Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
-
arminarsenal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Bezmudni klub se ne zna izviniti navijacima za onu bezmudnu igru,i primanje kur.cine u supak od Citya
Umrla tema! Sto nam ljudi ogadise fudbal na brzinu... 
Sezona i nije losa ali ova prosla sedmica usra cijeli dozivljavljaj.
Sada ide period lakseg raspreda u jaguaru gdje cemo se vijerovatno primaketi na 4-5 bodova od prvog tamo do februara i ponovo teskog raspreda gdje cemo konacno ispasti iz svih kombinacija ponovo...
? са GT-I9300 уз - &
Sada ide period lakseg raspreda u jaguaru gdje cemo se vijerovatno primaketi na 4-5 bodova od prvog tamo do februara i ponovo teskog raspreda gdje cemo konacno ispasti iz svih kombinacija ponovo...
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Re: RE: Re: Arsenal
Ma zaboli me vala jarane koliko ce se primaci i kakvi ce rezultati biti, gledacu svaku utakmicu kao prijateljsku dok je ovaj supak na klupi. Najradije ne bih nikako al nmg izdrzatiGunner4 je napisao/la:Umrla tema! Sto nam ljudi ogadise fudbal na brzinu...
? са GT-I9300 уз - &
Ma pitanje je kakva uopste atmosfera vlada u klubu kad svi vide kako dvije tekme okrenu situaciju na tabeli, a dvije tekme koja ozbiljna ekipa ne bi izgubila. Ne kazem da su lagane bile, ali ako hoces titulu, nema izgovora, ono se moralo uzeti.
Sta je sa Welbeckom I sa Mustafiem? Je li izjavio kad da ih se ocekuje nazad? Ja se iskreno nadam brzom povratku obojice, da Alexis napokon ima nekoga naprijed ko ce trcati sa njim kad treba, a ne kad se to samo potrefi onako.
Ja sumnjam da ce Wenger ikoga pokusati dovesti ovaj prelazni rok, a pitanje je koga ce dovesti I na ljeto. Lijevi bek je skroz klimava pozicija. Mozda ce opet samo rotirati Nacho I Gibbs
Od Xhake se nadam da ce poceti bolje da igra I da donese nesto bolje timu. Cazorla fali da odradi neki dobar pas kad Ozila boli ona stvar. Ramsey, frajer kao da je drugi igrac skroz, ne ulijeva mi nikakvo pouzdanje na terenu. Ne znam, ali ono sto vecina pokazuje na terenu nije za titule. Bayern ce ih potopit ne oporave li se.
Sta je sa Welbeckom I sa Mustafiem? Je li izjavio kad da ih se ocekuje nazad? Ja se iskreno nadam brzom povratku obojice, da Alexis napokon ima nekoga naprijed ko ce trcati sa njim kad treba, a ne kad se to samo potrefi onako.
Ja sumnjam da ce Wenger ikoga pokusati dovesti ovaj prelazni rok, a pitanje je koga ce dovesti I na ljeto. Lijevi bek je skroz klimava pozicija. Mozda ce opet samo rotirati Nacho I Gibbs
Od Xhake se nadam da ce poceti bolje da igra I da donese nesto bolje timu. Cazorla fali da odradi neki dobar pas kad Ozila boli ona stvar. Ramsey, frajer kao da je drugi igrac skroz, ne ulijeva mi nikakvo pouzdanje na terenu. Ne znam, ali ono sto vecina pokazuje na terenu nije za titule. Bayern ce ih potopit ne oporave li se.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Sezona je uništena u samo 5 dana tako da i mene boli qrac kakvi će rezultati biti u narednom periodu.
Poznanik poznanika prijatelja od mog prijatelja je bitan lik u fudbalu da ne govorim sta je i on je nagovjestio da Wenger sprema jedno veliko iznenadjenje za januar.
Kada nas Wenger iznenadi i ne dovede nikoga. 
A i nece nikoga. Draxler je bio iskrsla prilika a kako ode u PSG mi ostasmo i bez te iznenadne sanse.
Da je Arsen pametan pa da sada pokusa dovesti Lucasa Mouru.
? са GT-I9300 уз - &
A i nece nikoga. Draxler je bio iskrsla prilika a kako ode u PSG mi ostasmo i bez te iznenadne sanse.
Da je Arsen pametan pa da sada pokusa dovesti Lucasa Mouru.
? са GT-I9300 уз - &
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Venger je cicija teska nista od pojacanja u januaru najvjerovatnije.
Dovodjenje nekog bilo bi iznenadjenje a ne nedovodjenje. Tu mislim naravno na nekog klasnog igraca, ne na Ćalstrome i slicno
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Danas akobogda prekidamo seriju od dva poraza COYG!!!!!!!!
Pa mora i WBA uzeti nekome bodoveSantiCazorla08 je napisao/la:Danas akobogda prekidamo seriju od dva poraza COYG!!!!!!!!
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!

Jos da nije lijen?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Prvi put u životu se nisam pomjerio na gol Arsenala. Totalna ravnodušnost.
Čak me nije nerviralo ni odo zadržavanje vremena onog debila iz WBA.
Sad ćemo vjerovatno uvezat neke pobjede pa ćemo to sve poništit na Bridžu i tako sve u krug...
Čak me nije nerviralo ni odo zadržavanje vremena onog debila iz WBA.
Sad ćemo vjerovatno uvezat neke pobjede pa ćemo to sve poništit na Bridžu i tako sve u krug...
Prvi put u zivotu da nisam osjetio nikakvu zelju da pogledam utakmicu. Pregledao sam samo majstoriju mudonje 
Na minus devet od titule nema se tu puno šta reci,navikli smo,.
Nema ova ekipa karakter kao tim,ima tu sjajnih pojedinaca ali to nije dovoljno za titulu,.Wengerov problem nije iskljucivo na taktickoj bazi nego na onoj mentalnoj,ekipa nema karakter šampiona a za to je iskljucivo kriv Wenger,.Igra Arsenala skoro da odražava njegov karakter,nesigurno i nervozno,jednostavno ne vjeruješ toj igri,.
A to da li ce Arsenal završiti drugi ili četvrti može jedino Totenhemu da bude bitno
Nema ova ekipa karakter kao tim,ima tu sjajnih pojedinaca ali to nije dovoljno za titulu,.Wengerov problem nije iskljucivo na taktickoj bazi nego na onoj mentalnoj,ekipa nema karakter šampiona a za to je iskljucivo kriv Wenger,.Igra Arsenala skoro da odražava njegov karakter,nesigurno i nervozno,jednostavno ne vjeruješ toj igri,.
A to da li ce Arsenal završiti drugi ili četvrti može jedino Totenhemu da bude bitno
#Voajeroljupci na respiratorima.
Evo nas i u ovogodisnjoj reprizi Arsenala sa nekim razlicitim kadrovskim akterima, istim olinjalim, davno istrosenim strucnjakom voajerom, i nista manjim nivoom frustracija i patnje koja nije izostajala i prethodnih X sezona.
4th place trophy ove godine napadamo sa nekim novim voajerovim uhljebima u vidu pekara, propalog otpadka Pereza, nesposobne bukve Girouda i strasnog Mustafija.
Ovaj klub je zaista za neke dublje psihicke analize.
4th place trophy ove godine napadamo sa nekim novim voajerovim uhljebima u vidu pekara, propalog otpadka Pereza, nesposobne bukve Girouda i strasnog Mustafija.
Ovaj klub je zaista za neke dublje psihicke analize.
Izgleda ce Voajer stvarno sjasiti na kraju sezone? 
Vec se uveliko prica o nasledniku a danas se licitira sa Alegrijem...
Sta mislite o njemu?
Znam da ce nam nasa ambiciozna uprava dovesti neku velicinu tipa onaj lik iz Bournmouth gdje cemo da kukamo za voajerom...
? са GT-I9300 уз - &
Vec se uveliko prica o nasledniku a danas se licitira sa Alegrijem...
Sta mislite o njemu?
Znam da ce nam nasa ambiciozna uprava dovesti neku velicinu tipa onaj lik iz Bournmouth gdje cemo da kukamo za voajerom...
? са GT-I9300 уз - &
Mustafi je ove sezone donio Arsenalu vise nego Mesut Ozil, ako cemo vec prozivat pojedinacno.
Ali svi se slazemo da vise nema smisla prozivat pojedince....
Ali svi se slazemo da vise nema smisla prozivat pojedince....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.