo ti za tretmana.
haha jeko otpadak? ak o trazi dobro al jeftino???Lakoste je napisao/la:Nisi zanimljiv, djaba pokusavas. Solinas je tito za tebe, svima je zanimljiv. Ti si ljudski otpadak koji ima prije svega psihickih problema pa preko foruma pokusavas da rijesis svoj problem. Valjda imaju u Tuzli specijalisti na polju psihologije, skupit cemo ti za tretmana.
mislim miki pazi sta pricas,da ne kopiram ovde, ne kurci se dzaba...realno nemas cim.
tvoje misljenje vrijedi ko i tvoja potrazanja za sto jeftinijim stvarima.,
pijaca majka kuknjava
ti ces bas skupit
Treba znati trolati, ovo sto on radi je cista retardacija. Nije ni smijesno, niti isprovocira koga, ne razumije ni sam sta je htio reci! Sta Tuzla na ovaj forum moze izbaciti, to ni Cernobil ne bi!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
narodniheroj
- Kontakt:
Ne kontate vi njega moj jokere, naivni ste ko francuske sobaricejoker90 je napisao/la:Treba znati trolati, ovo sto on radi je cista retardacija. Nije ni smijesno, niti isprovocira koga, ne razumije ni sam sta je htio reci! Sta Tuzla na ovaj forum moze izbaciti, to ni Cernobil ne bi!
[quote="joker90"]Treba znati trolati, ovo sto on radi je cista retardacija. Nije ni smijesno, niti isprovocira koga, ne razumije ni sam sta je htio reci! Sta Tuzla na ovaj forum moze izbaciti, to ni Cernobil ne bi
svaku provokaciju najozbiljnije shvate...
-
narodniheroj
- Kontakt:
Pa ovakvu nepismenost si mogo vidjeti samo kod još jednog forumaša iz Tuzle koji je uz to bio vulgaran, agresivan i isticao se u mržnji prema svemu sarajevskom. Uz to , da belaj bude veći piše sa barem 5 računa pod različitim nikovima. Frajer je puko ko ****, pogotovo nakon pada autokrate iz istočne Bosne kojeg je od milja zvao "babuka"joker90 je napisao/la:Objasni nam misteriju Sariela, ako si ga shvatio!narodniheroj je napisao/la:Ne kontate vi njega moj jokere, naivni ste ko francuske sobaricejoker90 je napisao/la:Treba znati trolati, ovo sto on radi je cista retardacija. Nije ni smijesno, niti isprovocira koga, ne razumije ni sam sta je htio reci! Sta Tuzla na ovaj forum moze izbaciti, to ni Cernobil ne bi!
nije cudo sto vas hrasno mezi
velis mrznju prema svemu sarajevskom?
dje je onaj smajli sto milki macu?
p.s nije tesko provjerit, pitajte acu uostalom s koliko racuna pisem ili sam pisao
a i pismenost je danas precjenjena vrijednost. svako se smatra pismenim
hau haj? do kantice levl

- Capodecina
- TobeYarabi
- Kontakt:
Sariel je napisao/la:.

- MocMahale444
Mislis "mogao" lektorenarodniheroj je napisao/la:Pa ovakvu nepismenost si mogo vidjeti samo kod još jednog forumaša iz Tuzle koji je uz to bio vulgaran, agresivan i isticao se u mržnji prema svemu sarajevskom. Uz to , da belaj bude veći piše sa barem 5 računa pod različitim nikovima. Frajer je puko ko ****, pogotovo nakon pada autokrate iz istočne Bosne kojeg je od milja zvao "babuka"![]()
-
belosevic28
- Kontakt:
Ja sam se do sada zezao na sarielov racun ali shvatio sam da lik ima ozbiljne psihicke poteskoce. Ovim putem mu se javno izvinjavam, i molim sve koji su u prilici da pomognu njegovom lijecenju.
Oprosti mi, mislio sam da si normalan dok nisam saznao tuznu istinu. Tuzno je sve ovo, mlad je covjek...
Oprosti mi, mislio sam da si normalan dok nisam saznao tuznu istinu. Tuzno je sve ovo, mlad je covjek...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
ma biži Jana
za ovo moje ima lijeka.paradajz čorbica,pače, kisela.
vama pomoći nema

vama pomoći nema
Smiri se,pojedi snikers....Sariel je napisao/la:ma biži Jana![]()
vama pomoći nema![]()
Vidis da opet govore da ja pisem sa 5 nikova, bezveze ti je to...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
mislis da se uzbudjujem?
armirani tonbe
a to sta misle samo govori o njima, i njihovim sposobnostima rasudjivanja i rasclanjivanja
armirani tonbe
a to sta misle samo govori o njima, i njihovim sposobnostima rasudjivanja i rasclanjivanja
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.